• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayşecim benim 21. ve 22. hafta coşmuştu nasıl destekli vuruyordu sadece bu iki hafta için bahsediyorum çünkü ondan sonra yine benim pıt pıt vurmaya başladı büyüdü yeri daraldı eee birazda kilo varsa daha az hissedilir her anne adayı ve bebekte bu değişiklik gösteriyor tabi ama endişelenmeni gerektirecek birşey yok.
tatlım anne karnındaki bebeğin kalp atışını dinlemek için koreliler küçük bir alet geliştirmişler bir sitedede satışa sunulmuş 65 tl falan en iyisi biz ondan alalım :)))

bence direk usg kiralıyalım :))) Olmuyo böyle ya... :9:

ayy benim iin böyle zamanlar çok tehlikeli oluyo boş kalınca internetten alışveriş yapıyorum hep :((( unnado, limango, nar bebe, e-bebek artık Allah ne verdiyse :)))

ben de geziyorum bütün sitelerde. dolduruyorum sepetlerimi. sonra kapatıveriyorum sayfayı :))) kısmen tatmin oluyorum işte. yoksa böyle böyle batıcaz yahu :)))

ben de alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi bu aralar kızlar :))
ben galiba biberonu avent alacağım onu beğendim.emzik belki chicco alırım.göğüs pompası da medula iyiymiş cnm.
bu aralar hiç indirim de yok sitelerde yaf :(

ben de alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi bu aralar kızlar :))
ben galiba biberonu avent alacağım onu beğendim.emzik belki chicco alırım.göğüs pompası da medula iyiymiş cnm.
bu aralar hiç indirim de yok sitelerde yaf :(

Ya zaptedemiyorum artık kendimi :) bişiyler almak istiyoruuuuum :52:
Biberon bu yeni çıkan var ya chicconun onda kararsızım. ama aventinde yeni doğan seti var. ikili küçük ikili büyük bi de emzik var içinde. bizimkilere çoklu olması sanki daha makul gibi geldi ama. ne dersiniz?
Benim arkadaşta lansinoh dedi. çok memnunmuş göğüs pompası. sanırım ondan alıcam ama, kararsızım hala...
Bu arada canım, cimri ve akakçe diye siteler var ya. kıyaslıyo hani. fiyatlar çok farkediyo bak. ordan kıyaslayıp almak çok daha makul bence...

$pr_01_6288_max.webp nasıl kızlar bu alt açma :) bayıldım ben ya... taşıma v.s çantada rahat olur mu acaba? komik olcak ama, bana bi tane yeter dimi? ikisini bi anda alamayız yaa :9:

Ya zaptedemiyorum artık kendimi :) bişiyler almak istiyoruuuuum :52:
Biberon bu yeni çıkan var ya chicconun onda kararsızım. ama aventinde yeni doğan seti var. ikili küçük ikili büyük bi de emzik var içinde. bizimkilere çoklu olması sanki daha makul gibi geldi ama. ne dersiniz?
Benim arkadaşta lansinoh dedi. çok memnunmuş göğüs pompası. sanırım ondan alıcam ama, kararsızım hala...
Bu arada canım, cimri ve akakçe diye siteler var ya. kıyaslıyo hani. fiyatlar çok farkediyo bak. ordan kıyaslayıp almak çok daha makul bence...

Eki Görüntüle 261175 nasıl kızlar bu alt açma :) bayıldım ben ya... taşıma v.s çantada rahat olur mu acaba? komik olcak ama, bana bi tane yeter dimi? ikisini bi anda alamayız yaa :9:

o yeni doğan serisi tam senlikmiş hayatım bence de ondan alabilirsin ama bana fazla gelir sanırım :)
dediğin sitelere bakayım bide ben o zaman.
alt açma bu gösterdiğinin beyazını almış ablam bana.öbürleri çok kabarık ve büyük geliyo bana da.tek yeterli olur bencede :9:

o yeni doğan serisi tam senlikmiş hayatım bence de ondan alabilirsin ama bana fazla gelir sanırım :)
dediğin sitelere bakayım bide ben o zaman.
alt açma bu gösterdiğinin beyazını almış ablam bana.öbürleri çok kabarık ve büyük geliyo bana da.tek yeterli olur bencede :9:

diil mi ya. en iyisi olur sanırım :) yani toplam 4 biberon oluyo bi de emzik ve biberon fırçası. fazladan bi tane daha emzik aldım mı tamam :)
Google bile yazınca çıkıyo hemen. ben baktım da göğüs pompası için, kız o kadar çok fark oluyo ki... bi mağazada 146 lira, diğerinde 270lira. aynı ürün he. kıyaslamadan almamak lazım gerçekten...
Beyazı pembeli:) kıza çok tatlı olur. bu da tam çilek. erkeğe de uyar :))) alim ben bundan yahu :))

canım eşim dahiliyeci. telefon ettim sen sorunca dedim klupten bi arkadaşımın bu kadar çıkmış öyle dedi. tabi sen doktoruna sorarsın :) ben de merak ettim şimdi :))) fazla diildir inşallah...

:)) saol cnm teşekkür ederim.ben de sonuca netten baktım 140 sınır galiba.yarın gider gösteririm artık.ee bu kadar homini gırtlak olursam normal tabi :9:

ayyy ne iyi yapmışsın canım ya. hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın inşallah... benim de çok hoşuma gidiyo. çatal iğne şeklinde oluyo da ucunda nazar boncuğu oluyo ya bayılıyorum onlara :) altın düşe dursun alıcam inşallah:)))
Kız daha dur niye acele ediyon. yavaştan yavaştan hızlanıvcak. daha ne kadar ki yavrucuklarımız tekmelesin şiddetli :) biraz daha zamanı var bence. dışardan hissediliyo mu? hani görebiliyon mu hareket ettiğini karnını?
Yok daha görmüyorum dışardan elimi koyarsam hissediyorum koymazsam içerde kıpırdanıyor..
tam da o anlattıklarından aldın çatal iğne küçük nazar boncuğu, uğur böceği ve Allah yazısı var sallantılı..
bence direk usg kiralıyalım :))) Olmuyo böyle ya... :9:
süper fikir ben baktım 2. ellere çok pahalı :)))
ben de geziyorum bütün sitelerde. dolduruyorum sepetlerimi. sonra kapatıveriyorum sayfayı :))) kısmen tatmin oluyorum işte. yoksa böyle böyle batıcaz yahu :)))
ohoooo ben batalı çooook oldu..
kızcağızlar :) biberon, emzik, ana kucağı, göğüs pompası, ateşölçer hangi markalar aldınız ya da alıcaksınız?

biberon 2 tane dr.browns 1 chicco aldım
anakucağı chicco bir de salıncaklı ev tipi olanını aldım o gracco
pompa medela aldım
ateşölçer birtane braun kulaktan ölçen bir tane de weewel popodan ölçen aldım
emzikte kitlendim kaldım bilmiyorum ki ne alsam..

Back
X