PPTY65 Burun Estetiği Ameliyatı

PPTY65

_Spor Ruhun Gıdasıdır_ ;)
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
203
1
46
İstanbul
kızlar zaman su gibi akıp geçiyor bende 1 ayımı doldurdum inanamıyorum :)
daha dün gibi geliyor burada ağlayarak sizlerin fotolarına bakıyordum :) iyi kötü olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı yapın lütfennn.. sevgilerr:34:

kızlar zaman su gibi akıp geçiyor bende 1 ayımı doldurdum inanamıyorum :)
daha dün gibi geliyor burada ağlayarak sizlerin fotolarına bakıyordum :) iyi kötü olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı yapın lütfennn.. sevgilerr:34:

n3de ağladın memnun değilmisin..eklermisin hemen bni

n3de ağladın memnun değilmisin..eklermisin hemen bni

aaaa hayır canımmm yanlş anlaşlmasın ben ameliyatan çok korkuyordum bilen bilir herkesden yardım istyordum beni çok arkadaşm yatştırmıştır hepsine tşk ediyorum ayrı ayrı :) ama korktuğuma değmedi ve çokkkkkkk memnunum Allahma şkürler olsun..

fotoğrafına nerden bakabilirimm merak ettimm benim de 9 gün oldu iyi değil gibi :(((

canııııııııımmmmmmmmmmmm çok güzel gün geçtikçe güzelleşiyorsun, maşallah diyorum her seferinde:)

:)) özlemim çok sağol.. inş daha ii olcak zamanlaa :)

sağlam87 canım ekle beni istersen fotolarıma öle bakabilirsin :) sanada geçmiş olsunnn çok bende senın fotolarını merak ettm..

hepinizi ekledim kabul ettm cnmm

oooo.eski burnun baya iri bir burunmuş,yenisi doğal durmuş.burun delikleri çok görünüce itici bir görüntü oluyo.seninki görünmüyo.hoş kibar ve abartısız bir burun olmuş.yüzlede uyumlu..beğendim

çok sağol canım çok mutlu oldum beğenmene..
evet burnum çok iriydiii :))) ama şimdi minnak oldu ;))) doktorumun brun delklerimide kçüllttü evet tam orantılı ldu çok sağol cnmm..

arkadaş listemde tam 171 kişi oldu herkes ekliyor sürekli ama kimsenin ii kötü yorum yaptığı yok..
artık kimseyi kabul etmeyeceğim.. teşekkürler
:97:

canım çok beğendim.ne kadar değiştirmiş yüz ifadeni.harika görünüyorsun...

canım burnuna bayıldım.süper ötesi olmuş.yüzünlede çok uyumlu.:nazar:1 aylık haliyle böyleyse 1 yılın sonunda nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.:65:

çok sağol canım çok mutlu oldum beğenmene..
evet burnum çok iriydiii :))) ama şimdi minnak oldu ;))) doktorumun brun delklerimide kçüllttü evet tam orantılı ldu çok sağol cnmm..

arkadasım merhaba.aynı doktora amelıyat olmusuz ben daha 17.gunumdeyım ve halıyle cok karamsarım.arkadaslık davetımı kabul etsen de fotolarını gorsem mumkun mu

arkadaslar mrb bende burun estetıgı amelıyatı olmaya karar verdım..okuduklarımdan anladıgım kadarııle bı kac yontem var..bende haftaya c.tesı gıdıcem doktora ne gerkıyor ne olucak bılemıyorum..tek doktorda karar vermelımıyım onuda bılmıyorum..sonucları konusunda olumlu oldugu kadar olumsuz seylerde okudum..sizce hangı yontem en ıyısı..ne yapmalıyım..bilgi alabılırmıyım..ve sonucları gormek ıcın benı eklermısınız..merak edıyorum :):)tsk ler sımdıden

Back
X