• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Pratik Kolay Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    362
  • Anket Kapalı .
Çözümlenemeyen bir şeyler var 1 ayı aşkındır, check up başlıyor bacım. Bugün tüm batın usgler ile start verildi, çarşamba Endoskopi çekilecek. Temiz çıkarsa tamamen taramaya gireceğim.
Çok geçmişler olsun canısı,inşallah sonuçlarda harika çıkar,haber ver bize belli olunca olurmu. :KK74:

Yasocun geçmiş olsun önemli bişi değildir umarım. :KK74:
İnşallah değildir ablam, bir 40 gündür falan kalp krizi şüphesiyle acile kaldırıldım. Burada duyurmak istemedim.

Her defasında temiz çıktı, o yüzden tüm vücut taraması başlatılıyor.

İnşallah basit bir şeydir.❤️🤲🏻

İnşallah değildir ablam, bir 40 gündür falan kalp krizi şüphesiyle acile kaldırıldım. Burada duyurmak istemedim.

İnşallah canım benim herşey yolunda gider,önemli birşey çıkmaz umarım. :KK74:

Yaaaaaaa muhtesemmmmm,,uğur getirsin kukriskom inş 🙏🥰🍒🍒🫶 dün bende gördüm aklıma sen geldin hemen,dedim kukrisko alacak kesin🥳💃🙈🤭
Amin ,sosyalim hepimize ❤️sahip olduğumuz bütün güzellikler eksilmeden çoğalsın ,istediklerimiz de kolaylıkla bizi bulsun 🌸

Çözümlenemeyen bir şeyler var 1 ayı aşkındır, check up başlıyor bacım. Bugün tüm batın usgler ile start verildi, çarşamba Endoskopi çekilecek. Temiz çıkarsa tamamen taramaya gireceğim.
Çok çok geçmiş olsun 🌸 🤲 inşallah bütün sonuçların tertemiz çıksın 🤲🤲🤲

Hepsinden iyi haberler alırsın inşallah yasom 🤲🏻😘

Çok geçmiş olsun, kalp krizi olsaydı mutlaka anlaşılırdı, inşallah sonuçlarınız temiz çıkar.

Back
X