- 8 Aralık 2016

- 26.658

- 102.442

- 598

- 39

Yok ommasDün ne kiz bugundenmi gitsek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ommasDün ne kiz bugundenmi gitsek

Takima kilit vurcam sen gör iceri almicam siziYok ommas![]()
ne dersen kabulumBak ya noluyo beeberdüdar ol burda denmiyordu dimi
Yatamadım ki eşim geldi yemek istedi en son 3 ducsaate baklktigimda saat 9 :30 da uyandim ilk derse gec kaldik hala ıd ler passwordler uçuşuyor kafamda
Kaptan olarak benide istemiyor görüyor musun gidelim bizBakkkk sen tamam kal burda sen![]()
Oraya da sponsor gelir mi ki koşu bandı falan verseler meselaNe zaman başlıyoruz![]()
Bugün başladık bile ben başladım yani bura bana 2.700 çaktıNe zaman başlıyoruz![]()
Gidin artik gidinKaptan olarak benide istemiyor görüyor musun gidelim biz![]()
İyi olduBugün başladık bile ben başladım yani bura bana 2.700 çaktı![]()
![]()
![]()
Kosu bandi fazla degil miOraya da sponsor gelir mi ki koşu bandı falan verseler mesela![]()
Seni yerinden yurdundan etmek istemedim yürüyen trip sana yurumesin diyeKaptan olarak benide istemiyor görüyor musun gidelim biz![]()
Hee ondan diyorsun yaniSeni yerinden yurdundan etmek istemedim yürüyen trip sana yurumesin diyeyoksa sen baş tacimsin kaptanim biliyon
![]()
Senin niyetin yok.belli rüyalar aleminde yaşıyonOraya da sponsor gelir mi ki koşu bandı falan verseler mesela![]()
Bahane bahaneKosu bandi fazla degil mi
Pilates topu,pilates bandi felan isteyin sponsordan![]()
Tamam sustum artikSeni yerinden yurdundan etmek istemedim yürüyen trip sana yurumesin diyeyoksa sen baş tacimsin kaptanim biliyon
![]()
Valla başka bir niyetim olamaz.taş olurum.taşHee ondan diyorsun yani![]()
O biraz zorOraya da sponsor gelir mi ki koşu bandı falan verseler mesela![]()