Elektrikli Süpürgeler pratik süpürge önerileriniz?

geve

EGEM
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
92
4
96
47
Diğer
hanımlar evimde ihlasın robotunu kullanıyorum çokda memnunun fakat biraz teferruatlı ufak kırıntılar için şöyle küçük pratik bir süpürge almak istiyorum hani elektronik gırgrlar varya öyle bile olabilir tavsiyeleriniz varmı?

aynen kızlar bende elektirikli el süpürgesi düşünüyorum mutfak için kullanan avrsa yardımcıolabilir mi bizlere

Ben de aynı dertten muzdarip olduğum için sinbo nun dikey süpürgesini aldım çok memnunum 59 liraydı.hem fiyatı uygun hemde kuvvetli bir çekim gücü var.

Bizde de ihlasın robotu var
Annemde pratik rahat birşey arıyor
Fakir'in kırmızı olanından memnun kaldıklarını duymuştuk
Sanırım ondan alacağız

kızlar bende sinboyu düşünebilirim fiyat olarak uygun dimi?fakiirn kırmızı süpürgesi nasıl sulu kuru çekim gücü filan nasıl?

bendede ihlasın robotu var şimdi pratik bir süpürge arıyorum sinbo nasıl acaba ben bir araştırayım

Fantom marka dikey bir süpürge kullanıyoruz pratik süpürge olarak çok memnunuz.annem ve ablam da kullanıyor kablolu, şarjli değil. Ama halıları kaldırıyor yani, iyi çekiyor.Fantom P 1200 Pratikmis modeli.

Son düzenleme:
ben elektrolux ün şarjlı süpürgesini almıştım.çok da memnundum.günlük dökülen ıvır zıvır için.ama bataryası bitti ve yenisi 160 tl.ve öğrendim ki bu şarjlı dikey süpürgelerin bataryasının 2,5-3 yıl ömrü var.ve her üç yılda bir yeni süpürgenin yarı fiyatına batarya almanız gerek.

Bizde de ihlasın robotu var
Annemde pratik rahat birşey arıyor
Fakir'in kırmızı olanından memnun kaldıklarını duymuştuk
Sanırım ondan alacağız

fakirin kıırmızı olanı dediğiniz dikey süpürgeyse çok ağır ben fantom kullanıyorum çok memnunum fakire göre çok hafif ve daha pratik geliyor bana

hanımlar evimde ihlasın robotunu kullanıyorum çokda memnunun fakat biraz teferruatlı ufak kırıntılar için şöyle küçük pratik bir süpürge almak istiyorum hani elektronik gırgrlar varya öyle bile olabilir tavsiyeleriniz varmı?

fantom p1500 hamarat

Back
X