• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pozitife dönme ihtimali var mı?

Revenrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
1.058
1.907
53
Dün adet gecikmesinin ilk günüydü. Evde innovitanın normal testi vardı. Erken gebelik testi değildi. Dayanamayıp yaptım. negatif çıktı ama 2-3 gündür karnıma sürekli batmalar giriyor kasılıyor karnım ve çok midem bulanıyor. Kusma yaşamadım ama bulanıyor sürekli. Dün çok mu erkendi test için pozitife dönme ihtimali var mı sizcee?

Dün adet gecikmesinin ilk günüydü. Evde innovitanın normal testi vardı. Erken gebelik testi değildi. Dayanamayıp yaptım. negatif çıktı ama 2-3 gündür karnıma sürekli batmalar giriyor kasılıyor karnım ve çok midem bulanıyor. Kusma yaşamadım ama bulanıyor sürekli. Dün çok mu erkendi test için pozitife dönme ihtimali var mı sizcee?
Mide bulantısı bu dönemde yaşamazsın canım genelde 6 7. Haftalar itibariyle oluyor o belirtiler. Ama hamile olabilirsin adetin yeni geciktiyse kaset testte çıkmaz kaset test en az 1 hafta gecikmede sonuç vermeye başlar erken test al ya da kan ver test alacaksan awox predictor güvenilir markalar inşallah vardır 🙏

Mide bulantısı bu dönemde yaşamazsın canım genelde 6 7. Haftalar itibariyle oluyor o belirtiler. Ama hamile olabilirsin adetin yeni geciktiyse kaset testte çıkmaz kaset test en az 1 hafta gecikmede sonuç vermeye başlar erken test al ya da kan ver test alacaksan awox predictor güvenilir markalar inşallah vardır 🙏
chatgptnin maduru oldum yap dedi bana çıkar dedi 🥲 İnşallah vardır. Annem de diyor ki benim daha ilk hafta kusmalarım başlardı. Belki üşüttüm bilmiyorum ama çok umutluyum nedense

Bende normal test ile reglden bir gün önce yaptım Pembe silik cikmisti gecikmenin 1. Günü ise kipkirmizi çıktı yani yumurtalamandan 18-20 gün sonrasina genelde pozitif cikiyo canım

yumurtlamadan sonraki 15. gün falandı dün
1 gün daha bekle canım yani 1 hafta sonra yap demişler sana ama o kadar beklemene gerek yok senin bebeği ne kadar çok istediğini biliyorum ben umarım rabbim tez zamanda nasip eder😇 daha önce bir kaç konuda karşılaşmıştık seninle mustis benim eski kullanıcı adım

1 gün daha bekle canım yani 1 hafta sonra yap demişler sana ama o kadar beklemene gerek yok senin bebeği ne kadar çok istediğini biliyorum ben umarım rabbim tez zamanda nasip eder😇 daha önce bir kaç konuda karşılaşmıştık seninle mustis benim eski kullanıcı adım
Aaa hatırladımm. Sen ne yaptın peki?

Yaa hayırlı olsunn canımmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍 cinsiyeti nee
İşte cinsiyet olayı biraz karışık 😃 12. Haftada kız dediler birde cinsiyet partisi yaptık 15 haftada gittiğimde ise erkek dediler şu an ne tam olarak emin değilim canım 🤦 14 Kasım'da kontrolüm var o zaman ogrenicem kesin olarak inşallah 😇

Back
X