Premature Bebekler Prameture Bebeğimin Hikayesi...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
evet bebeğimi kucağıma aldım ama ölüsünü...

kaybettik kandil de mübaek gün Allah yanına aldı bu film buda bittii...

GÜLEE GÜLE MİNİĞİM ANNENİ UNUTMA...BEN SENİ HİÇ UNUTMICAMM...BEKLEE KAVUŞUCAZ...

şerifecim allah sabırlar versin canım benim de kızkardeşimin bebeği seninki gibi 6 aylıkken doğdu bir umutla seninkide yaşar diye bakıyordum yazılarına ama vefat ettiğini duyunca çok üzüldüm canım allah rahmet eylesin meleğin cennette şuan annesi sen kendine iyi bak allahın izni ile yeniden anne olablmen için rabbim sana yardım etsinnn benim kızkardeşimin bebeğide 3 ay yoğun bakımda yattı yaşıyor çok şükür ama bazı uzuv özürlei var malesef nasip işte rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah kendine iyi bakkk Şeniz

sözün bittiği yersenağlamarabbim sabırlar versin meleğin evine dönemedi ama annesi babasına öyle güzel evler hazırladıki.senağlamasenağlama öyle üzgünüm ki bişey diyemiyorum.öyle özel bir annesinki ne diyeyim şerifecimsenağlamasenağlama

canım Allah rahmet eylesin bitanem.çok üzgünüm.ama ölen bebeklerimiz öbür dünyada bizim sefaatçimiz olacak insallah.Allah sabır versin.anlıyorum ben 3 gün sonra kaybetmiştim bebeğimi.sen 4 ay sonra.çok acı.ama kaderi buymuş.melek oldu annesi.bir meleğin var senin.seni seviyoruz.insallah bu acılar geçer ve herseye yeniden baslarsınız...

Okadar çok üzüldümki gözyaşlarımı tutamadım. Biliyorsun bende senin gibi 1.5 ay önce Defne Meleğimi kaybettim. Ağlama mezarı sel olmasın dediler ama anne yüreği bu dayanır mı. Kimse bizi bizden daha iyi anlayamaz. Ama biliyoruzki onlar melek bizi bekleyecekler. Keşke böyle şeyler olmasaydı. Ama isyan etmek bize yakışmaz. Allah'ım onu bizden daha çok sevdi ve yanına aldı.
Biz de Allah'ın ne kadar sevgili kuluyuz ki bize şefaatçiler verdi. Boğazım düğüm düğüm. Yazarken ellerim titriyor. Küçük umudumuz belki umut olamadı hepimize ama annesini cennette bekliyor olacak
Bende yavrumu o soğuk yere koymayın diye çok bağırmıştım ama onun orda olan sadece bedeni inan onlar bizi görüyor ve ruhları cennetteki diğer meleklerle oynuyor olacak. Defne Meleğimle de oynuyordur belki kim bilir.
Başın saolsun tekrar. Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin. Birdahakine sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler versin. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin...

Böyle durumlarda söylenecek sözler kısıtlıdır. Allah rahmet etsin,size ve eşinize sabır versin.

canım başın saolsun
inan göz yaşları içinde yazıyorum 1,5 ay önce bende kaybettim ikiz oğulalarımı daha önce yine ikiz kı ve oğlumu kaybettim hep erken doğumdan senin yaşadığının dört katını yaşadım yani ama
allahımın her gününe şükür acın zamanla hafifleyecek ama bu süreç çok zor ALLAHım sana ve eşine sabırlar versin tekrar başın saolsun arkadaşım Rabbim kimseye yaşatmasın

giremedim uzun zamandir umut bebekten mutlu haber alirim umuduyla girdim son sayfada alntidan gördüm canim basin sag olsun ama biliyorsunki ailenden bir kisi kesin cennetlik oldugunu melek seni bekleyecek sana sefaet etcek.ALLAHIM BEN YAANCI DÜNYEDA DOYMADIM ANAMA BU DÜNYADA DOYAYIM DIYCEK ELINDEN TUTUP CENNETE KOYCAK ANASINIAMA BU SÜREYI ISYAN DGIL SABIR EDEREK GECIRKI MÜKAFATIN ARTSIN GÜZEL KARDESIM.RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM.

şerifecim senin yazılarını eşim ve ben takip ediyorduk bugün gördük ve inanılmaz derecede çok üzüldük ve sırf bu sayede üye oldum buraya sana başsağlığı dilemek için. canım üzülme demek çok kolay biliyorum ama allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez bu ağır bi yük biliyorum arkadaşların dediği gibi cennette buluşursun oğluşunla ona orada doyarsın allah sana ve eşine sabır versin

şerifecim inan yazını okumaz olaydım çok zor seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım senin eminim daha zor gördün 4.buçuk ay baktın..... kaderimizde yazılana engel olamıyoruz... Allah çok büyük sabırlar versin şuanda kelimelerin bittği durumdayım...... meleklerimiz bizi bekliyor................... ALLAH!a EMANET OL GÖRÜŞMEK ÜZERE.........

Serifecim ben de hikayeni takip ediyordum surekli, bir yandan da dua ediyordum. hayirlisi boyleymis demek ki, bize demesi kolay tabi, Allah sabir versin. Arkadaslarin cogu soylemis, melegin seni almadan cennete gitmeyecek biliyorsun, sen cektiginin ve uzuntunun mukafatini oteki dunyada goreceksin ins. Allah yardimcin olsun canim.

serife merhaba uzun süredir umut bebegin yazilarini takip ediyordum nasil diye 2 gün önce üye oldum ve sana birseyler yazmak istedim. basin sagolsun arkadasim allah sabir versin okudugum kadariyla cok sabirli bir insansin 4.5 aydir sabirla bekledin umut bebegi ama allahim daha cok seviyormuski yanina aldi nedesem bos biliyorum ama acini en derinden bende yasiyorum inan senağlama

Aminnn cümlemizin...

ben çk iyiyim akdaşlar sabır ediyorum her şey Allahtan çok şükür bugünüme sabrıın meyvesi tatldır.

inann bana hiç isyan etmedim bu benim kaderimmiş diyip sabırr ediyorum...biz inanan insanlarz bu benim sınavmdı son dersi verdim ve bitti...İnşallah kazananlardan olurum...benden güzel dileklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim...

Her şey güzel olucakk....

canim benim ne mutlu sanaki Allah sana böyle sabri veriyor, insallah bidaha degil iki üc defa hamile oldugunu duyariz ve yavrularin hepsini kucagina alirsin, insallah....

Aminnn cümlemizin...

ben çk iyiyim akdaşlar sabır ediyorum her şey Allahtan çok şükür bugünüme sabrıın meyvesi tatldır.

inann bana hiç isyan etmedim bu benim kaderimmiş diyip sabırr ediyorum...biz inanan insanlarz bu benim sınavmdı son dersi verdim ve bitti...İnşallah kazananlardan olurum...benden güzel dileklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim...

Her şey güzel olucakk....
sen cennete bir melegin annesisin sonsuzluk girmedi arana oglunla zaman girdi birgun hepimiz orada olucaz sevdiklerimize kavuscaz sabir en buyuk erdemdir sen guclu bir kadinsin acin unutulmaz ama hafifleyecek yine evlatlarin olucak boy boy acina su serpicekler sen simdiden kazananlardansin Allah guzel gonlune gore versin arkadasim:1hug:

Back
X