- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için...
geçen hafta göz muayanesinde kıritik bölgeler gördüm dedi doktor ertesi gün lazer ameliyatı oldu acil olması gerekiyormuş yoksa ileride körlük oluşabilirmişameliyattan sonra daha gözlerinden kontrol olmadı yarın kısmetse kontrole gelecek göz doktorları...
bu pazartesi gece 12 de telefon çaldı bebeğinizin durumu ağırlaştı orta ile kötü arası dediler kalp ritimleri yavaşlamış nabız düşmüş solunum yüzde yüz makine ile alıyor kendi nefes alamıyor kan değerleri düşmüş herşeye hazırlıklı olun dediler sizin yapacağınız bişi yok gelmenizede gerek yok dediler sabah erkenden gittik ölece yatıyor ilaç verip uyutmuşlar uyanık olunca hareket yapıp yoruluyrmuş kan almışlar kan sonucuda bugün çıktı hemokültüründe yani akciğerlerinde mikrop enfeksiyon varmış dedim küvezde neden kapar bu 3.enfeksiyonu efendim bağışıklık sistemi zayıf doğum kilosu düşük falan filan anlıcanız enfeksiyon kaptı kanlar verildi kırmızı kan beyaz kan bugün antibiyotike başlandı artık çok yorulmuş bugüne kadar dayanması bile mucizeymiş ne bilim yaa böle bakalım ne olucak tam iyileşior iyileşir iyileşmez enfeksiyon kapıyor anlamadım gitti..artık beklemedeyiz zaman göstericek 93 gün oldu bilmiyorum....
içimi ferah tutmaya çalışıyorum salak gibi bişi oldum daha doğrusu ne olduğumu bilmiorum
şuan 1060 gramda ama ödemi varmış şiş birazcık nasıl olmasın ki besinide düşürdüler bekliyoruz kafa sallayıp dönüyorum hastaneden ne yapim yaa kafayı yemesem iyi...
cnm öyle duşunme bak ne guzel 1 kılo olmuş gececek bu gunlerde
günler geçicek belki gülüp hatırlıcam bilemiorum ama artık acı çekmesini istemiyorum bi damar yolu bulabilmek için delmedikleri yer kalmadı hertarafı delik deşik mosmor kurtarın beni der gibi bakışları var dayanamıyorum arkadaşım sabrediyorum ama ne olucak ne biticek bilmiyorum kafam iki kafa oldu sanki...
ts kılıç izledim senin bebeğini daha önce ama doğum haftası çok küçük benimki sen Allahtan şansılısın hareketleri var öle gülmüor nasıl gülsünki beslenme sondası solunum cihazı ne ararsan var ama ellerini kollarını hareket ettirior gerilior esnior...
efsunefe idrar yapıor dışkıda azda olsa yapıyormuş ama şişkinliği var dedi doktor bilmiorum ki başka neden şişer![]()