Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

saol canım da benım bu aralar pek agrım kalmadı bırının kalbıde zayıf atıyodu zaten korktum sımdı ınsallh yolundadır hersey.bu arada bıde kasıktan cok sırt agrım olyo nese allah hepımıze kolaylık versın opuyorum

canım çok geçmiş olsun .ama bebeklerden biri hep dahaminik daha kuvvetsiz oluyor diye duymuştum .. oda yetişir düzelir inşallah .. . ikiz gebelikler biraz daha zahmetli geçiyor sanırım ....inşallah hafif sağlıklı keyifli bir gebelik geçirirsin :49:

canlarım ağrılar bizdede vart merak ettmeyin benim tek gebelik ama yinede var ağrı doktor ağrı zzmanla geçer takma dedi şişkinlik 1. haftadan sonra kalmıyo gibi bişey anca okadar ilaç içiyoz dilekcim karamsar olma sakın inşallah yavrunda bişi yok bütün ikizxlerde 1 tanesi daha zayıf olur daha geridsen gelir

arkadaşlar şimdiden söyliyeyim ...benim haftamda da yani 5.ay da bel ağrıları başlıyor ..akşam yemeklerden sonra karında sertlik ve şişlik ..sabah daha rahat oluyorsunuz ...inşallah sizlerde olmaz daaa...genede
aklınızda bulunsun süpriz olmasın ...

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................14. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 30.Hafta.......................................KIZ
8-) minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 25.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 17.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17_) dilek23_41 ............................ 6.Hafta................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................14. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 30.Hafta.......................................KIZ
8-) minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 25.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 17.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17_) dilek23_41 ............................ 6.Hafta................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))

kızlaarrr Rabbim bebeklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın sızlere ve darısı da bana ve benım gıbı bebek ozlemı cekenlere olsun inşallah.nerelrde yaptrdınız tedavınızı ben ıstanbuldayım ve bende mıkro dusunuyorum esımde sorun var.sızlerde sorun neydı ve tedavı oldugunuz merkezler nereseıydı ozellıkle ıstanbulda yaptıranlar bana fıkır verebılırmısınız

canım çok geçmiş olsun .ama bebeklerden biri hep dahaminik daha kuvvetsiz oluyor diye duymuştum .. oda yetişir düzelir inşallah .. . ikiz gebelikler biraz daha zahmetli geçiyor sanırım ....inşallah hafif sağlıklı keyifli bir gebelik geçirirsin :49:

canım saol evet senın de dedıgın gıbı ıkızlerın bırı gerıden gelırmıs cuma gunu tekrar muayene gıtcem ınsallh bu sefer tam gorurum..cok sukur bı sıkayetım yok henuz teklı gebelerle aynıyım hemen hemen kasık agrım var oda normalmıs zaten..ınsallh sag salım bebeklerımızı kucagımıza alalım da katlanırız herseye demı ya..opuyorum canım

canlarım ağrılar bizdede vart merak ettmeyin benim tek gebelik ama yinede var ağrı doktor ağrı zzmanla geçer takma dedi şişkinlik 1. haftadan sonra kalmıyo gibi bişey anca okadar ilaç içiyoz dilekcim karamsar olma sakın inşallah yavrunda bişi yok bütün ikizxlerde 1 tanesi daha zayıf olur daha geridsen gelir

ınsallh canım bakalım cuma gunu net gorcez ınsallh..bırde gecen bır kaydım bacaklarım ıkıye ayrıldı esım yanımdaydı tutmasaydı cok fecı olcaktı bacagım agrıyo bıraz.bı dahada dısarı cıkıp yurumem asla hersey ıyı gıdyo cok sukur bole bı kaza sonucu bıse olursa asla affetmem kendımı

kızlaarrr Rabbim bebeklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın sızlere ve darısı da bana ve benım gıbı bebek ozlemı cekenlere olsun inşallah.nerelrde yaptrdınız tedavınızı ben ıstanbuldayım ve bende mıkro dusunuyorum esımde sorun var.sızlerde sorun neydı ve tedavı oldugunuz merkezler nereseıydı ozellıkle ıstanbulda yaptıranlar bana fıkır verebılırmısınız

neden kımse cvp vermıyor topıklerde.hamıle kalanlar kalamayanlara hıc yardımcı olmuyor yaa.

