Adrenalin çiçeğimHer bildirimde konu açıldı sanıyorum
BendeHer bildirimde konu açıldı sanıyorum
Dur,yeni konudan bildirim gelecek ,her an gelebilirAy yolladım mesajıönce msj mı gelicek?
Alışırsın,ilk diye oyleOf yarebbim ne zormuş
Ellerin titredi mi benim öyle olmuştuAy yolladım mesajıönce msj mı gelicek?
Ay kocamı çağırdım gel kolonya dök bana diye jdjdjEllerin titredi mi benim öyle olmuştu
Ay kocamı çağırdım gel kolonya dök bana diye jdjdj
@Pakay tebrik ederim
Çok teşekkür ederimTekrar 1. Liğin hayırlı olsun @Pakay
Kadın milleti olarak fedakarım ya o yüzden şeyettimdi. Köpüğü çok olmuş diye eşine verirsin diye düşünmüştümBen şekerli ve sütlü gayfe sevmem Deynep’im, tosladın.
Çözümlenemeyen bir şeyler var 1 ayı aşkındır, check up başlıyor bacım. Bugün tüm batın usgler ile start verildi, çarşamba Endoskopi çekilecek. Temiz çıkarsa tamamen taramaya gireceğim.
Geçmiş olsun yasminim. İnşallah sonuçların hep temiz çıkar. Geçen senelerde Eşimde de oluyordu korkutuyordu bizi aynı şekildeİnşallah değildir ablam, bir 40 gündür falan kalp krizi şüphesiyle acile kaldırıldım. Burada duyurmak istemedim.
Her defasında temiz çıktı, o yüzden tüm vücut taraması başlatılıyor.
İnşallah basit bir şeydir.
Çok geçmiş olsun , inşallah tüm taramalar da tertemiz çıkar .İnşallah değildir ablam, bir 40 gündür falan kalp krizi şüphesiyle acile kaldırıldım. Burada duyurmak istemedim.
Her defasında temiz çıktı, o yüzden tüm vücut taraması başlatılıyor.
İnşallah basit bir şeydir.
Aslaaaa, kendi zevkimden ödün vermem. O şekerli kahve sever, köpüksüz yapmam ama oldu da kaynadı ve köpüğü kaçtı, içsin Banane.Kadın milleti olarak fedakarım ya o yüzden şeyettimdi. Köpüğü çok olmuş diye eşine verirsin diye düşünmüştüm