merhaba şerife tesadufen girdim bu siteye.ve ilk senın yazdıklarını okdum .çok üzüldüm ve bir okadarda dua ettim.bende 33 haftalık gebeyim.benim kızımda haftasına göre kucuk ve minyon.benden bebeğimegiden damarlarda kan akımı fazla olmadıgı için kızım fazla besin alamıyor buyuzdenmiş doktorumun dediğine göre..suanda halınde memnunmus bebeğim ama sıkıntı yaratabilir ve erken dogum yapabilirim.zayıf olması kucuk olması inan ki hiç önemli değil sağlıklı olması yetiyor içimi rahat etmeye.umut bebekde kücük ama sağlıklı ve dirençli bir erkek butun zorlukları aşacağına ve kucağına gelip gözlerinin içine bakıcağını gözlerimin onune getirebiliyorum...vede buna inanıyorum...cok bildiğim ve tanıdıgım komsularım akrabalarım var eken dogum yapan 5 aylıkken doguran, suanda cocukları buyuduler 8 yasinda şuanda,5 aylıkke doğan ve cok saglıklı birde acaip zeki bir kız ..umuttta onlardan bitanesi . hepsi geçicek şerife ve bunların hepsi anı olrak kalıcak.canımsın yüreğim dualarım seninle umutla .sen sakın üzülme ki umutta hissetmesin bunu annesinin mutlu oldugunu bilsinki yasama sımsıkı tutunsun...umutlu sevincli guzel haberlerini bekliyorum ...umut bebek öptüm minik ellerini bitanem ...