Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Selam kizlar! Nabersiniz hersey yolunda mı? Biz cok şükür cok iyiyiz. Dün işitme testi ve beyin usgsi yaptırdık ve topuk kanı aldırdık. Cok şükür hersey yolunda. Yavrularımız topuk kanı alirlarken cok perişan oldular. O minicik ayaciklari nasıl morardi :( insallah sonucu iyi çıkar. 1 hafta sonra da göz doktoruna muayene olucaz. İnsallah onda da sorun çıkmaz...
Hala mamaya devam. Günlük 20ser cc süt versem nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz. Sütüm hala doğru düzgün gelmedi. Bundan sonra da gelir mı bilmem. Herseyleri denedik. En azından vicdanım rahat o acıdan. Ama emziren bir anne gördüğümde bile ağlamaktan kendimi alamıyorum :( oysa ne kadar hevesim vardi...
Yarın aksam da bitanem geliyor. Cok özledi yavrularımızı daha fazla dayanamadı. İnsallah kavusucaz yarın aksam.
Artık istanbula dönmek istiyorum ben de. Sonucta artık ha burda ha orda değişen bisey olmuyor. Zaten dönerken annem de gelecek. Bitaneme de zor oluyor. Artık evimize gitmek istiyorum. Ama doktor uçak icin 2 hafta daha geçsin dedi. Bakalım...
Eee siz de ne var ne yok? Bizden haberler böyle...

Canım sütün peşini sakın bırakma..Bol bol sağ...Benim de çok geç geldi..Ama rabimme şükürler olsun ki hala emziriyorum....

Canimca ben de 19. Haftada hissetmiştim ve dediğin gibi seyrime gibiydi. Hemen öyle tekme bekleme ;)

Canim cok sagol nasil içimi rahatlatin anlatamam:)
Bu arada tosunlarin iyi olmasina sevindim kiyamam ayaciklari morarmis öp annesi bol bolda cabukcak gecsin.
Vallah siz kavustunuz simdi sira bizde darisi bizim basimiza insallah.

Şizofren ev kedisi. Senin hamileyim dediğin günü hatırlıyorum. Benden sonraydı. Sen büyüttün bebişleri ben hala doğuramadım. Normal doğumu beklıyorum gerci daha 39. haftadayım. Sana cok imremdim şimdi vala.

evet canım beyin içinmiş. Premature ya bizimkiler. Senin bu söylediğin testler ne testi oluyor? Bize hiç böyle bisey söylemediler... Merak ettim şimdi.

canım bizi 1 ay rop göz için yolladılar ermeni hastanesine gittik 2 3 dakika süren malesef bebişler için zahmetli biz göz muayenesi 2 ayda nörolojiye yolladılar 4 aya kadarda kulak için hernekadar hast işitme testi yapılsada prem. Doğdukları için yolluyolar bera testi deniyo..bide kalp için eko çekiyolar.bunlar küveze giren ve küçük haft doğan bebeklere isteniyo.biz bera dışında tüm hepsini yaptırdık
çok önemliymiş bunlar genelde çok erken haftada doğanlarda problem çıkıyomuş 27 28 haftalar ..allah korusun bebeklerimizi ve tüm bebekleri.bizim dr bunları yaptırmak zorunda olduğumuzu adli soruşturma açılabileceğini bile söyledi.

kızlar biliyorum yazmakta çok geç kaldım ama anca kendime gelebiliyorum.çok şükür cimcimeme kavuştum 3400 gr 51 cm teyzeleri.
yalnız sütüm gelmediğinden kızım nerdeyse sarılık oluyordu son anda yırttık.sarılık olmasın diye doktor sık sık emzir dedi ayrıca mama takviyesi yapmamızı istedi.değerimiz düşmesedi hastaneye yatacaktık.günlerce uykusuz kaldım çok şükür değdi.bugün kontrolde sınavı geçtik :)
cimcimem genelde geceleri uyanık kalıyor tam bir gece kuşu.birazdan gözleri açar :)
sizleri çok öpüyoruz yine geliriz iyi geceler.

kızlar biliyorum yazmakta çok geç kaldım ama anca kendime gelebiliyorum.çok şükür cimcimeme kavuştum 3400 gr 51 cm teyzeleri.
yalnız sütüm gelmediğinden kızım nerdeyse sarılık oluyordu son anda yırttık.sarılık olmasın diye doktor sık sık emzir dedi ayrıca mama takviyesi yapmamızı istedi.değerimiz düşmesedi hastaneye yatacaktık.günlerce uykusuz kaldım çok şükür değdi.bugün kontrolde sınavı geçtik :)
cimcimem genelde geceleri uyanık kalıyor tam bir gece kuşu.birazdan gözleri açar :)

Canim gözün aydin, Masallah öyküye kilosu boyu cok cok iyi :nazar::nazar:
Allah anali babali büyütsün canim...

