Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hedefim büyük odulum de büyük olmalıKosu bandi fazla degil mi
Pilates topu,pilates bandi felan isteyin sponsordan![]()

Neyse haftalık yarışma çakmıştır aylık yaptığımız dokunmazBugün başladık bile ben başladım yani bura bana 2.700 çaktı![]()
![]()
![]()
İstemek başarmak en büyük ödül öle düşünBenim hedefim büyük odulum de büyük olmalı![]()
Satıcı bu alma takıma, kapıdan kovKaptan olarak benide istemiyor görüyor musun gidelim biz![]()

Benim hedefim büyük odulum de büyük olmalı![]()
Stresten stresten ödem tuttumNeyse haftalık yarışma çakmıştır aylık yaptığımız dokunmaz![]()
Yolun ucunda bişey yoksa 6 ayda da yürürüm iki ayda daİstemek başarmak en büyük ödül öle düşün![]()
Bende diyorum bu kızın kilo takvimi nereye go goBugün başladık bile ben başladım yani bura bana 2.700 çaktı![]()
![]()
![]()
Koşu bandı dedim çok istiyorsun diyorlarVayyy miniğe bak sen ne istiyon söyle bakalım![]()
![]()
Hoca bunu yaparsa cemaat ne yapmazBunu börek yerken okumayaydım iyiydi![]()
Koşu bandı dedim çok istiyorsun diyorlar![]()
Sende günceli yazsan artık diyorumBende diyorum bu kızın kilo takvimi nereye go go![]()
Sende hep bir pınar ürünlerini dağıt, hayalleri küçültKosu bandi fazla degil mi
Pilates topu,pilates bandi felan isteyin sponsordan![]()
O alacak da evde yer yok diyr aldirtmiyorim bedava gelse yer bulurum ben onaOnuda koçişin alsın yani![]()
O alacak da evde yer yok diyr aldirtmiyorim bedava gelse yer bulurum ben ona![]()
Tabi ki olur lazım olmayan biseyi atarim giderVay uyanık seni beleşe oldumu koyacak yer hazır demi![]()
![]()
Kaptanım ne derse odurKocamı arayayım yufka alsın
![]()
Hoca bunu yaparsa cemaat ne yapmaz![]()
Sende günceli yazsan artık diyorum![]()
![]()
![]()
5 dilim ıslak keki unutmadım