Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ALLAH yardımcın olsun canım umutsuz olma sakın şimdi nasıl bebişin ben 5 tane bebek kaybetmiş bir anne olarak çok merak ettim yavrunu yani izin verirsen yeğenimizi sakın unutma bana mesaj at çok merak ederim yoksa lütfen arkadaşım sakın umutsuzluğa kapılma biz seninleyiz en önemlisi RABBİM YANIBAŞINDA

şerifeciğim Inan Sana Mesaj Atarken Sevinçten Ağlayarak Yaziyorum Sanki Benim Bebeğim Yaşiyor Gibi Sevinçliyim Ne Olur Beni Haberdar Et Bana Mesaj At Allah Aşkina Ben Burada Sabirsizca Mesajini Bekliyeceğim Lütfen Canim Arkadaşim Hep Senin Yaninda Olmayi Isterdim Ama Yinede Yapabileceğim Birşey Varsa Bana Yaz

Darlanir Ve Bunalirsan Bana Yaz Ama Sakin Bunalma Namazini Kil Allaha Dua Ve Niyazda Bulun Emin Ol Ben Bildiğim Bütün Dualari Okuyorum Sende Oku Arkadaşim Bebişin Umuda Yolculuğu Kazanmaya çalişiyor Sende Kazan Ona Anneliğini Göster Tamammi Arkadaşim

ablana gittiğin tamin etmiştim.cok sevindim bak büyüyor annesi:)masallah insallah cıkacak makineden. valla ben olsam gitmezdim kayınvaldenin ev işine. karışmak gibi olmasın ama.büyükler böyledir işte.dünya kendi etraflarında dönüyor zannederler.bebeğin iiyleşsin sen kendin bakarsın.hatta bence anne-kayınvaldeler bakmasın yani...yanına güvendiğin bir bakıcı bulursan hersey daha güzel olur.yalnız kalmak da kötü çünkü.prematüre büyütmek çok zor.insanın kafayı yediği anlar oluyor.neyse cıksın umut bebek evine gelsin ona bir care buluruz hepberaber:)seni seviyoruz arkadasım...

şerifecim hikayenı bastan sona okudum ve ınan cok duygulandım...
Butun dualarım senınle ve bebısınle..allah ızın verırse hersey yoluna gırecek sende bebısını alıp evıne gıdeceksın..allah sana guc kuvvet bebısınede saglık ve uzunnnn uzunnn omur versın canım

hepinize teşekkü edeim akadaşla...ayy hafff basmıyo klavyemde offfffff özü dileim...

akadaşla bebeğim makineden çıktı tam bu gün 2 gün oluyo bakalım inşallah dayanıcak bu sefe inşalahhhhhhhh atık makineli gömek istemiyoum...kilosu 1.370 ...gözleide çok iyi dedi dokto..3 hafta sonaaya gün vedi...gün geçtikçe büyüyo gittim atlet aldım büyük geldi ama olsun cicile yakıştı..bu gün kucağıma vecekledi uyuduğu için alamadım bakalım yaın uyanık olusa alıcam...hepinizden allah azı olsun...

klavyem bozuk kusua bakmayın uzun zamandı beklettim sizi yazamadım nete giemedim..çok özü dileim..sizi unutmadım...

canım çok sevindim inşallah bir daha o makinalara geri dönmez. sende alır bebeğini evine dönersin bu çilen biter arkadaşım. a.s.

yasasın oleyyy allahıma binlerce şükürler olsun umutumuz tek basına nefes alıyomuş inş tez günde kucağınada alırsın canım allah yar ve yardımcınız olsun

hepinize teşekkü edeim akadaşla...ayy hafff basmıyo klavyemde offfffff özü dileim...

akadaşla bebeğim makineden çıktı tam bu gün 2 gün oluyo bakalım inşallah dayanıcak bu sefe inşalahhhhhhhh atık makineli gömek istemiyoum...kilosu 1.370 ...gözleide çok iyi dedi dokto..3 hafta sonaaya gün vedi...gün geçtikçe büyüyo gittim atlet aldım büyük geldi ama olsun cicile yakıştı..bu gün kucağıma vecekledi uyuduğu için alamadım bakalım yaın uyanık olusa alıcam...hepinizden allah azı olsun...

klavyem bozuk kusua bakmayın uzun zamandı beklettim sizi yazamadım nete giemedim..çok özü dileim..sizi unutmadım...

Çok sevindim şerifemm alah yardımcın olsun gün geçtikçe iyiyye gidiyor ne mutlu yaaa..inşalalh kucağına aldığındada bize yazarsın canımm

bu çok süper bi olay cnm yakında eve dönğcen bebişinle ne mutlu bizde bu mucizsye tanıklık ediyoruz cnm benim öptm seni umudu kokladım :)

çok şükür allahım sana şerifenin ve bizlerin yüzünü güldürdün.dualarımızı duydun.umut bebişin resmini çek bizlere şerife ben çok merak ediyorum bıcırığımızı.cicileri de ne çok yakışmıştır öpüyorum ikinizide.

Slm şerife. Ilk Defa Hikayeni Bugün Okudum Hepsini Bitirdim. Benim 3 Aylik Bi Bebeğim Var Allah Bağişlarsa. Seni Dinledikten Sonra Düşündüm Acaba Ben Olsam Dayanabilirmiydim Diye. Yüce Rabbim Nasil Bi Sabir Vermiş Sana. Bazen Saatlerce Susmuyo O An Sabrim Bitiyo Sanki Ama çok Salakçaymiş Gerçekten Meğerse çok Büyük Bi Nimetmiş Sağlili Bebek. Yanliş Anlama Sadece Seni çoook Fazla Taktir Ettim.. Birşey Söylemek Istiyorum Sana Bence Sen Anne Değil Gerçekten Adam Gibi Bi Annesin Yaa Duygularimi Ifade Edemedim. Kurban Olduğum Rabbim Een Kisa Zamanda Hemde Herşey Yoluna Girmiş Sağlikli Ve Sorunsuz Bir şekilde Kucağina Almayi Nasip Etsin Bide Yüzüne Bakarken çikin çikin Gülmesini Nasip Etsin O An Inşallah Gelir O Gün Herşeyi Unutacaksin Eminim Dünyaya Bedel O çikin Bi Gülüşü. Kalbim Dsualarim Seninle Allahim Yar Ve Yardimcin Olsun Kardeşim

şerifecim sevinçten ağlıyorum inan çok şükür rabbime...inşallah en kısa zamanda evine götürürsün umudunu arkadaşım sen okadar değerli bi annesinki rabbim artık sana kara gün göstermesin inşallahh:nazar::nazar:

sağolun akadaşla..

sevincim boğazıma dizildi maalesef çok üzgünüm şimdi uyandım kaç saatti eski günleemi dönüyouz anlamadım kendimi uykuya vedim...

2 gün dayanabildi dün akşam saat 22:00 de hastanaye telefon açtım makineye bağlamışla kalp yavaşlamış satuasyonlaı düşmüş kısacası entube yani ciğeine kada makinede offff başım ağısından duamıyoum bu gün gödüm savaşıyodu...ne olucak yine beklicez he zamanki gibi sizide boşuna sevindidim...:( çok üzgünüm...

olsun şerifecim hiç sıkma canını yine düzelicek inşallah önceden 1 kaç satliğine bile çıkamamıştı değilmi savaşıyor umudumuz..kazanıcak annesiiŞeniz

Back
X