- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu dillerini bir tutsalarnormal evvaahirden nebekliyodukkiii duramadi gene![]()
Dedim ben ablam katiyen yapmaz etmez dedim
Aman diyim seytan kulagina kursun gitme oralara sen sakin vallaaa kurtarmamŞu dillerini bir tutsalarbende tutayım sonra güme gidiyom 18 den
![]()
Evet öyle demisin canimDedim ben ablam katiyen yapmaz etmez dedim![]()
Aman diyim seytan kulagina kursun gitme oralara sen sakin vallaaa kurtarmam![]()
![]()
![]()
bir daha mı tövbe başlığı bilem okumam Ama beni dinlemedi yapar eder dediEvet öyle demisin canim![]()
Sağol ablaEllerine sağlık![]()
Canım kırmızı olan meybuz , kızılcık ile şekeri kaynatıp ezdim şurup yaptım dondurdumTarif rica etsek![]()

NasilllllllBen dondurma sevmem ki![]()
Vermedi zatendondurma da tatlı dimi nevoş, vermezsin![]()
Sağol nenemmmvay anam çok güzel olmuşlar![]()
Eline saglik tesekkur ederimCanım kırmızı olan meybuz , kızılcık ile şekeri kaynatıp ezdim şurup yaptım dondurdum
Diğeri de şeftali bal yoğurt mikserden geçirdim
Bugunde Magnum yapiyorum![]()
Canfebim bu kalıpları nasıl bulabilirim. Ellerine sağlık.. Muhteşem görünüyor doğallık müthiş yaaaa.
Rica ederim canımEline saglik tesekkur ederim![]()
uçakla evlerimizin arası kaç dk acabaSağol ablatrendyoldan aldim benimki böyle 4-6li da var bir boy büyük ,bendeki mini olan Magnum yapiyorum bitsin atarimEki Görüntüle 2684755 Eki Görüntüle 2684758 Eki Görüntüle 2684760 Eki Görüntüle 2684763
Güle güle kullan canım. Çıkarma işlemi kolay oluyor muSağol ablatrendyoldan aldim benimki böyle 4-6li da var bir boy büyük ,bendeki mini olan Magnum yapiyorum bitsin atarimEki Görüntüle 2684755 Eki Görüntüle 2684758 Eki Görüntüle 2684760 Eki Görüntüle 2684763

Atla gel anca yetisirsinuçakla evlerimizin arası kaç dk acaba
ben de kukrişimin tarifini yapıyorum dibim düştü :)
Sağol ablaGüle güle kullan canım. Çıkarma işlemi kolay oluyor mu
Magnum harika fikir. Ben daha çok meyveli yaparım sanirim.