Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bende yeni katıldım aranıza.9 senelik evliyim ilk tp bebek deneyım oldu 7 tane yumurtam toplandı 2 kalite embriyo transfer edildi transferin 5 günümdeyım 4 gün kasık arğısı wc çok sık gitmeler bugünse hiç belirti kalmadı diyebilirim çokk korkuyorum deneyımlerinizden yaşadıklarınızdan banada yazarmısınıs??haa...3çu günümde kan değil de kahve rengi damar görunumunde lekeler gördum amaa çok ince lekeler boyle birsey yaşadınızmı :78:

hayırlı olsun .. inş olumlu sonuç çıkar ...bend e öyle lekelenme falan olmadı .. ama başkalarından duydum ....
canım ben bekleme süresince . evden tahlil harici çıkamdım ... ..ananas (günde 1 dilim) kuru dut yedim .. tutunmaya yardımcıymış ... parfüm kolonya uzak dur yanındakiler dahi kullanmasın ..embiryoları öldürüyor ...su iç ...
dinlen ...uzan ... gerek yok diyenlere kanma .. 12 gün dinlen .. birde banyo mümkün olduğunca yapma ...vucüt ısın değişmesin tutunana kadar ... ben bunları yaptım ... iyi haber ver bize:49:

bende yeni katıldım aranıza.9 senelik evliyim ilk tp bebek deneyım oldu 7 tane yumurtam toplandı 2 kalite embriyo transfer edildi transferin 5 günümdeyım 4 gün kasık arğısı wc çok sık gitmeler bugünse hiç belirti kalmadı diyebilirim çokk korkuyorum deneyımlerinizden yaşadıklarınızdan banada yazarmısınıs??haa...3çu günümde kan değil de kahve rengi damar görunumunde lekeler gördum amaa çok ince lekeler boyle birsey yaşadınızmı :78:

Canım öncelikle hayırlısıyla güzel haberler alman dileğiyle,benim transfer sonrası hiçbir belirtim olmamıştı ,sadece 4. gün aynen anlattığın gibi kahverengi lekelenmem oldu içinde iplik iplik şeyler vardı aynen seninki gibi yani...benim 2. tüp bebek denememdi ve ilkinde hiç böyle birşey yaşamamıştım, bu yüzden de hamile olduğumu tahmin etmiştim zaten.Seni umutlandırmak istemem ama tüm okuduklarımdan ve yaşadığımdan bu güzel bir gelişme aslında,senden ricam bol bol istirahat et,kendini yorma sakın,bizi de haberdar et lütfen,hayırlısı olsun canım.

17 eylülde yumurtalarım toplandı 20 eylülde ise transferim yapıldı şuan 8 +6 günlük hamileyim ve benim gibi bebişleri yolda olan arkadaşlarla burada buluşup sorunlarımızı ve yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşalım istiyorum.
Bütün gebe arkadaşları bekliyorum.

nurcancım lütfen yardım et bana 15 haftalık hamileyim bu progesteron vajinal tablet kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor......

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................14. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 30.Hafta.......................................KIZ
8-) minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 25.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 17.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17-) dilek23_41 ............................ 8.Hafta................................
18-)hasretimsin83.......................... 7.Hafta...............................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün 6+4 olduk. ama henüz keseyi bile göremedim.randevum yarın inş. bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur.. onu görmek için sabırsızlanıyorum bi taarftan da göremezsem diye korkuyorum. gecen 8 yıl beni o kadar körertmiş ki onu görmeden ben hamileyim diyemeyeceğim. belki de okurken bana gülüyorsunuz veya aynı şeyleri sizde hissettiniz..inş yarın her şey güzel olur ve güzel haberleri burdan size yazarım.

