Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur gerçi biraz oğlan rengi ama bundan başka kırmızı vardı sevmedim onu bir de babamız beğendi bunu hadi alalım dedik..
yarın akşam esas doktorumda kontrolüm var hep sabahtan gidiyordum sabahları 1-2 kilo daha az çıkıyorum tartıda diyeşimdi zaten 1 kilo aldım bir de şişkinlikten de 2 kilo fazla çıkacak Allaaaah canıma okur valla çok tırsıyorum:18:
inşallah canım. yok be canım bu gayet kız salıncakı annesi :) pembeli ya, daha nolsun...
sorması ayıp olmazsa, fiyatları kaça bunun. yani iki tane alsak, çok mu pahalıya gelir ki? heves ettim şimdi...
ne güzeeeel :) gözünaydın görücen yine ptırcığı desene :)
kiloya niye takarlar yahu bu kadar bilmem ki. sinir ediyolar bu doktorlar da insanı :)))
ah ah bi doktorum olaydı, kızaydı bana ne kilo almışın öle :) ben şimdi bi hafta sonra ayrıntılıya girmem gerek. ama nerde giricem meçhul. offf...
ne güzeeeel :) gözünaydın görücen yine ptırcığı desene :)
kiloya niye takarlar yahu bu kadar bilmem ki. sinir ediyolar bu doktorlar da insanı :)))
ah ah bi doktorum olaydı, kızaydı bana ne kilo almışın öle :) ben şimdi bi hafta sonra ayrıntılıya girmem gerek. ama nerde giricem meçhul. offf...
burada nar bebenin mağazası var ordan aldık 280 liraydı 10a böldüler, 2 tane olsa alamazdım.. Allah sizin yardımcınız olsun valla..
aaa dün oda takımımız da geldi ama kutularda bekleyecek ay sonuna kadar ay sonu kendi odam için dolap sipariş etmiştim o takılınca monte edilecek.. evi bir görseniz heryer heryerde kutular elbileselr herşey ortalıkta((
az kaldı sabret sana da kızacak bir doktorun olur yakın zamanda :)) gerçi benim gittiğim diğer doktor hiç kızmıyor da bu kızıyor ama haklı da be güzelim insan 100 kilonun üstünde hamile kalınca almaması icap ediyor..
valla ne hoş olur... bizim tanıdık var kiralayan. aslında dedim eşime ama, abartma rahatsız edicen sonra sürekli çocukları dedi :)))
Eki Görüntüle 261175 nasıl kızlar bu alt açma :) bayıldım ben ya... taşıma v.s çantada rahat olur mu acaba? komik olcak ama, bana bi tane yeter dimi? ikisini bi anda alamayız yaa![]()
kızlar benim şeker 106 çıkmış.nasıl ki?![]()
inş.cnm bakalım artık kısmet.benim ananem de şeker hastasıydı bende korkuyorum valla.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi günler.daha akşama ne yemek yapacağıma karar vermedim.annem de istanbula ablama gitti 3-5 günlüğüne.iş başa düştü yine :)
hmmm biberonları hatırlayamadm bi tek :)
Gerisini biliyorum... İyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah...
anakucağı chicconun alırız heralde. Eki Görüntüle 261205 bu hoşuma gitti. fiyatı da iyi sayılır. uff ikişer çok pahalıya geliyo valla... ev tipi falan alamıycam malesef...
pompa sanırım lansinohun alıcam.
emzikte aventinkiler mantıklı gibi. ama benim alıştırmam şart :) her çeşit alim diyorum. bakkal emziği bile :)))) almaları şart çünkü :)
yok yaa değişmez sen de bir tane alır sırayla sallarsın napalım.. alma zaten kıyafet harici bişey taşınırken kırılır falan boşver hem istanbula gidiyorsun en çok çeşit orada.. çok büyürse karnın netten alırsın sen de herşeyin çaresi vaaar..hmm ben de baktım da, nar bebe istanbulda taşınıcamız yere çok yakın varmış. ben de görerek almaya karar verdim. fiyatlar değişmez sanırım di mi?
280e evet tek iyiymiş. 2yle çarpınca çok oluyodaha bi de hiç kıyafet harici bişiy almadık biz. hep taşınınca alırım diye erteleyip duruyorum. bu gidişle ben taşınana kadar büyüdükçe büyüycem alışveriş yapmaya halim kalmıycak offf
ne güzel bi dağınıklık ama ya :) hepsi yerli yerine oturunca ne güzel olur valla. Allah bozmasın ağızlarımızın tadını. heveslerimizi yaşamamızı nasip etsin doya doya inşallah...
