- 22 Temmuz 2017
- 47.301
- 139.442
- 598
Şakir’e yok.Bende bende isterim![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şakir’e yok.Bende bende isterim![]()
![]()
Çok geçmişler olsun canısı,inşallah sonuçlarda harika çıkar,haber ver bize belli olunca olurmu.Çözümlenemeyen bir şeyler var 1 ayı aşkındır, check up başlıyor bacım. Bugün tüm batın usgler ile start verildi, çarşamba Endoskopi çekilecek. Temiz çıkarsa tamamen taramaya gireceğim.
İnşallah değildir ablam, bir 40 gündür falan kalp krizi şüphesiyle acile kaldırıldım. Burada duyurmak istemedim.Yasocun geçmiş olsun önemli bişi değildir umarım.![]()
İnşallah canım benim herşey yolunda gider,önemli birşey çıkmaz umarım.İnşallah değildir ablam, bir 40 gündür falan kalp krizi şüphesiyle acile kaldırıldım. Burada duyurmak istemedim.
Her defasında temiz çıktı, o yüzden tüm vücut taraması başlatılıyor.
İnşallah basit bir şeydir.![]()
Amin ,sosyalim hepimizeYaaaaaaa muhtesemmmmm,,uğur getirsin kukriskom inşdün bende gördüm aklıma sen geldin hemen,dedim kukrisko alacak kesin
![]()
Çok çok geçmiş olsunÇözümlenemeyen bir şeyler var 1 ayı aşkındır, check up başlıyor bacım. Bugün tüm batın usgler ile start verildi, çarşamba Endoskopi çekilecek. Temiz çıkarsa tamamen taramaya gireceğim.
Hepsinden iyi haberler alırsın inşallah yasomÇözümlenemeyen bir şeyler var 1 ayı aşkındır, check up başlıyor bacım. Bugün tüm batın usgler ile start verildi, çarşamba Endoskopi çekilecek. Temiz çıkarsa tamamen taramaya gireceğim.
Bölüm olarak ( genel) hep hastayızÇok çok geçmiş olsun![]()
inşallah bütün sonuçların tertemiz çıksın
![]()
Sanki aynı anda arabalar gibi 40 yaş bakımına girmişiz aşkoBölüm olarak ( genel) hep hastayız![]()
Vallahi aşkoSanki aynı anda arabalar gibi 40 yaş bakımına girmişiz aşko![]()
Çok geçmiş olsun, kalp krizi olsaydı mutlaka anlaşılırdı, inşallah sonuçlarınız temiz çıkar.İnşallah değildir ablam, bir 40 gündür falan kalp krizi şüphesiyle acile kaldırıldım. Burada duyurmak istemedim.
Her defasında temiz çıktı, o yüzden tüm vücut taraması başlatılıyor.
İnşallah basit bir şeydir.![]()
Kafadan da hastayızBölüm olarak ( genel) hep hastayız![]()
Evet, Allah şifa versin inşallah herkeseBölüm olarak ( genel) hep hastayız![]()
O zaten Allah'ın emriKafadan da hastayız![]()
Ben çoktan emekli oldumEvet, Allah şifa versin inşallah herkese
Emeklilik zamanımız gelmiş![]()
Ağrısız ,sızısız olsun bitsin inşallahYarın sabah bizim minnoş paşa sünnet olacak bakalım nasıl geçecek .
Ne münasepetKafadan da hastayız![]()
İnşallah canım çok sağolAğrısız ,sızısız olsun bitsin inşallah![]()