Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalniz deilmisimBana da oluyor ogözle bakarken çok güzel görünen bir şeyi fotoğrafta yansıtamıyorum
![]()
Geldim kuzum geldimKız sen nereye uçtun![]()
Geldim abla çıktım mapustan
Bende saldırdım ağzı olan konuşuyor susacak değildim iyi oldu .Bayaaaa bir polimik ama karsi taraf bayaaaa saldiriyoooduuu![]()
Banliyken bol bol yapar iste tarifini![]()

Onaylama nevros geldiğinde sürpriz olsun , başkasına verdim de![]()
Dur buradan seslereyim ohhh nasıl olsa cevap veremez
Deliiiii periiii deliiii deliiii, deliiiii periiiiiii![]()
Bende diyorum dilimde bir buruk tad hissettimdide caktirmamistimTatlı ikram ettiğimde içine, banlanması için iksir koymuştum![]()

BakyiiiaaaNe derdi , yok derdi falan. Sadece deliliği var![]()
Valla kimsenin tavigina bişey yapmadım miniko çok boş konusuyolladi host didimKimin taviğina kişt dedi acaba![]()
Öyküyü deli perimmmm okumazsın sanmistim okumuşsunBakyiiiaaabir fincan kahvenin kedi dilinin hakkı var Didim oy verdim yönetiiiim oyumu geri istiyoooom
Cadiiiiiiiiiiiiiiiiiii geldiğimde okumayacagimmi sandın hiii![]()
Nasılsın :))Öyküyü deli perimmmm okumazsın sanmistim okumuşsun
Oyum çok az iyi ki de oy vermiş can perimmmm, ballllll perimmmmm, biricikkkkkkk delilik perim![]()
Yağ yapma banaaa Yağcılar da inecek varÖyküyü deli perimmmm okumazsın sanmistim okumuşsun
Oyum çok az iyi ki de oy vermiş can perimmmm, ballllll perimmmmm, biricikkkkkkk delilik perim![]()
SlmmmSelamlar![]()
Memitolar gidince saldın kendini 5 dilim neeee
Ooooooyyyyyy bebikimmmmm biter denemmmmmm canoooommmmmYağ yapma banaaa Yağcılar da inecek var![]()
Evet ya çok yedim, son dilm şimdi bittiMemitolar gidince saldın kendini 5 dilim neeee
Ben yemiyom okadar![]()
He heeee yağa zam geldi yağaaaaaa lililiiiiiiOoooooyyyyyy bebikimmmmm biter denemmmmmm canoooommmmm![]()
Gülümse duymasın bakEvet ya çok yedim, son dilm şimdi bitti![]()
Keser döner sap döner gün gelir hesap dönerEvet ya çok yedim, son dilm şimdi bitti![]()

Yağcılar bize yakın bende geleyimYağ yapma banaaa Yağcılar da inecek var![]()
Essagmi Gel gel birer Teneke yağ algel ammaYağcılar bize yakın bende geleyim![]()