Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
şerifecim bir kaç gündür giremiyordum nete.gelişmeleri görünce çok sevindim.maaşallah ne kadar dirençli çıktı umut bebek.inş.sonuna kadar iyileşene kadar ana oğul direncinizi yitirmezssiniz.dualarım hep sizinle.

merhaba şerife tesadufen girdim bu siteye.ve ilk senın yazdıklarını okdum .çok üzüldüm ve bir okadarda dua ettim.bende 33 haftalık gebeyim.benim kızımda haftasına göre kucuk ve minyon.benden bebeğimegiden damarlarda kan akımı fazla olmadıgı için kızım fazla besin alamıyor buyuzdenmiş doktorumun dediğine göre..suanda halınde memnunmus bebeğim ama sıkıntı yaratabilir ve erken dogum yapabilirim.zayıf olması kucuk olması inan ki hiç önemli değil sağlıklı olması yetiyor içimi rahat etmeye.umut bebekde kücük ama sağlıklı ve dirençli bir erkek butun zorlukları aşacağına ve kucağına gelip gözlerinin içine bakıcağını gözlerimin onune getirebiliyorum...vede buna inanıyorum...cok bildiğim ve tanıdıgım komsularım akrabalarım var eken dogum yapan 5 aylıkken doguran, suanda cocukları buyuduler 8 yasinda şuanda,5 aylıkke doğan ve cok saglıklı birde acaip zeki bir kız ..umuttta onlardan bitanesi . hepsi geçicek şerife ve bunların hepsi anı olrak kalıcak.canımsın yüreğim dualarım seninle umutla .sen sakın üzülme ki umutta hissetmesin bunu annesinin mutlu oldugunu bilsinki yasama sımsıkı tutunsun...umutlu sevincli guzel haberlerini bekliyorum ...umut bebek öptüm minik ellerini bitanem ...

canım her geçen gün güzel haberlerini almak için sabırsızlıkla bekliyorum.bugün kilo almıştırvesolunum cihazından çıkarmışlardır inşallah.

Şerife bende uzun zamandır senin msj okuyorum.Bebişin çok azimli ben inanıyorum yakında onu kollarına alacaksın ve evinize gideceksiniz.Dualarım seninle......

teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için:)

bebeğim bu gün daha iyi idi doktorlar herzamanki gibi konuşuolar doktorları bilirsiniz işte..:( ama bebeğiniz çok mücadeleci diyorlar savaş verior....

besinini 12 cc ye çıkardılar 910 grama geldi kıpır kıpır dışkısınıda yapmış oksijene bağlı oranını bazen arttırıyorlar bazen dşürüyorlar bu gün %49 daydı...şimdilik böyle...:)

:emir_bebek:canım benim çok sevindim.bu bir başlangıç annesi yarın yarın sonra ertesi yarın sonra bir bakmışsın ki umut sırf onun için hazırladğın yatağında olacak annesi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim ya işte herşey yoluna giriyor öyle mutlu oluyorum ki sen güzel şeyler yazınca vallahi oh oh oynayacam şimdi.

şerife bütün topicini bir solukta okudum bugün.sen nasıl bir insansın arkadaşım ya yüce rabbim sana peygamber sabrı vermiş heralde ben bunları okurken perişan oldum sen yaşarken neler çektin kimbilir.yanlız umut bebişe de büyük hayranlık duydum bu ne yaşama sevinci kocaman MAŞALLAH.ayrıca tüm arkadaşların dualarını da unutmamak lazım.canım Allah sana sabır umuduna da kuvvet sağlık versin ne olur dirayetini hiç yitirme.

canım benim ya işte herşey yoluna giriyor öyle mutlu oluyorum ki sen güzel şeyler yazınca vallahi oh oh oynayacam şimdi.

Ohh ne güzell masallah.valla akşama kadar kaç defa bakıyorum serife gelmişmi diye:)çok sevindim her şey güzel olacak insallah...

tatlım bebişimiz bugün daha iyidir.kilo almıştır ve solunum cihazından çıkmıştır inşallah güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.allaha emanet olun.

teşekkürler arkadaşlar...

bebeğim dünden bi farkı yok aynen devam edior mücadelesine inşallahta böyle devam eder...

940 gram oldu makineye bağlı%49 oksijen alıor dışkısını yapmış doktor premature bebeklerin anı anına tutmaz dior bağırsakları şuan için iyi 13 cc ile beslenior :) daha çok küçük diolar zamana ihtiyacı var beklicez görücez diye konuşuyorlar...zaman hızlı akıp geçior bi şekilde ama bazılarımız için öyle değil tıpkı ben gibi...:(

merak etme canım aslında hızlı akıyor senin içinde bir zaman gelecek acaba ben bunları yaşadımmı diyeceksin.

canım insan tabiki sabırsızlanıyor ama biraz daha zamana ihtiyaç var sanırım umaarımbir sıkıntı çıkmadan böyle sorunsuz ilerlerde bebeğimiz biran önce çıkar.

Cnm Tabiki Günler Senin Için Nasil çekiyor Onun Için Dua Ediyoruz Ya Allah Sabir Güç Kuvvet Versin... Zaten Yüce Rabbim Sabrini Vermezse Sen Dayanamazdin Yavrundan Ayri.... Allah'im Yavrunu Korusun ... Inşallah Bir Zaman Gelecek Ve Ozaman Yavrun Evinde Kollarinda Olacak Bizde Mutluluğunu Seninle Paylaşacağiz..... Umut Bebek Yeterki Iyileşsin...... Bir çeyrekte Ben Teyzesinde:):)

İnşallah canım ben inanıyorum burdaki çoğu arkadaşımızda inanıyor buna canım..
Haydi umutbebek, bak hepimiz seni bekliyoruz Anneni üzme sakın haydi buğün bize süpriz yap aç gözlerini annenin kucağına gel bebeğim..

şerifeciim gözün aydııın maaşallah bebişimiz hiç bırakmıycak annesini.910 gr olmuş bile bak kiloverdi diye üzüldük ama umutcuk oynuyor bizimle. zor olan kısmını atlattınız arkadaşım allah tez zamanda kucağına versin bebeğini

barzeyciiim canııım sen nasılsın bitanesi özledik seni güzel teyzemiiiiizzzzz.

Back
X