Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

arkadaşlar benimde transferim 12 kasımdaydı 11. gün degerim 82 13. gün degerim 197 sizce değerler nasıl henüz çok yeni siz kaç sefer tahlil yaptırdınız b hcg için. ayrıca 2-3 gündür kabızlık sorunum var sizde aynı şeyi yaşadınızmı yardımcı olurmusunuz?

maşallah canım hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de gösterir inş bende kabız olmuştum dr ilaç vermişti meyve ve sebze ağırlıklı beslen demişti sana tavsiyem bol bol meyve ye ve sebze yemekleri ye bide çorba iç bol bol iyi geliyo inan bana :34:

değerlerin çok iyi maşallah muhtemelen 3. tahlili yapmana gerek yok diyebilirler bana öyle demişlerdi ama ben dayanamyıp 3. tahlilide yaptırmıştım
insanın hoşuna gidiyor iki kez 0.1 gibi değer alınca rakamın 300 lere çıktığını görmek hele idrar testi yapmak çok güzel oluyor.
kabızlık gebelik belirtisi olabilir çok dikkatli ol bol bol meyva ye sana önerim kuru kayısıyı kaynat güzelce sonra rondadan geçir meyva suyu gibi iç çok iyi gelir.

evet canım doktor daah yapmanıza gerek yok demiş ama ben hep yaptırmak istiyorum. ama eşim de gerek olmadığını söyledi 8 yıldır hep idararda çift çizgiyi görmeyi bekledik. eşim dünde idrartesti almıştı ne kadar hoşuna gitti anlatamma 2. çzgiyi görmek .umarım herşey yolunda gider. çok sabırzızlanıyorum kese ve kalp atışları için.

değerin çok iyi .. katlamış ..hayırlı olsun ... aman kabızlığa dikkat sakın ıkınma .. sulu gıdalar yeee..ekmek yeme fazla ..elma ye günde 1-2 tane ... besler + bağırsaklarını yumuşatır. deodorant parfüm koklama ..embiryo çabuk etkileniyormuş .... :49:

teşekkürler canım. peki bunlar dışındasiz neler yaptınız dışarıya çıktınızmı yoksa hep evde mi kaldınız yattınızmı iş yapabildinizmi?

teşekkürler canım. peki bunlar dışındasiz neler yaptınız dışarıya çıktınızmı yoksa hep evde mi kaldınız yattınızmı iş yapabildinizmi?

Ben yere ne düşerse düşsün eğilip almadım .... bir yere abanmadım..kalp atışlarını duyana kadar doktor harici bir yere gitmedim.sürekli yatmAdımda evde ... .. ananas yedim .. kivi tutunmasını sağlamlaştırıyor dediler kivi yedim ...sıvı aldım bol bol... kimyasal herşeyden uzak durdum kolonya çamaşır suyu oje aseton ..embiryo etkileniyor diye duymuştum...birde banyoda çok kısa kaldım ... 1 şampuan yapıp çabucak sabunlanıp ılık suyla çıktım ..birde doktor çok acı -çok tatlı - çok tuzlu- şeyler yeme dedi ... bence yap ... zararını görmezsin ..olursa faydası olur

tebrik ederim canım
sanada kan sulandırıcı iğne verdilermi?

Yok canım bana kan sulandırıcı iğne vermedi,hatta ekoprin kullanıyordum ( kan sulandırıcı ilaç ) onu da kesti.ben şu an sabah akşam estrofem,yine sabah akşam progestan tablet,3 günde bir proluton iğne (düşüğe karşı ) kullanıyorum, tabi ayrıca vitaminlerim var. sen neler kullanıyorsun canım?

evet canım doktor daah yapmanıza gerek yok demiş ama ben hep yaptırmak istiyorum. ama eşim de gerek olmadığını söyledi 8 yıldır hep idararda çift çizgiyi görmeyi bekledik. eşim dünde idrartesti almıştı ne kadar hoşuna gitti anlatamma 2. çzgiyi görmek .umarım herşey yolunda gider. çok sabırzızlanıyorum kese ve kalp atışları için.
Ah canım yaa,hep aynı şeyleri yazıyoruz ne tuhaf...bende 7 yıl sonra pozitif sonucu arife günü aldım 12. gün değerim 345'di,2. tahlilim bayramdan sonraya kalmıştı bende 7 tane idrar testi aldım ve doya doya hergün yaptık eşimle kendimizce mutlu olduk işte,çift çizgiye olan hasretimizi giderdik yani:)) Allah sağlıkla koklamamızı da nasip etsin inşallah..

Ben yere ne düşerse düşsün eğilip almadım .... bir yere abanmadım..kalp atışlarını duyana kadar doktor harici bir yere gitmedim.sürekli yatmAdımda evde ... .. ananas yedim .. kivi tutunmasını sağlamlaştırıyor dediler kivi yedim ...sıvı aldım bol bol... kimyasal herşeyden uzak durdum kolonya çamaşır suyu oje aseton ..embiryo etkileniyor diye duymuştum...birde banyoda çok kısa kaldım ... 1 şampuan yapıp çabucak sabunlanıp ılık suyla çıktım ..birde doktor çok acı -çok tatlı - çok tuzlu- şeyler yeme dedi ... bence yap ... zararını görmezsin ..olursa faydası olur

Aynen canım bende aynen katılıyorum,en azından ilk 3 ay özenli davranmak lazım..

