Popüler Konu Pratik Kolay Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    362
  • Anket Kapalı .
Bu özelliğin olduğunu bilmiyordum
Seda sen taciz ediliyormuşsun gibi davranmayalım istersen. Arkadaşımız senden alıntı, yorum vs. İstemediğini defalarca söylediği halde alıntılayan sensin zaten. Yani gözardı seçeneğini kullanması gereken o, zaten kullanmış da. Herkes herkesi sevmek, iletişim kurmak zorunda değil, saygı duymak lazım.

Bu es konusu fazla uzamadi mi? Yani ne alaka orayı hâlâ anlamış değilim, adam işte diil mi, gündüz yap cek at, adama ne? Aksam da ne guzel karni doyar, neden konu oluyor bu aranizda? ha sorun başkadır, sen telefon ve sosyal medya hastasisindir, adam da eh yeter diyordur, orası başka ama bu yarisma bir sorun yaratmaz ki

Pakay gönülden tebrik ederim, umarım beni yanlış anlamamissindir. Sunumun fevkalade idi

Canım bak ben sadece en son ki uzun yaptığı yoruma bir cevap yazdım.
Sadece
Yazmam gerekti o an çünkü diğer
Arkadaşlar okuyor. Onun
Yazdıklarını hakkımda kötü düşünmelerini istemiyorum.
Meselem bu .

Nevreste elticim, sadece senden özür diliyorum huzur kaçırdığım ve artık susamadığım için.
Estağfurullah elticim sorun değil
Ôzür dilemen gereken bir durum yok.
Aslında yanlış anlaşılıyor ve oklar hep senin üstüne dönüyor.
Bunu daha önce defalarca konuştuk.
Sen tepkini defalarca yaptın.Hatta göz ardı ettin.Bunu ben dahil bildirdik.Buna rağmen etkileşim sağlanıyor ve dışarıdan konuyu bilmeyenler Seda zorbalaniyor zannediyor ve destek oluyor.
Keşke bilmeden ya da sormadan kimse konuyu bu kadar uzatmasa.

Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.

Arkadaşların yaptıkları yorumlara istinaden söylüyorum, buradaki sorun başka.
Senin küçük ve yeni ayaklanmış bebeğin olacak, elinden 1 dk telefon düşmeyecek. Hatta ve hatta sadece KK ile kalmayıp, tüm kadın platformlarında aktif olacaksın. Üstüne YouTube ve İnstagram sayfasından da çıkmayacaksın.
Akşam herif işten gelecek, çocuğu kucağına almıyor diye çemkirecek, kavga çıkaracaksın.
Ama sakin çocuk, sen elinden telefonu hiç düşürmeyeceksin?

Kaç kişinin kocası bu duruma ses çıkarmaz?

Siz olsanız buna cevap verirmiydiniz ?
Vermezmiydiniz?
Benim yerimde olsanız?

Seda seni dolduran birilerinin olduğunu düşünüyorum.

Cevap verirdim, haklısın derdim. Sen demiyorsun. Yanlış var mi yazdıklarında?

Bilmemek ayıp değil ki
Bu bilmemek değil burada takılırken zaten kurcalayıp buluyoruz her şeyi akışı bile bulmuşsun mesela onu bilmem kaç sene sonra buluyor insanlar. Sana göz ardı et denmiş daha önce o yazıyı burada birinin profiline tıkladığında görmemen imkansız bağlantı kurmak zor değil. Kelime anlamıda zaten açık göz ardı et yani görme.

Ama Seda sen eşinden şikayet ediyorsun, yok Umutla ilgilenmiyor, yok gece sorun çıkarıyor, yok yarışmalara katılmamı istemiyor huzur vermiyor falan. Bizim tam olarak ne dememizi bekliyorsun ki. Ne derse desin boşver, keyfine bak dememizi mi, burası BDV değil ki ona göre yorum yapalım. Eşinin öyle davranması sorun oluyorsa,bir süre eşinle evinle ilgilen yazdım küçük çocuğun var, gözüne batabilir fazla telefona girmen yazmıştım, bizlere de tepki koyuyorsun böyle söyleyince.

Hayır tepki koymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…