Bugün afedersiniz bir şeyler almaya çıktık, antrikot pirzola falan bakıyor. Sen hayırdır dedim, asla mangalı arkadaş ortamımız olmadan yakmaz. Evde ben yaparım ve normalde üşenmem.
Azıcık tırstı, alamadı. Yoksa net bu akşam mangal yanardı.
Ben meze severim mangalda, akşamdan onlari hazırlıyorum bi de, bu sene gaz mangal aldik daha rahat olur diye, onu temizlemesi de çok zormuş, bi de ayni tadı yakalayamadim sankii!
Google amcadan yapımını bile bulamadım
Dua etsn seni yolarım kadın demiyorum
Salon çizgisi hanımlığımı bozmadan ben yöresel eşya göndersem dedm?
Hayır yani en son anne kız etkinliğinde lenanın anne sen beceremiyorsun git dediğini gören öğretmen maketi nasıl ister
Ben meze severim mangalda, akşamdan onlari hazırlıyorum bi de, bu sene gaz mangal aldik daha rahat olur diye, onu temizlemesi de çok zormuş, bi de ayni tadı yakalayamadim sankii!
Evet ateş ile yapılan farklı oluyor.
Meze bende seviyorum.Bu yaz bahçeye her gittiğimizde eşim mangal yaktı.Ama her şeyi ben hazırladım.Bir sefer pişirmeyi üstüme alsam bir daha kurtulamam
Google amcadan yapımını bile bulamadım
Dua etsn seni yolarım kadın demiyorum
Salon çizgisi hanımlığımı bozmadan ben yöresel eşya göndersem dedm?
Hayır yani en son anne kız etkinliğinde lenanın anne sen beceremiyorsun git dediğini gören öğretmen maketi nasıl ister
Meze bende seviyorum.Bu yaz bahçeye her gittiğimizde eşim mangal yaktı.Ama her şeyi ben hazırladım.Bir sefer pişirmeyi üstüme alsam bir daha kurtulamam