• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
İyi aslında yemek yapma derdi yok🤭
Ama canın bir şey çekince ne yapacaksın🤭
Hiçbir fikrim yok 🤷🏻‍♀️

Benimki onlar gidince dedi ki🙈

Bir mantı yediler, nasıl lezzetliymiş dediler. İçli köfte, kuru dolma falan yeseler ne diyecekler çok merak ettim dedi 🙈

Bizim yemeklerimizin çoğunu hiç görmemiş ve tatmamışlar 🤷🏻‍♀️

Biz muhacirleri böyle bilmiyorduk canım. Benim yengem de muhacir.
Aralarında dağlar kadar fark var.🤷🏻‍♀️

Dediğin gibi bir akrabaları bizim gibi bir aileden kız almışlar. Kız, bana açacağınız daireyi kiralayın, kirayı bana verin, ben ayrı oturacağım demiş.

Bizimkiler de düşünmüşler, bizim gelin ve ailesi ne diyecek acaba diye🤷🏻‍♀️

O yüzden daireleri ayırmayı, her iki kata mutfak yapmayı, hatta banyoları kırıp büyütmeyi falan planlamışlar.

Görümcem fikrini sununca şok oldular ve ağladılar. Bizde ağlamalarına şok olduk.🤷🏻‍♀️
Ev duzmek icini yapmak onlara hiç zor gelmez. Bastan aşağı çok da güzel yaparlar yasom. Evleri hep modern ve yenidir benim tanidiklarimin😍

Hiçbir fikrim yok 🤷🏻‍♀️

Benimki onlar gidince dedi ki🙈

Bir mantı yediler, nasıl lezzetliymiş dediler. İçli köfte, kuru dolma falan yeseler ne diyecekler çok merak ettim dedi 🙈

Bizim yemeklerimizin çoğunu hiç görmemiş ve tatmamışlar 🤷🏻‍♀️
Ayy yasom ev sahibim macir, bayramda ilk gittiğimizde bana eşimi sordu, esimede elif nasıl diye sordu🤭 biz tabi şok çünkü yanyanayiz😂 meğer adetleri öyleymiş 😂 sizede oldu mu🤭😂

Back
X