Sınav ne zaman:)Bende basliycam ya önümüzdeki yaz düğün varbelki kendime topik açarım pazar günü şu sinava bir gireyim de
![]()
Benimde başlamam lazım 1 ay içinde 2-3 kilo aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınav ne zaman:)Bende basliycam ya önümüzdeki yaz düğün varbelki kendime topik açarım pazar günü şu sinava bir gireyim de
![]()
Ondan vermedimCok güzelmiş![]()
Bu pazar:/Sınav ne zaman:)
Benimde başlamam lazım 1 ay içinde 2-3 kilo aldımNasıl oldu anlamadım
![]()
O tarif yarın buraya gelsin
Ben her akşam yuruyuse çıkıyorum artık ama diyet ve göbek bölgesi için de birşeyler yapmam lazımSınav ne zaman:)
Benimde başlamam lazım 1 ay içinde 2-3 kilo aldımNasıl oldu anlamadım
![]()
Canım çok güzel olsun sonucun insallahBu pazar:/
Ben her gün çıkamıyorum bu sıra evde çok yoruluyorum :)Ama haftada en az 2 gün 5 bin-6.bin adım yürüyorum:/Ben her akşam yuruyuse çıkıyorum artık ama diyet ve göbek bölgesi için de birşeyler yapmam lazım![]()
Ben de her akşam 5000 adım yapıyorumBen her gün çıkamıyorum bu sıra evde çok yoruluyorum :)Ama ahaftada en az 2 gün 5 bin-6.bin adım yürüyorum:/
Bunu daha sık yapmam lazım ve ekmek,pilav,hamur işi kesmem lazım:)
Annem bende çok yiyor:)Bu sıra 2 kilo verdi![]()
İşte beyinde bitirmek lazım:)Ben de her akşam 5000 adım yapıyorum.biraz da boğazdan kesebilsem
.geçen yuruyusten geldim tutamadım kendimi makarna yedim
![]()
Hadi bakalım inşallahİşte beyinde bitirmek lazım:)
Benim kızlarda bana eşlik edecek ama gün ne zaman olur bilmiyorum:)
Akşam yemeğinden sonra bir şey yememek lazım:)Hadi bakalım inşallah.
Acıkınca ne yapacağım nevos hiç bilmiyorum yemeden olmuyor![]()
Seneye inşallahGüzel düşün olacak inşaallah![]()
Aksma yemeginden sonra çıktın gekince gene acıktım napayım kolay mi o kadar 5000 adım attımAkşam yemeğinden sonra bir şey yememek lazım:)
Olur belki:)Seneye inşallah![]()
Acuka sürdüm ekmeğe yiyorum diyet planı yaparkenHadi bakalım inşallah.
Acıkınca ne yapacağım nevos hiç bilmiyorum yemeden olmuyor![]()
5 bin çok değil ya 8 bin hatta 10 bin yürümek lazım:)Aksma yemeginden sonra çıktın gekince gene acıktım napayım kolay mi o kadar 5000 adım attım![]()
![]()
Alan ve eğitim sınavına basvurmadim farklı ilde diye o da pandemiden bulunduğumuz ile almışlar şans işteOlur belki:)
Çok ortak noktamız var ne güzelAcuka sürdüm ekmeğe yiyorum diyet planı yaparken![]()
5000 atıp üstüne yemek yemesem benim.icin o da bir başarı5 bin çok değil ya 8 bin hatta 10 bin yürümek lazım:)