Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCIZESINI BEKLEYENLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-canim_ca--İsviçre tüp bebek--- 37.hafta------2 KIZ--------- ----------:nazar:
  • 2-)ayzan--Ege üniversitesi--------35.hafta------KIZ----------------------:nazar:
  • 3-)hayalimmm--Umut tüp bebek---27.hafta-------------------------------:nazar:
  • 4-)beril79----------------?????---22.hafta-------------------------------:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCIZESINI BEKLEYENLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-canim_ca--İsviçre tüp bebek--- 37.hafta------2 KIZ-----Azra&Nisa------:nazar:
  • 2-)ayzan--Ege üniversitesi--------35.hafta------KIZ----------------------:nazar:
  • 4-)beril79----------------?????---22.hafta-------------------------------:nazar:

• 1-canim_ca--İsviçre tüp bebek--- 37.hafta------2 KIZ--------- ----------:nazar:

canım meraba seni tesadüfen burda gördüm ve hamile olduğunu görünce çok sevindim hemde ikiz :nazar::nazar::nazar: allah sağlıkla kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bende 32 haftalık hamileyim benimde kız sabırsızlıkla bekliyorum.... seninde doğuma az kalmış hayırlı doğum diliyorum, burdan güzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
canım meraba seni tesadüfen burda gördüm ve hamile olduğunu görünce çok sevindim hemde ikiz :nazar::nazar::nazar: allah sağlıkla kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bende 32 haftalık hamileyim benimde kız sabırsızlıkla bekliyorum.... seninde doğuma az kalmış hayırlı doğum diliyorum, burdan güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canim seninde hamile olmana inan çok sevindim...
Güzel dileklerin için çok sagol umarim sende sag salim kucagina alirsin bebisini.:nazar:
Hayirlisiyla eger erken gelmezlerse ben kizlarima sali gün kavusuyorum darisi senin basina insallah.:nazar:
Inan seni buralarda görmeyeli okadar uzun zaman olduki mesajini görünce çok mutlu oldum kendine ve kizina iyi bak öptüm.

Son düzenleme:
Merhaba canim seninde hamile olmana inan çok sevindim...
Güzel dileklerin için çok sagol umarim sende sag salim kucagina alirsin bebisini.:nazar:
Hayirlisiyla eger erken gelmezlerse ben kizlarima sali gün kavusuyorum darisi senin basina insallah.:nazar:
Inan seni buralarda görmeyeli okadar uzun zaman olduki mesajini görünce çok mutlu oldum kendine ve kizina iyi bak öptüm.

ay çok sevindim, şimdi günlerin ne büyük heyecanla geçiyordur inşlh. zamanında gelirler :emir_bebek::emir_bebek:
bende seni görünce çok sevindim, bende sonlara yaklaştıkça heyecanım artıyo, sağlıklı doğumlar olur inşllh..
kendine ve miniklerine iyi bak öptüm canım

kızlar mrb uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. 9 nisanda bebeklerim doğdu 36+4te herşey yolunda sezeryanla doğum yaptım ertesi gün evimize geldik herşey yolunda sağlıklarıda iyi çok şükür.ALLAHIM herkese nasip etsin...

gözünaydın tatlım. ne güzel masallah hem kiloları iyi hem de eve geçmşsiniz hemen.. bundan sonrası için Allah yardımcın olsun :9: çoooookkkk zoooorrrr....

gözünaydın tatlım. ne güzel masallah hem kiloları iyi hem de eve geçmşsiniz hemen.. bundan sonrası için Allah yardımcın olsun :9: çoooookkkk zoooorrrr....

teşekkür ederim. doğru söylüyorsun çok zor benimkiler gece hiç uyumuyorlar.çok zorlanıyorum ama neyapalım sağlıklı olsunlarda.allahım yardım eder.

Ayy uzun süredir gelemiyorum. bebişler doğmuş ağlıkla. yni yeni bebiş haberlerii :)) ayşe ve şizofren bebikleriniz çok tatlı maş. kuzucuklaraa :)))

herkese merhaba kızlar; çok uzun zamandır giremiyorum .. eskileden pek giren yok heralde listelerde adımız geçiyor ordan hatırlayan olur belki .. tüm hamişlere sağlıklı doğumlar diliyorum ..
benim bebek 13 aylık oldu teyzeleri .. ona koşturmaktan artık vakit kalmıyor hiçbirşeye .. grubun tüm bebeklerini öptüm ..:54:

2. dondurulmuş tüp denememde hamileyim galiba hala şaka gibi 11.gün kan değerim:82.89 12.gün değerim:118.6 13. gün idrarda 2 çizgiyi gördüm şoktayım hala :) keseyi ve kalp atışlarınıda duyarız inşallah :52::52::52::49::49::49:

2. dondurulmuş tüp denememde hamileyim galiba hala şaka gibi 11.gün kan değerim:82.89 12.gün değerim:118.6 13. gün idrarda 2 çizgiyi gördüm şoktayım hala :) keseyi ve kalp atışlarınıda duyarız inşallah :52::52::52::49::49::49:

ALLAH tamamına erdirsin tatlım kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH.
çok güzel duygular, çok güzel günler, tarifsiz hisler seni bekliyor tüm annelerde olduğu gibi :)
:nazar:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bayağıdır kimse uğramamış nerede o eski cıvıl cıvıl günler :)
artık arada uğramaya başlasak mesela ben fırsat buldukça gelmeye çalışıcam bütün arkadaşlarımıda bekliyorum
görüşmek dileği ile hepiniz :54:

arkadaşlar biliyormusunuz tekrar teyze oluyorum ben bu sefer diğer kardeşimden çok mutluyum ilaç tedavisiyle oldu çok şükür fazla bekletmedi kendini bebeğimiz teyzesinin yavrusu 6+3 günlük daha. inanırmısınız sanki kendim hamileymişim gibi aynı heyecanları tekrar yaşıyorum ALLAH hayılısıyla sağlıklısıyla kucağımızada almayı nasip eder İNŞALLAH cümlesinin bebeklerinide. diğer yeğenimide çok seviyorum teyzesinin akıllı böceğidir o güzel kızım benim Ceylinim. :nazar:

kızlar benim kızım gece uyurken çok dönüyor dolayısıylada hep üstünü açıyor bende çözümü yazlık uyku tulumunda buldum aynı dertten müzdarip arkadaşlarada tavsiye ederim $yazlikuykutulumu85-110cmrose-500x500.webp

ek gıda olarak neler veriyorsunuz bebeğinize ben doktor tavsiyesine uyuyorum hem anlattı hemde kitapçık verdi çokta işime yaradı doğrusu ilk bebeğin acemiliği olduğu için doğru yönlendirmelere ihtiyacımız var sizlerde doktor tavsiyesinemi uyuyorsunuz yoksa herşeydenmi veriyorsunuz? benim gönlüm herşeyden vermekten yana ama bu konuda eğitimli oldukları için ne diyorsa doktorumuz yapıyorum. ama arada kaçamaklarda yapıyoruz kızımla :1:

değişik tadlar denemek kızım içinde benim içinde eğlenceli oluyor nasılmı? hoşuna gittiğinde ve beğenmediğindeki jest ve mimikleri çok güzel oluyor. beğenmediğindeki yüz ifadesine bayılıyorum örneğin yoğurt yediriyordum geçenlerde ekşimiş ılınsın diye bekletirken surat ifadesi büyük insanların ekşiye verdiği tepkime gibi anımsamışsınızdır ekşimi diye bir baktımki gerçektende ekşimiş :1:

Back
X