Yok canım bana kan sulandırıcı iğne vermedi,hatta ekoprin kullanıyordum ( kan sulandırıcı ilaç ) onu da kesti.ben şu an sabah akşam estrofem,yine sabah akşam progestan tablet,3 günde bir proluton iğne (düşüğe karşı ) kullanıyorum, tabi ayrıca vitaminlerim var. sen neler kullanıyorsun canım?

ben folbiol,estrofem,corasprin,jel,ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım.

Kalbinin attığını gördük ama duymadık,10 aralık 2.kontrolümüz var ,inşallah herşey hepimiz için sonuna kadar çok güzel gider ve minişlerimizi sağlıkla kucaklayıp koklarız:))çok uzun yollardan geliyorlar misafirlerimiz:)))):nazar:

:))))) evet canım öle o yüzden onları üzmek yok kafana hiç bişi takma şu aralar hep güzel şeyler düğşün neşeli olki bebişin nasıl bi aileye geleceeğini bilsin eminim çok sorun değil gördüyseniz duyarsınız haftayada kalp atışını hayırlı olsun tekrar

nevraa gayet açık yazmış zaten bizimde pek eklicek bişeyimiz yok arkadaşım sakın niş yapma birde maydanoz hala yaşak yememmeye çalışen az 2-3 aylık olana kadar

kızlar merhaba benım kasımın 13 ü transferım oldu 8. günü test yaptım 124 cıktı 11.gunu 499 cıktı ılk muayenem 7 aralık heyecanla beklıyorum..bazen sırt ve kasık agrılarım oluyor bırde ara ara akıntım oluyo normal mıdır hemsırem progesteron ınelerı yapyodur dedı ama nebılım korkyorum ınsllh hersey yolundadır aranızda bole olan var mı...bırde gebelık haftasını nasıl hesaplıyoz transferden sonra mı sayıyoz yoksa adetten sonra sayıyoz bılgısı olan var mı yardımcı olursanız sevınırım

kızlar merhaba benım kasımın 13 ü transferım oldu 8. günü test yaptım 124 cıktı 11.gunu 499 cıktı ılk muayenem 7 aralık heyecanla beklıyorum..bazen sırt ve kasık agrılarım oluyor bırde ara ara akıntım oluyo normal mıdır hemsırem progesteron ınelerı yapyodur dedı ama nebılım korkyorum ınsllh hersey yolundadır aranızda bole olan var mı...bırde gebelık haftasını nasıl hesaplıyoz transferden sonra mı sayıyoz yoksa adetten sonra sayıyoz bılgısı olan var mı yardımcı olursanız sevınırım

canım adetten itibaren sayıyorsun başladığının ertesi gününden başlıyo birde akıntın ve ağrın normal devamda edecek benimde hala oluyor hayatım korkma değerin artmış demekki bebeğin büyüyor

slm kızlar canım çok sıkkın.. hamile oldum olalı eşimle aramızda poblemler var.. saece bendemi yoksa her amilenin başına geliyormu bu:(:(:(:( her başımı yastığa koyduğumda eşime sorular sorup yine kendi adına cevap vermekte.. bişiler düşünmekten bıktım. hiç ağrımayan başımım ağrısı geçmez oldu:(.. artık gözümden yaş dinmiyor ilgiye sevgiye muhtaç kaldım 6 aydır:(

canım adetten itibaren sayıyorsun başladığının ertesi gününden başlıyo birde akıntın ve ağrın normal devamda edecek benimde hala oluyor hayatım korkma değerin artmış demekki bebeğin büyüyor

canım saol ınsallh hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırızda sıkıntılarımız bıter

slm kızlar canım çok sıkkın.. hamile oldum olalı eşimle aramızda poblemler var.. saece bendemi yoksa her amilenin başına geliyormu bu:(:(:(:( her başımı yastığa koyduğumda eşime sorular sorup yine kendi adına cevap vermekte.. bişiler düşünmekten bıktım. hiç ağrımayan başımım ağrısı geçmez oldu:(.. artık gözümden yaş dinmiyor ilgiye sevgiye muhtaç kaldım 6 aydır:(

canım yorumumu diğer açtığın topicde yazdım inşallah düzelir herşey hiç üzülme eminim doğumdan sonra herşey normale dönecek

arkadaşlar bugün biraz huzursuzum. hatırladıysanız11. gün degerim 82 ydi. 13 . gün 198 olmuştu. bugün yani 18. gün degerim 800 cıktı. sizce son deegr anormalmi aam bugün testimi sağlık ocağında yaptırdım. öncekileri özel hastanede yaptırmıştım.

arkadaşlar bugün biraz huzursuzum. hatırladıysanız11. gün degerim 82 ydi. 13 . gün 198 olmuştu. bugün yani 18. gün degerim 800 cıktı. sizce son deegr anormalmi aam bugün testimi sağlık ocağında yaptırdım. öncekileri özel hastanede yaptırmıştım.

canım daha ne olacak vsende bebekbu korkma 800 çok yüksek bile

Back
X