Amin inşaallah canımAaaaa çok iyi..büyütmüşsünüz maşallah.rabbim güzel sağlıklı mutlu bir hayat yaşatsın inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallah canımAaaaa çok iyi..büyütmüşsünüz maşallah.rabbim güzel sağlıklı mutlu bir hayat yaşatsın inşallah![]()
Yarama basmaAbla maşallah 2 ergen kızla ne yaptın,nasıl yaptın![]()
15 yaşında abla 1 senedir canım çıktıYarama basma
Ya benimkiler bu yıl ergen oldularÖncesinde bu kadar zor değildi
Bu yıl çok zorlanıyorum
Senin kız kaç yaşında
![]()
Hazır ol 16 sonrası daha fena15 yaşında abla 1 senedir canım çıktı![]()
Geçmiş olsun abla senin durum benden beterHazır ol 16 sonrası daha fenaBen onlarla çok konuşurum, çok sıkı bir anne değilim ama kurallarımızda var
Ama bu yıl kendim söyleyip kendim dinliyorum
Tamam diyorlar sanki yav he he der gibi
Ama gerisi yok
Önümüzdeki yıl 12 olacaklar.O zaman işim daha zor gibiBirde ergenliğe yakın oğlan var
![]()
İnşaallah canım bakalım bizi neler bekliyorGeçmiş olsun abla senin durum benden beter
Benim kız bence ergenliğe erken girdi inşallah çabuk çıkar
Hadi 12 olunca belki sınav şeyiyle kapanirlar eve normal olurlar
Oğlanin ergenligi daha kolay abla kız fena![]()
Ayy abla bu kızlar çok fenaİnşaallah canım bakalım bizi neler bekliyor
Kendilerini beğenmiyorlar,o maske yüzden hiç çıkmıyorBir foto çektiremiyoruz
Oğlum biraz daha mülayim bana çok düşkünOndan biraz yırtarım diyorum. Tabi 2 abla ve anne ile olunca kaba bir çocuk olmadı
Höt höt olmasın yeter
![]()
İnşaallah canımAyy abla bu kızlar çok fena
Bizimkisi de aynı öyle
Ayy iyi bari oğlana sahip çık o arada kızlar ergenlikten çıkar kurtulursunuz![]()
Sosyal'im sen nerelerdesinBiz hangi cemre ye düştük, bu ne kar![]()
Kınamayalım cancağzım, ortam başımıza gelir. Korona morona çekemeyizMasallah diyelim cancağızım, ya da kinayalim![]()
Kar oynuyordum demeyi çok isterdim nevoşum ama boşladigim dersime bugün yoğunluk verdimSosyal'im sen nerelerdesinKar yağdı kayboldun
![]()
Oooo süpersin tebrik ederimKar oynuyordum demeyi çok isterdim nevoşum ama boşladigim dersime bugün yoğunluk verdimnasılsın balım
![]()
Nevosum valla bu dersler dalga geçmeye gelmiyor ya hemen netlerim düşüyorOooo süpersin tebrik ederim
İyi sayılırım canım çok şükür![]()
Aynen canım sakın bırakmaNevosum valla bu dersler dalga geçmeye gelmiyor ya hemen netlerim düşüyorsana iyi dedikten sonra ben bi şımardım
şimdi toparlayacağım ins
aman nevoşum çok çok iyi ol ,hep iyi ol
![]()
Aynen nevoş bu gevşeklik hiç iyi değil ya hemen farkettiriyor kendiniAynen canım sakın bırakmaŞımarmaya gelmez aksine daha iyi olmaya çabalaman lazım
İnşaallah canım sağ ol![]()
Bende başlayacağım inşaallah sınavlara bir şey kalmadıAynen nevoş bu gevşeklik hiç iyi değil ya hemen farkettiriyor kendinibalsin
![]()
Evet sende bu ara bıraktın sanki nevos, sorucam sorucam hep kaldiBende başlayacağım inşaallah sınavlara bir şey kalmadı![]()
Birkaç gündür biraz hastayım .Biraz toparlayayım başlayacağım.1 ay kaldı vizelereEvet sende bu ara bıraktın sanki nevos, sorucam sorucam hep kaldi![]()
Canım nevoş çok geçmiş olsun, geçer ınş. Yapıştı sana ya ofBirkaç gündür biraz hastayım .Biraz toparlayayım başlayacağım.1 ay kaldı vizelere![]()