- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.926
- 308
Tesekkur ederimmmAllah iyilik versin canım![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimmmAllah iyilik versin canım![]()
![]()
Hep iyi olÇok şükür iyiyim soranlara duacıyımherkese duaciyim da soranlara ayrıca :) sen nasilsin :)
Yolunuz açık olsun sağ salim gidin gelin :)Hep iyi olbende iyiyim hamd olsun yarın yolculuk hazırlık yapıyorum arada biraz dinleniyorum şimdi
![]()
Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Tesekkur ederimmmkışlık hazırlığı bitti mi yoksa enişte pazarı eve getirmeye devam mı
![]()
Amin inşallah canım sağol
Yok kuşlar söylediAblacığım kalbine doğdu herhaldekonuyu açtım da onay bekliyorum heyecanla
![]()

Yok kuşlar söylediÇokta güzel olmuş öyle diyorlar
![]()
Konuşmak istemiyorsun da biz dinlemek istiyoruz belkiBu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Sadece bugün pazara gittik
![]()
Benim için hiç sakıncası yokÇıtayı birazcık yükseltmiş olabiliriminşallah beğenirsiniz ❤
Bu hafta şey etmeseydin keşke çıta yiÇıtayı birazcık yükseltmiş olabiliriminşallah beğenirsiniz ❤
Dolmalık patlıcanKonuşmak istemiyorsun da biz dinlemek istiyoruz belkineler aldiniz hadi lutfen
![]()
Bu hafta şey etmeseydin keşke çıta yi![]()
Kışın yerken dua edersin fena mıDolmalık patlıcanDomates ve taze fasulye(fasulyeyi anneme sattım o yapacak dolaba koyacak
)
Takılıyorum canım, başarılar şimdidenDiğer tarifler de çok iddialı yaa ne yapayım mecbur ben de viraja hızlı girdim![]()
Öyle canım ya şaka yapıyorum:)Kışa lazım olacak:)Tasarruflu ve doğal olacak:)Kışın yerken dua edersin fena mı![]()
Patlıcan oyma işini sataydın enişteyeÖyle canım ya şaka yapıyorum:)Kışa lazım olacak:)Tasarruflu ve doğal olacak:)