hanımlar evimde ihlasın robotunu kullanıyorum çokda memnunun fakat biraz teferruatlı ufak kırıntılar için şöyle küçük pratik bir süpürge almak istiyorum hani elektronik gırgrlar varya öyle bile olabilir tavsiyeleriniz varmı?
Ben de aynı dertten muzdarip olduğum için sinbo nun dikey süpürgesini aldım çok memnunum 59 liraydı.hem fiyatı uygun hemde kuvvetli bir çekim gücü var.
Fantom marka dikey bir süpürge kullanıyoruz pratik süpürge olarak çok memnunuz.annem ve ablam da kullanıyor kablolu, şarjli değil. Ama halıları kaldırıyor yani, iyi çekiyor.Fantom P 1200 Pratikmis modeli.
ben elektrolux ün şarjlı süpürgesini almıştım.çok da memnundum.günlük dökülen ıvır zıvır için.ama bataryası bitti ve yenisi 160 tl.ve öğrendim ki bu şarjlı dikey süpürgelerin bataryasının 2,5-3 yıl ömrü var.ve her üç yılda bir yeni süpürgenin yarı fiyatına batarya almanız gerek.
hanımlar evimde ihlasın robotunu kullanıyorum çokda memnunun fakat biraz teferruatlı ufak kırıntılar için şöyle küçük pratik bir süpürge almak istiyorum hani elektronik gırgrlar varya öyle bile olabilir tavsiyeleriniz varmı?