• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun kime yüzük takıyorsunuz🤗🥰🌹
Demek ihtiyaç duymamışlar çok ilginç 🤷🏻‍♀️
Alttaki görümcemin kızına elticim, amin.🤗🎈

Yaşam tarzları öyleymiş, ama yukarı mutfak yapılacak, öyle konuştuk.
Onlar daha fazla şeyler isteriz zannetmişler, çevrelerinde hep öyle olmuş çünkü.
Görümcem, yatak odasını seçsinler, oraya ebeveyn banyosu yapılsın. Bir de mutfak olsun dedi.
Havada kabul ettiler🤷🏻‍♀️

Onlar daha fazla şeyler isteriz zannetmişler, çevrelerinde hep öyle olmuş çünkü.
Görümcem, yatak odasını seçsinler, oraya ebeveyn banyosu yapılsın. Bir de mutfak olsun dedi.
Gayet insani istekler 🤷🏼‍♀️

Evet kv ile aynı binada oturunca tek sofra kullanıyorlar çoğunlukla, bu yüzden tek mutfak yeter demisler nevos 🤭 ama olmalıydı yaa 🤔
Bir de, dedeleri usta. Evi kendi yapmış ve her gün çocukları kendi evinde toplanıyormuş.
Bir kızı da 2 sokak aşağısında oturuyor. Yemeğe gelmez ise, evine yemek götürüyorlarmış🙈

Ben tatlı yemedim diye, bana çıtır kabak reçeli verdi anneanne zorla 🙈

Bunlar da kahvekolikler ve dediğin gibi yaşıyorlar. Ama maaşlar bir havuzda mı? bilmiyorum, böyle bir konu geçmedi yani.
O kızı bize vermezler diye çok çekinmişler. Kız istiyor🤷🏻‍♀️
Rabbim pişman etmesin.
Ama, ben olsam yapamazdım diye düşünüyorum.🙈
Arkadaşlarımdan çoğu şeyi gördüm yasom, genelde hep kendi taraflarindan alırlar ama demek ki öyle düşünmemişler. Inş hayırlısı olur hakkınızda. Arkadaşlarımda hep aynı binada otururlar, apartman aile binasıdır ve genelde mahalle bile akrabalardan oluşur.cok bağlılar birbirlerine. O özelliklerine hayranım. Araba mı alacaklar, toplanir hep beraber alırlar. Ihtiyaç mi var hemen biraraya gelirler. Tatile mi gidecekler tüm sene çalışırlar ama mutlaka o yaz o tatile giderler. Cok çalışkanlar,çok eğlenceliler. Hayatın tadini doya doya çıkardıklarını düşünüyorum. Cok severim macirlari 😍

Bir de, dedeleri usta. Evi kendi yapmış ve her gün çocukları kendi evinde toplanıyormuş.
Bir kızı da 2 sokak aşağısında oturuyor. Yemeğe gelmez ise, evine yemek götürüyorlarmış🙈

Ben tatlı yemedim diye, bana çıtır kabak reçeli verdi anneanne zorla 🙈
Evet evet çoğunluğu usta ,evlerini çoğunluk hep kendileri yapar😍 ay çok tatlılar, birde temizlik hastaliklari var çok net🤭

O zaman oda o binada oturacak🤭Aynen bunlar olsun yeter🤗

Arkadaşlarımdan çoğu şeyi gördüm yasom, genelde hep kendi taraflarindan alırlar ama demek ki öyle düşünmemişler. Inş hayırlısı olur hakkınızda. Arkadaşlarımda hep aynı binada otururlar, apartman aile binasıdır ve genelde mahalle bile akrabalardan oluşur.cok bağlılar birbirlerine. O özelliklerine hayranım. Araba mı alacaklar, toplanir hep beraber alırlar. Ihtiyaç mi var hemen biraraya gelirler. Tatile mi gidecekler tüm sene çalışırlar ama mutlaka o yaz o tatile giderler. Cok çalışkanlar,çok eğlenceliler. Hayatın tadini doya doya çıkardıklarını düşünüyorum. Cok severim macirlari 😍
Birlik olmak ne güzel ama zor ya🤗🥰🤭

Biz muhacirleri böyle bilmiyorduk canım. Benim yengem de muhacir.
Aralarında dağlar kadar fark var.🤷🏻‍♀️

Dediğin gibi bir akrabaları bizim gibi bir aileden kız almışlar. Kız, bana açacağınız daireyi kiralayın, kirayı bana verin, ben ayrı oturacağım demiş.

Bizimkiler de düşünmüşler, bizim gelin ve ailesi ne diyecek acaba diye🤷🏻‍♀️

O yüzden daireleri ayırmayı, her iki kata mutfak yapmayı, hatta banyoları kırıp büyütmeyi falan planlamışlar.

Görümcem fikrini sununca şok oldular ve ağladılar. Bizde ağlamalarına şok olduk.🤷🏻‍♀️

Back
X