- Konu Sahibi Gxuxldemir
-
bende hiç koymadım buzluğa yaprak sarması dayanıyor demek.peki birşey sorucam saramyı aldık buzluktan direk sosunu hazırlayıp tencereyemi atıyoruz.
hayır cnm biraz bekliyosun buzu çözülüyor öyle pişiriyosun mesala ben buzluğumdan çıkarıyorum sarmalarımı tencereme diziyorum donken (dizmesi daha kolay oluyor) 1-2 saat bekledikten sonra pişiriyorum bukadar
teşekkürler...
kızlar paylasımlarınız cok gzl ama sıgara boregı,kurabıye poğaca gıbı hamur işlerını nasıl koyuyorsunuz dolapta neyın içinde saklıyorsunuz?sakladınız cıkarınca dırek kızartıp veya fırınamı verıyosunuz anlayamadım buzlu olmuyo??
ya arkadaşlar sigara böreğini pişiripmi koyuyorsunuz çiğ koyamazmıyız:uhm:
merhaba mısırı nasıl haslıyorsun ve hangı mısırı kullanıyosun örnegın patlatmalık mısırmı yoksa yazın yedıgımız mısırı ayıklayıpmı (onun ayıklanması cok zorda bı ara denemıstım)haslıyosunbenim dolabımda mutlaka
sigara böreği
içli köfte
izmir köftesi
bezelye
haslanmış nohut
taze fasulye
domates
garnitür ( kendim haslarım)
mantı
milföy
mısır (bunuda kendim haslarım )
közlenmiş kırmızı kaba biber
dolmalık patlıca
et tavuk
bunlar mutlaka olur ama ben yinede panik yaparım yetiştireceğimmi diye
ani misafirim gelirse hemen rus salatası sebze çorbası tavuğu haşlar içini ince kıyılmıs soğanla doldurur birazda salça ekleyip tavuğu dikip üzerine ssos yapıp fırına sürerim.brokoliyi haslayıp üzerine zeytin yağlı sarımsaklı limonlu sos yaparım buda çok pratik.çayın yanındada sigara böreği bide kek tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?