• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Pratik Kolay Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    362
  • Anket Kapalı .
Dünden beri eşimle sorunlarım var diyip duruyorsun, bize ne? Gidip sorunlarini hallet, daha sonra tekrar gelirsin diye nazikçe yaklastilar hatta, daha ne istiyorsun ki?
Biliyor musun love, aylardır hastayım. Hatta son 1 aydır acillerde gözümü açıyorum.
Bir taratsana, ben bunu buralara yazmış mıyım?

Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.

Arkadaşların yaptıkları yorumlara istinaden söylüyorum, buradaki sorun başka.
Senin küçük ve yeni ayaklanmış bebeğin olacak, elinden 1 dk telefon düşmeyecek. Hatta ve hatta sadece KK ile kalmayıp, tüm kadın platformlarında aktif olacaksın. Üstüne YouTube ve İnstagram sayfasından da çıkmayacaksın.
Akşam herif işten gelecek, çocuğu kucağına almıyor diye çemkirecek, kavga çıkaracaksın.
Ama sakin çocuk, sen elinden telefonu hiç düşürmeyeceksin?

Kaç kişinin kocası bu duruma ses çıkarmaz?

Siz olsanız buna cevap verirmiydiniz ?
Vermezmiydiniz?
Benim yerimde olsanız?
Seda canım bak ben sana özelden benzer şeyler yazdım eşinle ilgili paylaştığın sorunlardan dolayı
bak bugün bende burada çok vakit geçirdim eşim bırak telefonu dedi kaç kere şimdi bırakıyorum sabah kalkınca girerim siteye

Seda canım bak ben sana özelden benzer şeyler yazdım eşinle ilgili paylaştığın sorunlardan dolayı
bak bugün bende burada çok vakit geçirdim eşim bırak telefonu dedi kaç kere şimdi bırakıyorum sabah kalkınca girerim siteye
Ben az önce dedim yetişemesem laf atsınlar
Ama yetişiyorum.

Evet, kimsenin babasının tarlası değil.

Amaaaaa, geçmişi bilmeden ve defalarca uyarıldığını bilmeden bu cümleleri kurman hata.

Gözardı var evet, alıntılandığımı görünce açtım.

Ve ben bu kişiye özelde de demişim, burada da demişim, yetmemiş uyarılmış, üstüne hâlâ devam ediyorsa, kimse kusura bakmasın konuşurum.

Üstüne başkaları da gelip beğenmedim atarsa, konuşurum.

Siz eski olabilirsiniz, bende siz kadar olmasam da eskiyim.

Tüm siteyi, bakın topiği demiyorum, tüm siteyi araştırın, kimse ile tartışmam olmamıştır. 1 kere bile ban almamışımdır.
Her zaman kurallara uyarım, bana uyarı gelirse dinlerim.

O yüzden benim hakkımda bu şekilde konuşmanız yanlış. Çünkü olup biten hiçbir şeyi bilmiyorsunuz.
İyi de sen neden üzerine alındın şimdi?
Ben seninle ilgili konuşmadım ki

Seda_27 Seda_27 Sürekli ben ara veriyorum, istenmiyorum falan diyip alınganlık ve mağdur edebiyatı yapıyor. Bunlara gerek yok yani.
Kendi adıma da geçerliydi o sözler. Kimse babasının tarlası gibi kullanamaz; vay beni istemediler sevmiyorlar demeye gerek yok.
Gözardı edilir biter.
yasminsay yasminsay seninle bi sorunum yok senin adına imada bulunmadım yanlış anlaşılma olmuş

İyi de sen neden üzerine alındın şimdi?
Ben seninle ilgili konuşmadım ki
Yooo, apaçık benimle ilgili konuştun. Olaylar benim alıntılanmamla başladı çünkü.

Söylediğiniz sözün kime gittiğini anlamayacak kadar aptal sanmayın beni.

Gündüz benim 1. olan arkadaşa olan yorumuma dediniz ya, kibar kibar konuşalım, sonra işler değişir gibi bir şey dediniz.

Bakın, yine kendimden ödün vermiyorum.

Yooo, apaçık benimle ilgili konuştun. Olaylar benim alıntılanmamla başladı çünkü.

Söylediğiniz sözün kime gittiğini anlamayacak kadar aptal sanmayın beni.

Gündüz benim 1. olan arkadaşa olan yorumuma dediniz ya, kibar kibar konuşalım, sonra işler değişir gibi bir şey dediniz.

Bakın, yine kendimden ödün vermiyorum.
İnan bana yazdıklarını görmedim bile ben.
Kibarlıkla ilgili yazdığım şey de tamamen şakaydı.
Sedanın özgevensizliği gözüme çarptı ondan direk alıntı yaptım okumadım yukarıyı.
Şuan çok gereksiz yere suçlanıyorum ve daha da fazla açıklama yapmayacağım. Sizinle sorunum yok, size ithamda bulunmadım!

Benim demek istediğim şu oğlum uyurken zaten iş güç yapıyorum
Bunu dillendiren sensin. Eşim sorun yapıyor ben gidiyorum diyen sensin. İki dk sonra gelip ben kalıyorum diyen yine sensin. Yazılan her şeyi üstüne alınıyorsun

Eşin bence işsiz kaldığı dönem senin yarışma için aldığın sunumluklar için de tepkili.

Bunu dillendiren sensin. Eşim sorun yapıyor ben gidiyorum diyen sensin. İki dk sonra gelip ben kalıyorum diyen yine sensin. Yazılan her şeyi üstüne alınıyorsun

Eşin bence işsiz kaldığı dönem senin yarışma için aldığın sunumluklar için de tepkili.
Hayır tepkili değil.
Mesele şu ben düzen topiğinde her gün napıyorsam zaten yazıyordum.
Benim takıldığım şu temizlik le ilgili şeyler

Ve Nevreste Nevreste elticim, çok arada kaldın biliyorum. Ben bu kişiye defalarca beni alıntılama dedim, ben alıntılamıyorum.
Sen de uyardığını topikte yazdın, ama olmuyor.
Hep aynı ve koruyucu melekleri de ortaya çıkıp sadece bana laf sokuyor ya da beğenmedim atıyor.

Yeter, gerçekten bıktım.
Beğenmedimi atan bendim. Kimsenin koruyucusu da değilim.

Bir üye, dalga geçmeleri eleştirdi diye (öyle olduğunu ben de düşünüyorum, şu son 24 saati tarasam birkaç mesaj bulabilirim) onu takıntılı hale getirip atar gider yaptığın ve saldırı moduna geçtiğin için beğenmedim attım.

Yukarıda etiketlemişsin diye cevap verdim.

Back
X