neden kımse cvp vermıyor topıklerde.hamıle kalanlar kalamayanlara hıc yardımcı olmuyor yaa.

canım bizler hamileyiz seninde dediğin gibi çoğumuzunda ilk ayları mide bulantılarımız kasık ağrılarımız ve sürekli bir yorgunluk halimiz oluyor sürekli nete giremiyoruz canım bu arada sorduğun soruya gelince ben istanbul gata da yaptırdım ama benim doktorumda ancak özel olarak yaptırabilirsin sadece askeri personele yapılıyo gerçi artık tüp bebek bölümü kapandı bildiğim kadarı ile ben son hastalarındanım canım ama eğer özel olarak görüşmek istersen gatada tüp bebek bölümünde ali rüştü ergür hoca var git görüş özel yapıyorsa tavsitye ederim çok iyi bir doktor

aaaaaa bu arada ekliyim pratisyen doktor felan değil profösör yani gatadaki nadir hocalardan biri normalde muayenme için randevu almaya kalksam ben bile en az ay sonraya alırım ama sen danışmak için gideceğin için bence bi şansını dene

hazel mehaba

inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun diyorum ..

canım ben Bahçeci kliniğinde yaptırdım .. çok pahalı bir yer çok uzun sürüyor orada birde .. önce problemlerini çözüyorlar ..seni hazırlıyorlar bebeğe .. genelde embiryoları donduruyorlar ... benim 8.5 ay sürdü tedavim .. 9. ayda hamile olduğumu öğrendim ..
hem biraz pahalı hemde sabır istiyor ..ama adamlar işlerini biliyorlar ... istersen bir ara randevü al görüş ...

canım oncelıkle allah yardımcın olsun..ben medıcıne hospıtal asyada eskı adı nenehatun olan tüp bebek merkezınde yaptırdım cokta memnun kaldım maddı manevı yorulmadım doktorum cok ıyı bır bayan calısanların hepsı ole ıstersen bı gorus..benımde esımdeydı problem cok sukur sımdı bebegımızı beklıyoruz..allah kolaylık versın opuyorum tatlım

hazel mehaba

inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun diyorum ..

canım ben Bahçeci kliniğinde yaptırdım .. çok pahalı bir yer çok uzun sürüyor orada birde .. önce problemlerini çözüyorlar ..seni hazırlıyorlar bebeğe .. genelde embiryoları donduruyorlar ... benim 8.5 ay sürdü tedavim .. 9. ayda hamile olduğumu öğrendim ..
hem biraz pahalı hemde sabır istiyor ..ama adamlar işlerini biliyorlar ... istersen bir ara randevü al görüş ...

sagolun kızlar.gataya gıdemem askerı personel degılız ama ozelden ne kadar acaba.bır fıkrınız varmı.bırde bahcecıden bahsetmıssınız.orasını burdada cok duydum.8.5 ay ne surdu canım yaa cok uzunmus.neler yaptıkı dr.lar ve de fıyat ne kadar bır soylersen cok sevırım.maya tupbebekte cok unlu ama ankarada gercı olsunda oraya da gıderız ne yapalım. ne kadar pekı orası.yaza baslıycaz bızde.bende sorun yok esımde sperm kalıtesı yonden problem var ve morfolojıs.varıkosel amelıyatı oldu ama normal yolla hıc olmıycak galıba.bu ay 10. denememızdı ve bugun yıne adet oldum offff

sagolun kızlar.gataya gıdemem askerı personel degılız ama ozelden ne kadar acaba.bır fıkrınız varmı.bırde bahcecıden bahsetmıssınız.orasını burdada cok duydum.8.5 ay ne surdu canım yaa cok uzunmus.neler yaptıkı dr.lar ve de fıyat ne kadar bır soylersen cok sevırım.maya tupbebekte cok unlu ama ankarada gercı olsunda oraya da gıderız ne yapalım. ne kadar pekı orası.yaza baslıycaz bızde.bende sorun yok esımde sperm kalıtesı yonden problem var ve morfolojıs.varıkosel amelıyatı oldu ama normal yolla hıc olmıycak galıba.bu ay 10. denememızdı ve bugun yıne adet oldum offff

hazelcim sana bu konuda fikir veremeyeceğim çünkü ben trabzondayım ve burda yaptırdım.hangi merkez olursa olsun umarım sonuç güzel olur.

