• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
15 yaşında abla 1 senedir canım çıktı :confused:
Hazır ol 16 sonrası daha fena🙃😞Ben onlarla çok konuşurum, çok sıkı bir anne değilim ama kurallarımızda var🤭Ama bu yıl kendim söyleyip kendim dinliyorum🤣Tamam diyorlar sanki yav he he der gibi🤣Ama gerisi yok🤭
Önümüzdeki yıl 12 olacaklar.O zaman işim daha zor gibi🤭Birde ergenliğe yakın oğlan var🤣

Hazır ol 16 sonrası daha fena🙃😞Ben onlarla çok konuşurum, çok sıkı bir anne değilim ama kurallarımızda var🤭Ama bu yıl kendim söyleyip kendim dinliyorum🤣Tamam diyorlar sanki yav he he der gibi🤣Ama gerisi yok🤭
Önümüzdeki yıl 12 olacaklar.O zaman işim daha zor gibi🤭Birde ergenliğe yakın oğlan var🤣
Geçmiş olsun abla senin durum benden beter 🙈
Benim kız bence ergenliğe erken girdi inşallah çabuk çıkar 😂
Hadi 12 olunca belki sınav şeyiyle kapanirlar eve normal olurlar 😆
Oğlanin ergenligi daha kolay abla kız fena 🤭

Geçmiş olsun abla senin durum benden beter 🙈
Benim kız bence ergenliğe erken girdi inşallah çabuk çıkar 😂
Hadi 12 olunca belki sınav şeyiyle kapanirlar eve normal olurlar 😆
Oğlanin ergenligi daha kolay abla kız fena 🤭
İnşaallah canım bakalım bizi neler bekliyor🤭
Kendilerini beğenmiyorlar,o maske yüzden hiç çıkmıyor🤣Bir foto çektiremiyoruz🤭
Oğlum biraz daha mülayim bana çok düşkün🤗Ondan biraz yırtarım diyorum. Tabi 2 abla ve anne ile olunca kaba bir çocuk olmadı🤣Höt höt olmasın yeter🤣

İnşaallah canım bakalım bizi neler bekliyor🤭
Kendilerini beğenmiyorlar,o maske yüzden hiç çıkmıyor🤣Bir foto çektiremiyoruz🤭
Oğlum biraz daha mülayim bana çok düşkün🤗Ondan biraz yırtarım diyorum. Tabi 2 abla ve anne ile olunca kaba bir çocuk olmadı🤣Höt höt olmasın yeter🤣
Ayy abla bu kızlar çok fena 😂
Bizimkisi de aynı öyle 🤭
Ayy iyi bari oğlana sahip çık o arada kızlar ergenlikten çıkar kurtulursunuz 😆

Nevosum valla bu dersler dalga geçmeye gelmiyor ya hemen netlerim düşüyor 🙈 sana iyi dedikten sonra ben bi şımardım 😢 şimdi toparlayacağım ins🤲 aman nevoşum çok çok iyi ol ,hep iyi ol🤲💜🍒
Aynen canım sakın bırakma😍Şımarmaya gelmez aksine daha iyi olmaya çabalaman lazım🥰
İnşaallah canım sağ ol😍

Back
X