HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye Katılım 20 Mart 2008 Mesajlar 142.368 Emoji Skoru 214.936 Puanlar 1.423 Yaş 61 2 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.761 Seda_27 .!.: Kaç aylık ? Genişletmek için tıkla... 7 aylık oldu .
S Seda_27 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 12.594 Emoji Skoru 34.408 Puanlar 548 Yaş 30 2 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.762 HanimKelesimiGetir .!.: 7 aylık oldu . Genişletmek için tıkla... Maşallah Bizde umutu 8 aylıkken yaptırmıştık.
HanimKelesimiGetir .!.: 7 aylık oldu . Genişletmek için tıkla... Maşallah Bizde umutu 8 aylıkken yaptırmıştık.
Fransadan_Biri Sağlık olsun, sonrası sonra... Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 1.327 Emoji Skoru 1.415 Puanlar 358 2 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.763 Nane Limon Kabugu .!.: Ayy sen uzun zamandır yoktun demi yarışma bölümü için tüm üyelere gidiyor bildirim İlk sayfada görseller ve üzerine tıklayınca yemeklerin yapılışı var Genişletmek için tıkla... Evet bunu bilmiyordum ya, bilgi için teşekkürler
Nane Limon Kabugu .!.: Ayy sen uzun zamandır yoktun demi yarışma bölümü için tüm üyelere gidiyor bildirim İlk sayfada görseller ve üzerine tıklayınca yemeklerin yapılışı var Genişletmek için tıkla... Evet bunu bilmiyordum ya, bilgi için teşekkürler
Lereenim Onur Üyesi Pro Üye Katılım 17 Ağustos 2006 Mesajlar 4.449 Emoji Skoru 2.142 Puanlar 698 Yer Hatay 4 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.764 Pakaycım tebrikler ellerine sağlık.
P PatLIycan Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 194 Emoji Skoru 137 Puanlar 18 14 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.765 Nane Limon Kabugu .!.: Hiç saksı çiçeğim yok aloevera bile büyütemedim hiç bakım istemez dediler telgraf çiçeği hediye ettiler o bile kurudu Orkide vb saymıyorum bile Bahçe eken yetiştiren ben çiçekleri kurutuyorum Genişletmek için tıkla... Ay ben veriyim size aloe vera, yakındaysanız tabi, bi dünya var, hiç bakım da gerekmiyor kırk yılda bir sula yeter
Nane Limon Kabugu .!.: Hiç saksı çiçeğim yok aloevera bile büyütemedim hiç bakım istemez dediler telgraf çiçeği hediye ettiler o bile kurudu Orkide vb saymıyorum bile Bahçe eken yetiştiren ben çiçekleri kurutuyorum Genişletmek için tıkla... Ay ben veriyim size aloe vera, yakındaysanız tabi, bi dünya var, hiç bakım da gerekmiyor kırk yılda bir sula yeter
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 17.391 Emoji Skoru 63.379 Puanlar 548 Yaş 36 14 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.766 PatLIycan .!.: Ay ben veriyim size aloe vera, yakındaysanız tabi, bi dünya var, hiç bakım da gerekmiyor kırk yılda bir sula yeter Genişletmek için tıkla... Yâa çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli sabahımı güzelleştiren bir mesaj oldu
PatLIycan .!.: Ay ben veriyim size aloe vera, yakındaysanız tabi, bi dünya var, hiç bakım da gerekmiyor kırk yılda bir sula yeter Genişletmek için tıkla... Yâa çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli sabahımı güzelleştiren bir mesaj oldu
P PatLIycan Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 194 Emoji Skoru 137 Puanlar 18 16 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.767 Nane Limon Kabugu .!.: Yâa çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli sabahımı güzelleştiren bir mesaj oldu Genişletmek için tıkla... Ben de teşekkür ederim ☺
Nane Limon Kabugu .!.: Yâa çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli sabahımı güzelleştiren bir mesaj oldu Genişletmek için tıkla... Ben de teşekkür ederim ☺