arkadaşlar bugün 6+4 olduk. ama henüz keseyi bile göremedim.randevum yarın inş. bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur.. onu görmek için sabırsızlanıyorum bi taarftan da göremezsem diye korkuyorum. gecen 8 yıl beni o kadar körertmiş ki onu görmeden ben hamileyim diyemeyeceğim. belki de okurken bana gülüyorsunuz veya aynı şeyleri sizde hissettiniz..inş yarın her şey güzel olur ve güzel haberleri burdan size yazarım.

canım özeli bayağı pahalı olyr ben geçen sene 200 küsüre sadece muayene diye duymuştum arkadaşlardan bence kısmet olduktan sonra tutuyor benimle yaptıran 3 arkadaşımın tutmadı mesela sen içini rahat tut sana iyi davranan yüzüne gülen sen aradığında telefonuna çıkan sorularına bıkmadan yanıt veren birini bul ve yaptır bu arada fiyatlarını bilmiyorum ama gaziosmanpaşa hastanesinide beğenen çok arkadaş var bence git görüş içine sinen seni maddi olarak sarsmıcak bir yere gitme çünkü herşey gebe kalmakla bitmiyor arkaadaşım kredi ile yaptıredı gebe kaldı ama şimdi krediyi ödeyemiyolar yani ilerde o bebeğe bakamıcak duruma gelmek daha kötü ben sgortada yaptırdığım halkde 5 milyar masrafım oldu sürekli hastaneye gidiyorum benim durumum biraz sorunlu olduğu için 2 tanede özel doktora gidiyorum insan çok sarsılıyor açıkçası maddi yönden artık pisikolojim bozuk :))))))))) kendini üzmicek şekilde hareket et çok uyygun kampanyalı hastaneler var en azından tutmazsa bidaha yapabilme şansın olsun

arkadaşlar bugün 6+4 olduk. ama henüz keseyi bile göremedim.randevum yarın inş. bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur.. onu görmek için sabırsızlanıyorum bi taarftan da göremezsem diye korkuyorum. gecen 8 yıl beni o kadar körertmiş ki onu görmeden ben hamileyim diyemeyeceğim. belki de okurken bana gülüyorsunuz veya aynı şeyleri sizde hissettiniz..inş yarın her şey güzel olur ve güzel haberleri burdan size yazarım.

canım hayırlı olsun oncelıkle..guluncek bıse yok hepımız aynıyız benım 8.haftam hala ınanamıyorum bu cuma muayenem var yıne ıkıncısının kalbı cok az atıyodu onu gorcez ınsallh hamılelık bole sanırım hep bıselerı merak etmekle geccek hatta dogduktan sonra bıle buyucekmı falan fılan derken yaslanıp gıtcez işte allah hepımıze klolaylıkı versın canım takma hıcbıseyı herseyı oluruna bırak opuyorum kıb

hazelcım cokta telas etme bız radyoda duyduk ve gıtttık cok sukur hamıleyım sımdı tabıkı hastane cok onemlı ama asagı yukarı aynı hepsı buyuzden sen maddı ve manevı uygun olan bı yere basla derım..tedavı oldugum hastaneyı onerıyorum sıgortadanda yararlanabılıyosun tahlıl ve muayenelerde..2800 hastaneye verdık tahlıller dahıl yaklasık 2000tl ılaclar tutuyo bunların harıcınde doktorumuz tecrubelı yormadan gerekenı yapıyor bız cok memnun kaldık gorusmenı ısterım canım allah yardımcın olsun

bende yeni katıldım aranıza.9 senelik evliyim ilk tp bebek deneyım oldu 7 tane yumurtam toplandı 2 kalite embriyo transfer edildi transferin 5 günümdeyım 4 gün kasık arğısı wc çok sık gitmeler bugünse hiç belirti kalmadı diyebilirim çokk korkuyorum deneyımlerinizden yaşadıklarınızdan banada yazarmısınıs??haa...3çu günümde kan değil de kahve rengi damar görunumunde lekeler gördum amaa çok ince lekeler boyle birsey yaşadınızmı :78:

Back
X