Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım geçmiş olsun Rabbime emanet olsun inş. bebeğin dayanma kuvveti versin Allahımda inş. bir an önce toparlansın bebişin dualarımız sizinle canım moralini yüksek tut o seni hisseder hatta girebiliyorsan yanına gir elini tut konuş onunla olayıda tam bilmiyorum yanlış bişey yazdıysam özürdilerim

tşk akadaşla..

pek bi değişiklik yok ne yazıkki doktola pek ii konuşmuo bana bugün fazla umut bağlama dedi..:( makinedeki bebekle çok isklidi diyo ve ciğelei kötü imiş makinede ikende dahada kötüleşiomuş bu gün küvezin yanında çöktüm ağladım ilk defa diebiliim çok kötü oldum ve yaşla akı gittii...şimdi ise eski ben oldum yine eve kapandım kimseyi gömek konuşmak istemiomm..eşimle bile pek konuşmuoum dün gece sodu nie konuşmuosun die onun yüzüne bakmak beni daha çok üzüyoo ve acı veio dedim uykum vaaa...kısacası bebatım umutla tutunduğum dalla teke teke kopmak üzeee...

hayy bu klavyenin offf...klavyem bozuk okumakta güçlük çekebilisiniz üzgünümm:(

şerifecim ne diyim ne yazıyım şaşırdım.eşine çok sıkı sarıl sadece bunu yazıcam çünkü insan ancak böyle huzur buluyor.böyle durumlar da annesi babası bile yetemiyor insana.allah sabırlar versin.bugün kandil dualarım her zaman ki gibi umutla.duaların en makbul olduğu zamanlardan biride kandiller.allahım kandillerin hürmetine şifa ver umuta.

canım benim yaa allahım yanında olsun yardımcın olsun, inşallah çok güzel haberlerini alırız bebeğinin ve senin.. sağlam durmaya çalış olumlu düşünmeye çalış ve dua et canım arkadaşım, eşine de destek olman lazım erkekler bizim gibi hislerini açığa vuramıyo,onunla konuşmaman aranıza mesafe koyman çok daha yıpratıcı olur, sonuçta bebek ikinizin değil mi onunla da dertleşsen iyi olur belki..
rabbim yanında olsun bi an önce iyileşsin bebeğin inşallahhhh

şerifecim canım arkadaşım üzülme desem elde değil insanın canı tabi üzüleceksin.Şu mübarek günde ettiğimiz dualarımızı Allah'ım kabul ederde inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur oğlumuz.

bu mübarek kandilde tek duam minik umudun annesine ve hayata tutunması...şerifecimm eşine daha sıkı sarıl seni ondan başka kim teselli edebilirkii..

sağlun arkadaşlar dualarınz için..

eşimi gördükçe acım daha çok artıyor sanki !! ama bu günlerde geçicek biliyorum..sağolsun o hep destek bana sen lazımsın dior başkada bişi demiyor...

bebeğime gelince aynı bi değişiklik yok maalesef makinede bu gün ilaç verip uyutuyorlar çünkü uyanık olunca hareket yapıyor ve saturasyonları düşüyor görüntüsü bembeyaz hocaya sordum kan lazımmı die hayır dedi ama çok beyaz :( kilo alımı yavaş 1.460 gram oldu boyu 38 cm.134 gün oldu doğalı 5.aymıza girmeye 16 gün aldı zamana bakn yaklaşık 5 ay dile kolay taş olsa çatlardı...kendini herşeye hazırla diolarr tamam desem hazır olacakmıyım kimsenin dediklrini duymyorum acı benim başkasına ancak hikaye gelir !!!

İÇİMDEN GEÇEN BELKİ DÜZELİR BİŞİ BİŞEYE SEBEP OLUR YAŞAR !!! BELKİDE SONA YAKLAŞIYORUZ BÖYLE Bİ BELİRSİZLİK İÇERSİNDEYİM...

Canım kahroluyorsun hiç kolay değil.Ben bu bölüme giremiyordum 25 haftayı çıkarmayacağını düşünüyordu doktor bebeğimin ancak 38.haftada doğum yaptım şimdi oğlum 3 aylık.demek istediğim bazen ne yaparsak yapalım herşey olucağına varıyor.Eşine sarıl ondan kuvvet al bu zor ve sıkıntılı süreci beraber atlatmaya çalışın İnsan olmanın böyle sıkıntıları var yarın ne yaşıyacağımızı nasıl bir süprizle karşılaşacağımızı bilemiyoruz hüzünler mutlulukalar acılar umutlar sevinçler varolduğumuz sürece bunları içiiçe yaşıyacağız hepimiz.Umarım en kısa zamanda Umut bebek sağlığına kavuşur.

Ne desem az ne desem boş, Sen bir annesin ve karşındaki senin canın ama her zaman bir umut olsun içinden, hayatta her zaman zorluklar ile karşılaşıyoruz ve belki bir coğumuz ümitsizliğimizden dolayı kaybediyoruz, sen öyle olma sevgili arkadaşım umudunu hiç bir zaman kaybetme ve her zaman güçlü ol. Sana cok beğendiğim bir sözü söylemek istiyorum ben her zaman hayatımda bir zorluk ceksem bu söz aklıma gelir ve gercektende cok doğru bir söz,

En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar..

canım benım gecmıs olsun elımızden dua etmekten baska bısey gelmıyor dılerım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım

Şerifecim bebişin inşallah daha iyi olacak bukadar gün mücadele etmiş bundan sonra da mücadele eder inşallah. Sana da ve senin gibilere de umut olur tıpkı adı gibi

evet bebeğimi kucağıma aldım ama ölüsünü...

kaybettik kandil de mübaek gün Allah yanına aldı bu film buda bittii...

GÜLEE GÜLE MİNİĞİM ANNENİ UNUTMA...BEN SENİ HİÇ UNUTMICAMM...BEKLEE KAVUŞUCAZ...

Canim inan cok kotu oldum Rabbim sabir versin dayanma gucu versin.Ama unutma melegin seni bekliyo cennete .Diyecek soz bulamiyorum cunku biliyorumki hicbir sozumuz seni teselli edemicek.Sadece bol bol dua edicem canim senin icin dayanabilmen icin :(

Allah sabir versin arkadaşım...hergün burdan takip ettik hastahaneyi bile aramıştım demekki ömrü bu kadarmış memeğinin..ne olur sabırlı ol güçlü ol şerifem...
Biliyorum çok zor ama güçlü ol o seni beklicek cennette.......

şerifecim allah sabir versin rahmet eylesin meleğimize çok üzüldüm boğazim düğüm düğüm.melek oldu o şimdi.daha yazamiycam çok duygulandim.

canım arkadaşım inan ki şu anda tüylerim diken diken oldu .O kadar umutlar bağlanan bir umutla hastaneden çıkışını beklediğimiz bebeğimiz Allah rahmet eylesin.Miniğimiz melek oldu şimdi.Şerifecim Allah sabır versin inan acını paylaşıyoruz bizde seninle.Allah dayanma gücü versin sana ve eşine.Şimdi acın taze ne desek ne söylesek bilmiyorum.Kendini iyi hissedince konuşalım canım.Nur içinde yatsın küçük meleğimiz.

inan akşamdan beri girip okuyup çıkıyorum çook üzüldüm ne diyeceğim bilmem seni nasıl teselli edeceğiz biz ALLAH SABIR VERSİN sana ve eşine biz burda yani k.k da senin bir meleğe anneliğine tanık olduk ALLAH öbür dünyada sizi kavuştursun inş. senin artık cennette bekleyen bir evladın var şefaatçin var cnm umudumuz rahat uyusun

Back
X