canım hepimiz aynısını hissettik sonuçta bu bebeklere hiçbirimiz nomal hamileler gibi kolay kavuşmadık çooooooooooook uzun yollar kat ettik inşallah yarın iyi haberlerini bekliyoruz bende yarın kontrole gidicem inşallah bebişim hala sağ sağlim benimle birrliktedir

canım zaten belirti diye bişi yok bütün belirtiler hamile kalandada kalmayandada oluyor hiç telaş etme belirti arayıp kendinide sitrese sokma bazılarında lekeler oluyor kimisi tutunma diyor kimisi ilaç geliyor diyor kırmızı olmadığı sürece kahverengi akıntıları klafana takma hayatım inşallah güzel haberlerle aramıza yine bekleriz Allah yardımcın olsun

nurcancım lütfen yardım et bana 15 haftalık hamileyim bu progesteron vajinal tablet kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor......

canım 10. haftada bırakıyorsun sen çok kullanmışsın gerçi benimki jel idi ama sana bi çizelge vermeleri gerekiyordu hangi ilacı hangi hafta bırakıcaksın diye mesela ben 14 haftalığım bu hafta elevit diye vitamin kullanıyordum onu bıraktım sadece kan hapı kullanıyorum bence bi doktoruna sor istersen ama bana göre çok kullanmışsın 5 hafta fark var aramızda ben 10. haftaya girdsdiğim gün bıraktırdılar

Son düzenleme:
Ben ilk denememde hamile kalıp maalesef bebeğimi kaybettim..Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler nasip etsin..Donmuşlarla tedaviye başlamadan önece merak ettiğim bi konu var..Cevaplarsanız sevinirim...Transferden sonra progestan olarak neler kullandınız?? İğne olmak istemiyorum acaba tutunma ile ne kadar ilgilidir..Şimdiden teşekkür ederim...

Ben ilk denememde hamile kalıp maalesef bebeğimi kaybettim..Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler nasip etsin..Donmuşlarla tedaviye başlamadan önece merak ettiğim bi konu var..Cevaplarsanız sevinirim...Transferden sonra progestan olarak neler kullandınız?? İğne olmak istemiyorum acaba tutunma ile ne kadar ilgilidir..Şimdiden teşekkür ederim...

canım ben transferden 2 gün önce iğneye başladım.transferden sonra iğneye ilaveten jelide kullandım. pozitif sonucu aldıktan sonra iğneeyi bırakıp progestan tablet+jel kullanmaya devam ettim.
acıkcası çok fazla bilgim yok tutunmada hangisi ne kadar etkili.

Son düzenleme:

valla progestanı bilmiyorum ama ovitrol diye bi jel kullandım ben tutunması için canım bu arada bebeğin içinde çok geçmiş olsun rabbim diğerlerine ömür verirde kucağına alırsın inşallah

kızlar 1 de ilk ultrasona girecemm çok heyecanlıyım. inş. eve neşeli olarak döner ve burdan hemen siiznle paylaşırım..

canım inşallah iyi haberlerini yaz bizlere bende şimdi doktora gidiyorum benim 14 haftayı geçti ama hareketler başlayıpta onu hissedenekadar sanki hep ilk gidecekmiş gibi oluyo insan yani aynı durumdayız :)))))) ama inşallah hepimiz güzel günler görürüz

nurcan merhaba ;

online görünce yazayım dedim . ne dedi doktor .. bebiş nasılmış ? ?

canım çok iyiy imiş şükür biraz yaramaz diyo zor baktı ultrasonda sürekli oynuyo :))))))) onundışında herşey normal cinsiyetini gördü ama erken daha yanıltmıyım haftaya bakalım bidaha öle söliyim dedi :)))))))) sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo haftalar ben bukadar hızlı geçmesine şaşıyorum normal gebeliğimde bukadar hızlşı geçmiyodu sanki :)))))))))9

canım çok iyiy imiş şükür biraz yaramaz diyo zor baktı ultrasonda sürekli oynuyo :))))))) onundışında herşey normal cinsiyetini gördü ama erken daha yanıltmıyım haftaya bakalım bidaha öle söliyim dedi :)))))))) sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo haftalar ben bukadar hızlı geçmesine şaşıyorum normal gebeliğimde bukadar hızlşı geçmiyodu sanki :)))))))))9

