- 20 Mart 2008
- 142.221
- 214.595
- 1.423
- 61
Aynen öyle![]()
Bencede
Görmeden severim diyorsun, sağol ahretliğim![]()
Aslında görmemekte sorun değil,önemli olan duygular bana göre muhabbetin verdiği sıcaklık bile yeter yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle![]()
Görmeden severim diyorsun, sağol ahretliğim![]()
Beni hayalindeki haliyle tarif edenler tayyörlü gözlüklü iri ve topuzlu diye tasfir ediyor, spor etek nadir de olsa giyerim ama klasik eteği en son 94 yılında sözlenirken annemin çimdiklemeleri sonucu giymiştim![]()
Yaş 48 ya, anne tarzı düşünüyorlar sanırım ama ben biraz Ajda Pekkan Aysel Gürel gibi takılıyorum galibaOysa alakası yok![]()
Öyle valla, insan görüp tanımasa da buradakilerin tavrını, karakterini zamanla anlıyor tanıyor, samimiyeti hissediyorsan yakınlığın artıyor.Bencede
Aslında görmemekte sorun değil,önemli olan duygular bana göre muhabbetin verdiği sıcaklık bile yeter yani.
:))) evet şortçuyum, bu sene kamuflaja da takıldım, kamuflaj şort ve bandana aldım:))) yaş büyüdükçe bir tuhaflaştım ahretlik, kayınvalide olunca ne yapacağım bilmiyorumŞoert giydiğini biliyorum ..
Yaş 48 ya, anne tarzı düşünüyorlar sanırım ama ben biraz Ajda Pekkan Aysel Gürel gibi takılıyorum galiba![]()
Biz bu yüzden ahretliğizBende 56 ya benide öyle tipik anneanne gibi düşünüyorlardı,oysaki içimdeki canavar Nebahat Çehre tarzı,ayakta yırtık pantolanlar şortlar![]()
![]()
Öyle valla, insan görüp tanımasa da buradakilerin tavrını, karakterini zamanla anlıyor tanıyor, samimiyeti hissediyorsan yakınlığın artıyor.
:))) evet şortçuyum, bu sene kamuflaja da takıldım, kamuflaj şort ve bandana aldım:))) yaş büyüdükçe bir tuhaflaştım ahretlik, kayınvalide olunca ne yapacağım bilmiyorum![]()
Tövbe bismillah :))) sohbeti severim konuşana valla bir şey yapmıyorum, derdim yalnızca kurallar :))Konussammi diye korkuyorum mune abla burda![]()
Benim yaşı bilmeyenlerde 48 sanıyor ve dediğin gibi ev hanımı tarzı ,tabi forumun mutfağında oluncaYaş 48 ya, anne tarzı düşünüyorlar sanırım ama ben biraz Ajda Pekkan Aysel Gürel gibi takılıyorum galiba![]()
Konussammi diye korkuyorum mune abla burda![]()
Biz bu yüzden ahretliğizseni yırtık şortlarınla seviyorum birtanecik ahretliğim
![]()
Diğer konudaki üye seni kiblemiş ondan geldiKonussammi diye korkuyorum mune abla burda![]()
Benim yaşı bilmeyenlerde 48 sanıyor ve dediğin gibi ev hanımı tarzı tabi forumun mutfağında olunca
HAbibte düne kadar bana nene diyordu şimdi bıraktı
![]()
Benim ona abla demem lazımSeni gördüya ondan sonra bıraktı nene demeyi sjskjskjsk![]()
Sabah bı tehdit msj yayinlamistim seni burda gorunce bi titireme geldi banaTövbe bismillah :))) sohbeti severim konuşana valla bir şey yapmıyorum, derdim yalnızca kurallar :))
Benim ona abla demem lazım![]()
Zaten direkt senden ders alacağım, belki damadım yadırgamaz ama annesi babası normal insanlar olursa bilemeyeceğim, eh artık onlarda alışır alışmak zorunda:))))Uzun süredir burada olunca artık daha iyi tanıyoruz üyeleride.
Kamuflaj alsam bizimki ne der acaba yok der kesin yıllardır giydi ya istemez herhalde.
Sen k.valide ol ben sana tüyoları verecem ahretlik,bizimki alıştı artık k.valide yırtık kotlsrla geziyor![]()
Sabah bı tehdit msj yayinlamistim seni burda gorunce bi titireme geldi bana![]()
![]()
![]()
![]()
Benim aklımda gorunce ilk o geldiDiğer konudaki üye seni kiblemiş ondan geldi![]()
Yok biz sevgi pıtırcığıyız bana bir şey demezHahahahhaa kavgada bilen söylrnmez kaç bence kurtar kendini![]()
![]()