- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Ha gayret bi 10 sene sonra neden olmasınEyy Pınar görüyor musun neler yaptın bizeteselli için hediye yollamalı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha gayret bi 10 sene sonra neden olmasınEyy Pınar görüyor musun neler yaptın bizeteselli için hediye yollamalı
![]()
Yapıpduruveririz garii elden ne geliğ başkaaAman Allahim siz napiyonuz yapin yapın durun bakim![]()
Ama bu çok güzel ki
Maşalahiniz var gerçektenYapıpduruveririz garii elden ne geliğ başkaa
Burda beğenenler oy verse 1. Ci olur ama yok kimse vermiyo gaz veriyolar ama oy yok ona göreAma bu çok güzel kihamuru incecik, üzerine dizdiğin malzemeler muntazam, bence çok başarılı olmuş
mutlaka aç konuyu
![]()
Fakir sevindiriyollaBurda beğenenler oy verse 1. Ci olur ama yok kimse vermiyo gaz veriyolar ama oy yok ona göre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Öyle öyle allah kabul etsinCaizdir hocam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben hep en çok beğendiklerime veriyorum, damak tadıma uyan, gözüme hitap eden tariflere veriyorum her zamanBurda beğenenler oy verse 1. Ci olur ama yok kimse vermiyo gaz veriyolar ama oy yok ona göre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kız lafım sana değil sakın yanlış anlama genel olarak hepimizeBen hep en çok beğendiklerime veriyorum, damak tadıma uyan, gözüme hitap eden tariflere veriyorum her zamantabi genelde ikiden fazla tarif beğeniyorum ,çok güzel tarifler yapılıyor çünkü
o zaman da en ağır basan iki tarifi seçiyorum
![]()
Ben de öyle genel olarak yazdım zaten canım ❤Kız lafım sana değil sakın yanlış anlama genel olarak hepimize![]()
Beklenen yuksek olunca demek, bazen oluyo boyle gordugum baska cektigim baskaymis gbO bana da çok oluyor hayal ettiğim gibi sunum yapamıyorum ya da hayal ettiğim gibi çıkmıyor kamerada çekip bakınca S Sabr-Sukur-Dua yine de sen bilirsin tabiki bende bu hali de gayet güzel![]()
Eyy Pınar görüyor musun neler yaptın bizeteselli için hediye yollamalı
![]()
Actim gitti, sizi kiramadimAma bu çok güzel kihamuru incecik, üzerine dizdiğin malzemeler muntazam, bence çok başarılı olmuş
mutlaka aç konuyu
![]()
Brownimde cakili kalmis, ben pizzayla cebellesirkenBurda beğenenler oy verse 1. Ci olur ama yok kimse vermiyo gaz veriyolar ama oy yok ona göre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elinde olan sandığa sahip çıkBrownimde cakili kalmis, ben pizzayla cebellesirken![]()
Tuzlularda onuda bulamicam dogruElinde olan sandığa sahip çık![]()
![]()
Kız umutsuz olma beeeeeTuzlularda onuda bulamicam dogru![]()
![]()
Bana da oluyor oBeklenen yuksek olunca demek, bazen oluyo boyle gordugum baska cektigim baskaymis gb![]()
Kız umutsuz olma beeeee![]()
![]()
![]()