hangisi ismi ne
hamile kalınca eşimin huyu değişti
burası canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangisi ismi ne
bilmiyorum kızlar çok korkuıyorum değerim sanki çok az artmış gibi. artık 1000 üstüne çıkması gerekirdi sanırım nolur bana yardım edin.
kızlar merhaba ya ben hamılemıyım ya 6. haftamdayım ama bulantım vs yok normal mı ne zaman baslarkı offf ya ayın 7 sı gelsede gorsem artık ınsallh....
hayatım bebeğin ufaktır ttelaş etme benim 15. gün 400 küsürdü arkadaşlarımında 800 olan bile vardı 15. günde ama şuan tek gebe olan benim telaş yapma bence gayet yüksek heleki bebek 1 taneyse fazla bile değerin
selam kızlar
umarım herkes iyidir
biz iyi olmaya çalışıyoruz ahh birde bu kanamalarımız olmasa
böyle böyle geçiyor günlerimiz kanama doktor ultrason korkular sevinç gözyaşları
dün ikili tarama için kan verdim bakalım nasıl çıkacak
canım 3, ayını tamamlarsan inşallah hepsi geçecektir :)))) kanama felan inşallah çok yoktur sürekli yat dinlenselam kızlar
umarım herkes iyidir
biz iyi olmaya çalışıyoruz ahh birde bu kanamalarımız olmasa
böyle böyle geçiyor günlerimiz kanama doktor ultrason korkular sevinç gözyaşları
dün ikili tarama için kan verdim bakalım nasıl çıkacak
kızlar merhaba ya ben hamılemıyım ya 6. haftamdayım ama bulantım vs yok normal mı ne zaman baslarkı offf ya ayın 7 sı gelsede gorsem artık ınsallh....
canım sağolun bana gerçekten moral oluyorsunuz benim 18. gün degerim 800 çıkmıştı. yani öncekilere göre 2 ye katlayark çoğalmamıştı. umarım her şey iyyidir.
kızlar hepinize şimdiden bol sabır ve hayırlar dılıyorum benımde transferım 12 kasımda oldu çok şükürki 8 ci gun 46 10 gun 94 12 gun 246 allahın iznıyle hamıleyım heralde tahmınımce 5 hafta 4 gunluk ve bugun dr çagırdı saat 5 keseyi görmeye gidecegım allah buyuktur her aşamada farklı heyecan ve bekleme alıyor ınsanı allah sonumuzu hayır etsın
:)))))))))) ay daha ne istiyon beni öldürdü bizimki nide bulantısından kaçzaman bu hafta biraz düzeldim :)))))) tabi sen şimdi korkuyon acaba kalp atışı varmı diye inşallah kalp atışı vardır onsan sonrada bizim gibi başlarsın acaba büyüdümü nezaman tekmelicek :))) bu korkular hiiiiiiç bitmiyo ama hepsinin sonu hepimiz için güüzel olsun inşallah
Canım benim de 6+5 bugün itibariyle,ama en ufak bir belirti yok bende şüpheye düşüyorum ara ara sorun mu var acaba diye ama herkeste olacak diye birşey yok,o yüzden kafana takma hatta şanslı olduğunu düşün ,inşallah hayırlısıyla keseyide görürsün:))![]()