üf işte ben daha almadım yani ancak kusarken verdiklerimi aldım ama şimdiden sonra çok hızlanacak ya korkuyorum.. bugün hamile kalmadan önceki pantolonlarımdan giydim genelde elbise giyiyorum anlaşılmıyor ama pantolon da rahat öğleden sonra düğmesini açtım sadece..ben bi doktor bulup yerleşene kadar istanbula, doğumum yaklaşıyo valla:) fırsat olmayabilir kilo konusunu bile konuşmaya :)))
hem öyle diil ki. illa 100 kilo meselesi diil bu. istersen zayıf ol. kızan yine kızıyo. ben de eşimden tırsıyorum :)))) diyorum çok mu aldım. yok diyor ama... bilmem artık...
piyasadan benim de haberim yok da netten bakıyorum 7-8 liraya da emzik var aventler 20tl civarı çok geldi bana.. bir de silikon mu almak lazım kauçuk mu bilmiyorum:26:
kızcağızlar :) biberon, emzik, ana kucağı, göğüs pompası, ateşölçer hangi markalar aldınız ya da alıcaksınız?
Eki Görüntüle 261175 nasıl kızlar bu alt açma :) bayıldım ben ya... taşıma v.s çantada rahat olur mu acaba? komik olcak ama, bana bi tane yeter dimi? ikisini bi anda alamayız yaa![]()
bugun mahvoldum arkadaslar alısverıs yaptık bugun bebişlerime baya seylerını hallettım ama nasıl yoruldum anlatamam.emınonu ne gıttım bır kalabalık havada sıkıntılı ama degdı.ınsan herseyı almak ıstıyoo harıka seyler var.bız tabı herseyı 2 katı dusundugumuz ıcın ee bıraz zor oluyo ve tuaf herseyden 2 tane alıncasekerlerınıde bugun hallettım ornek yapıp resmını atarım en kısa zamanda
Ben de dişleri çıkana kadar silikon diş çıkartmaya başlayınca kauçuk iyi diye okudum biyerlerde bir de güya kaucuk tükürükle temas edince bir kanserojen madde mi ne açığa çıkıyormuş kafam karıştı halbuki kauçuk doğal değil mi??kaucuk ıyı dıye bılıyorum bende onu dusunuyorum.cıcılerınızıde ıyı gunlerde kullanın ınsallahh![]()
oooh ne güzel ben de gitmek istiyorum eminönüne ama kendimi tutamam çok şey alırım diye de korkuyorum.. iyi günlerde kullansın bıcırıklarbugun mahvoldum arkadaslar alısverıs yaptık bugun bebişlerime baya seylerını hallettım ama nasıl yoruldum anlatamam.emınonu ne gıttım bır kalabalık havada sıkıntılı ama degdı.ınsan herseyı almak ıstıyoo harıka seyler var.bız tabı herseyı 2 katı dusundugumuz ıcın ee bıraz zor oluyo ve tuaf herseyden 2 tane alıncasekerlerınıde bugun hallettım ornek yapıp resmını atarım en kısa zamanda
günaydın herkese hava serinledi biraz çok şükür. çok güzel yağmur yağıyor şimdi ıslanmak vardı ama hasta oluruz o yüzden seneye artık :)) şimdilik camdan izlemekle yetiniyorum.![]()
sana da günaydııııın.. valla ben hastalanıyor gibiyim başımda saçma bir ağrı sanki genzim yanıyor bi yerim ağrıyor ama nerem ağrıyor bilemiyorum(
aaaaa bir yaşıma daha girdim varmıgerçekten öyle birşey ben şaka yapıyorsun zannettmiştim :))
çok güzelmiş bende bayıldım tatlım bir tane yeter bence :)
hepinizin aldığı şeyler hayırlı uğurlu olsun güle güle güzel günlerde kullanın İNŞALLAH. evet emziği çeşit çeşit alın benim bir yakınım ne emzikler aldı bebeğine yok almadı en son bakkal emziği denedik o kauçuklardan bulana kadarda canımız çıktı zilli onu emdi :))
yok yaa değişmez sen de bir tane alır sırayla sallarsın napalım.. alma zaten kıyafet harici bişey taşınırken kırılır falan boşver hem istanbula gidiyorsun en çok çeşit orada.. çok büyürse karnın netten alırsın sen de herşeyin çaresi vaaar..
üf işte ben daha almadım yani ancak kusarken verdiklerimi aldım ama şimdiden sonra çok hızlanacak ya korkuyorum.. bugün hamile kalmadan önceki pantolonlarımdan giydim genelde elbise giyiyorum anlaşılmıyor ama pantolon da rahat öğleden sonra düğmesini açtım sadece..