:nazar::nazar::nazar: MAŞALLAH bebişine .. valla haklısın hızlı geçiyor benim bu haftalarda bel ağrılarım var.. birde burnumu sildiğimde biraz kan geliyor .. + baş ağrısı ... bu haftlarda oluyormuş .. çok önemsememye çalışıyorum ... bebeğim sağlıklı olsun da ben bunlarda idare ederim diyorum
..bu arada senin daha önceki sonlanan hamileliğin ne kadar sürmüştü

:nazar::nazar::nazar: MAŞALLAH bebişine .. valla haklısın hızlı geçiyor benim bu haftalarda bel ağrılarım var.. birde burnumu sildiğimde biraz kan geliyor .. + baş ağrısı ... bu haftlarda oluyormuş .. çok önemsememye çalışıyorum ... bebeğim sağlıklı olsun da ben bunlarda idare ederim diyorum
..bu arada senin daha önceki sonlanan hamileliğin ne kadar sürmüştü

canım burun kanaması dediğingibi bazı gebelerde oluyor telaşlanmaman iyi doktoruna söle ama gittiğğinde bu arada benim diğer bebeğim doğdu ama doktorlar zamanını geçirdi erken doğması gerekiyomuş anlamamışlar doğumu içerde sıkıştı anemiye yakalandı yani kansız kaldı kanı çöok az kalınca vücut kan pompalamayınca kalbi ve beyni hasar gördü ciğer ve bböbrekleride tamamen bitmişti 2 haftayı bulmadı bukadar hastalanması meğersem 10 gün önceki muayenemde doğurmam gerekiyomuş 10 gün sonra doğurdum acil olarak ama yavrum ancak 2 gün yaşadı gerçi doktorlar hatalarını kabul etmedi bulamadığımız bi hastalığı vardır dediler çıktılar işin içinden o yüzden şimdi bikaç doktora birden gidiyorum

canım burun kanaması dediğingibi bazı gebelerde oluyor telaşlanmaman iyi doktoruna söle ama gittiğğinde bu arada benim diğer bebeğim doğdu ama doktorlar zamanını geçirdi erken doğması gerekiyomuş anlamamışlar doğumu içerde sıkıştı anemiye yakalandı yani kansız kaldı kanı çöok az kalınca vücut kan pompalamayınca kalbi ve beyni hasar gördü ciğer ve bböbrekleride tamamen bitmişti 2 haftayı bulmadı bukadar hastalanması meğersem 10 gün önceki muayenemde doğurmam gerekiyomuş 10 gün sonra doğurdum acil olarak ama yavrum ancak 2 gün yaşadı gerçi doktorlar hatalarını kabul etmedi bulamadığımız bi hastalığı vardır dediler çıktılar işin içinden o yüzden şimdi bikaç doktora birden gidiyorum

canım kıyamamam ben .... cennette meleğin var bir tane .... sen çok şey yaşamışsın ... Allah bu evladından yüzünü güldürsün inşallah ... canım benim kusura bakma sana hatırlatttığım için ...

canım gozun aydın ınsallh allh gonlune gore verır.ne zaman hıssedersınkı bebısı ay cok heyecanlı ya rabbım herkese tattırsın ınsallh opuyorum tatlım

kızlar bugün ilk ultrasona girdim maalesef bebğim gelişmemiş.bugün 6+5 fakat kese 5 haftalığı gösteriyor. bebğide göremedik zaten. doktorum normalde kalp atışlarını bile duymmaız geerkirdi dedi.
%80 gelişmez düşer dedi.haftaya gel gene bakalım aynı olursa düşürecez dedi.çok üzgünüm gene olmadı.. rabbimden çoookkk sabır istiyorum..

Back
X