CANIM Allah'tan face varda aldım haberini oohhh maşallah öyküye durduğuna deymiş içerde sütun nekadar geliyo mama mı veriyosun suan

slm annişler nasılsınız,ayşe-şizofren-evo kuzuları kucakladınız diye bizi unutmayın.tecrübelerinize ihtiyacımız var.
2 gün önce 4lü sonucumuz çıktı hamdolsun gayet güzel dedi dr.şimdi 20.haftadan sonra detaylı usg ve bebeğime eko yapılıcak onlarıda Allah'ın izniyle sorunsuz atlatırsak çok rahatlıycaz.dualarınızı bekliyor hepinizi ve yavrularınızı öpüyoruz.:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCIZESINI BEKLEYENLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

-----Isim---------------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek-- 33.hafta------2 KIZ------------Beril ve Zümra----:nazar:
  • 2-)uhde----------------Konya Eurofertil------ 29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK----Çağla ve Çağlayan:nazar:
  • 3-)zeytinn--------------Doğal Gebelik-------- 29.hafta------ERKEK-----------------------------:nazar:
  • 4-)mavi86--------------umut tüp bebek ----- 24.hafta------1 KIZ 1 ERKEK ---Azra--Kaan------ :nazar:
  • 5-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek---- 20.hafta------İKİZ-------------------------------:nazar:
  • 6-)ayzan---------------Ege üniversitesi------ 19.hafta------TEK GEBELİK-----------------------:nazar:
  • 7-)hayalimmm----------Umut tüp bebek-------11.hafta-----------------------------------------:nazar:
  • 8-)carmennn-----------Adana Başkent -------10.hafta-------TEK GEBELİK--------------------- :nazar:

slm annişler nasılsınız,ayşe-şizofren-evo kuzuları kucakladınız diye bizi unutmayın.tecrübelerinize ihtiyacımız var.
2 gün önce 4lü sonucumuz çıktı hamdolsun gayet güzel dedi dr.şimdi 20.haftadan sonra detaylı usg ve bebeğime eko yapılıcak onlarıda Allah'ın izniyle sorunsuz atlatırsak çok rahatlıycaz.dualarınızı bekliyor hepinizi ve yavrularınızı öpüyoruz.:16:

4lü testinizin iyi cikmasina sevindim canim bende seni merak etmeye baslamistim. Umarim hersey böyle yolunda gider bizimde detaylimiz Allahin izniyle ayin 25de 26sida normal randevumuz var doktorumuz detayliyi degerlendirecek hayirlisi bakalim umarim hersey yolunda gider.

4lü testinizin iyi cikmasina sevindim canim bende seni merak etmeye baslamistim. Umarim hersey böyle yolunda gider bizimde detaylimiz Allahin izniyle ayin 25de 26sida normal randevumuz var doktorumuz detayliyi degerlendirecek hayirlisi bakalim umarim hersey yolunda gider.

Canım inşallah herşey yolunda gider ALLAHIM senide bebişlerinide korusun inşallah ALLAHIMA EMANET OLUN....

sağol canım benim.sende hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah,dualarım seninle canım.bizimde randevumuz 27 sinde.28 ocakta burda beraber halay çekeriz inşallah:9:

tebrik ederim evoevo,
Sağlıkla büyüsün bebişin. maşallah kilosu da boyu da çok iyimiş. ne güzel birşeydir şimdi onu izlemek, sevmek...
darısı başımıza inş...

Canım inşallah herşey yolunda gider ALLAHIM senide bebişlerinide korusun inşallah ALLAHIMA EMANET OLUN....
çok sagol canim darisi senin basina insallah...
sağol canım benim.sende hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah,dualarım seninle canım.bizimde randevumuz 27 sinde.28 ocakta burda beraber halay çekeriz inşallah:9:
Desene ardi ardina gidiyoruz doktorlara :)Bildigim kadariyla bu son önemli testimiz bunuda atlatikmi tamamdir.Bol bol halay cekerez artik:21:

evocuum gözün aydın canım Allah huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. bizimki de gece kuşu sabaha kadar nöbetteyiz tam 4 kişi :))) çok şükür bugünleri gösteren Rabbime..ya bir pırt için böyle heyecanla bekleyeceğime hayatta inanmazdım..
gözü iltihaplandı kuşumun damla damlatıyoruz :((( çok ağladım dün ama şükür bugün azaldı çapakları..
yaaa düzenli girip şurda muhabbet etmeyi özledim valla amaaa tam yazarken mıkırtılar başladı yanımda :))) görev beni bekleeer..

ya bi de doktor dediki emzir sıksık sonra da kalan sütünü sağıp dondur ama benim emzirdikten sonra sağacak kadar sütüm yok ki :((( siz ne durumdasınız?

evocuum gözün aydın canım Allah huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. bizimki de gece kuşu sabaha kadar nöbetteyiz tam 4 kişi :))) çok şükür bugünleri gösteren Rabbime..ya bir pırt için böyle heyecanla bekleyeceğime hayatta inanmazdım..
gözü iltihaplandı kuşumun damla damlatıyoruz :((( çok ağladım dün ama şükür bugün azaldı çapakları..
yaaa düzenli girip şurda muhabbet etmeyi özledim valla amaaa tam yazarken mıkırtılar başladı yanımda :))) görev beni bekleeer..

ayşecim çok geçmiş olsun elif meryeme allah başka dert vermesin canım..

ahh o pırtlar oh gırklar hepsi bizim için çook önemli:))hele kaka yaptı mı bizdeki zevkii gör sen herşey onların huzuru için valla..galiba senin kuzu yaramaz 4 kişi anca başediyo:)

Back
X