ikiz mi canim, doktorum 12. günden öncesine yorum yapmiyorum dedi3. Gün embriyosu 8. Gün 71 çıkmıştı
Evet nasip olursa ikiz canmikiz mi canim, doktorum 12. günden öncesine yorum yapmiyorum dedi
senin 3.gun embriyosu mu canim. Birde konu guzel olmusAllah sağlicakla kucağina almayi nasip etsin canim, benim de bugün 10. gün çok merak ediyorumfadiming
evet canim 3. gün embriyosu.senin 3.gun embriyosu mu canim. Birde konu guzel olmus
sen ne asamadasin canimAy super olmuş bir de tek embriyo mu iki tane mi onu yazalım çünkü çiftlerde değer daha erken çıkıyor ve yüksek oluyor doğal olarak
o zaman cikar canim eger bugun test yaparsanevet canim 3. gün embriyosu.
doktorum baktirma test gününü bekle dedi, son gün bile pozitife dönen çok kişi görmüş, bende mecbur bekliyorumo zaman cikar canim eger bugun test yaparsan
Transferin 2. Günündeyim tek embriyo 5. Gün 31 ağustosta kan tahlili istedi doktorumsen ne asamadasin canim
amin inşallahTransferin 2. Günündeyim tek embriyo 5. Gün 31 ağustosta kan tahlili istedi doktorum
Inşallah arife günü bayram şekerime kavuşacağım
tüp bebek canimBayanlar bu bebisler asilamami tüp bebekmi güzel anne adaylari
Rabbim sağlıklı gebelik ve kucaginiza almayi nasip etsintüp bebek canim
amin inşallah, siz de bu ay aşılama mı yaptirdiniz ?Rabbim sağlıklı gebelik ve kucaginiza almayi nasip etsin
Yok cnnm ben 2 GN önce rahim filmi çektirdim bakalım bu ay umutluyum inşallah hamile kalirimamin inşallah, siz de bu ay aşılama mı yaptirdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?