Pozitif sonrası beta hcg az artması

merhaba dün akşam kan verdim bu sabah çıktı sonuç 236.
131 e göre 2 katı artık yine yok
ama sanki %66 var gibi. umudumu yitirmiyorum ama korkularımı engelleyemiyorum.
düşüşe geçmemesi ama normal artış olmayınca durumlar ne oluyordu? boş gebelik vs. mi ? allahım inşallah değildir inşallah sağlıklıdır ya.
embriyom 6AA PGTLİ.
%66 artis var yani normal bir sekilde artiyor bence saglikli bir gebelik icinizi ferah tutun

%66 artis var yani normal bir sekilde artiyor bence saglikli bir gebelik icinizi ferah tutun
inşallah doktorumla daha konuşmadım ama üçüncü teste ihtiyaç olacak.
sanki şuanda kimyasal gebelik ve dış gebelik elendi ama rahime yerleşmesi düzgün mü o önemli ya da ne bileyim boş gebelik vs. gibi.
inşallah değildir allahım inşllah sağlıdır ve doğru yere tutunup büyür.

inşallah doktorumla daha konuşmadım ama üçüncü teste ihtiyaç olacak.
sanki şuanda kimyasal gebelik ve dış gebelik elendi ama rahime yerleşmesi düzgün mü o önemli ya da ne bileyim boş gebelik vs. gibi.
inşallah değildir allahım inşllah sağlıdır ve doğru yere tutunup büyür.
Icinizi ferah tutun yerlesmis ve insallah saglikla buyumeye devam ediyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Doktorumla konuştum beklemede kalacağız hala istediğimiz değer artışları değil dedi. bir sürü opsiyon var ama ilaçlara devam salı günüde ultrason ve beta baktır dedi.
doktorum İstanbulda, Ben Bursadayım burada biyerde baktıracağım. ya kimyasal olup değer düşecek, ya tutanacak ama düzensiz olacak öyle düşecek ya da işte sonradan çok güzel artacak ve güzel büyüyecek. rabbim inşallah doğru yerde tutunup sağlıkla büyür. yani beklemekten başka çare yok ama şuan hala düşmedi değer az da olsa yükseldi hala umudum var

Back
X