En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Son 2 gününüz Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Hastanede eşin mi kalacak
amin bebito Şimdilik eşim kalacak ama dün bugün midem başım diye ağlanıyor. Bugün karbonatlı su içti, rennie çiğnedi, mide koruyucu içti, ağrı kesici içti, gün içinde uyudu filan bir ara iyiydi şimdi yine midem diyor. eğer yarın da böyle devam ederse ve hastaneye gitmemekte ısrar ederse az önce ona da yemin ettim, asla sokmam odaya gece kalması için. Ben kendi ağrılarımla cebelleşirken bir de onun gözünün içine bakıp bi şeyi mi var diye stres olamam
Sığmıyordur o minnak bünyene, normal
Sığmıyor vallahi yasmin. Çok fena oldu göbeğim. Sadece Öne doğru bir hal aldı tövbe yarabbim

Eniştenin midesi stresten tuttu, ben sana diyeyim.
Kendini sakinleştirmediği sürece, o midesi geçmez.

1 haftaya dümdüz olur o top göbeğin. Ben sende bunu gördüm kuzu.

Eniştenin midesi stresten tuttu, ben sana diyeyim.
Kendini sakinleştirmediği sürece, o midesi geçmez.

1 haftaya dümdüz olur o top göbeğin. Ben sende bunu gördüm kuzu.
Ay bilmiyorum, 1 haftadır çok yoğun çalışıyordu. 5 gün babalık izni alacak ya, ders birkmesin diye hep yoğun işlemiş dersleri. Bir de 18 Mart provaları ve gösterisi vardı. E üstüne okulda nöbet filan tutmak için kat inip çıkmış. İşten de yürüyerek geldi bu soğuklarda. Dün de anasının yolladığı lahana sarmasından yedik. O sarma bana dokundu diyip bütün tencereyi çöpe döktü Üşütmüş de olabilir şu 1 haftada. Psikolojik değil diye ısrar ediyor

göbeği hiç bilmiyorum ne olacak

Pimpirikli olduğunu bile bile sana dert yanması hiç hoş değil, kov evden
Geçmişler olsun inşallah

Doğum sonrası foti bekliyorum

Pimpirikli olduğunu bile bile sana dert yanması hiç hoş değil, kov evden
Geçmişler olsun inşallah

Doğum sonrası foti bekliyorum
Dedim zaten, asla seni çekmem odaya da sokmam diye ve katır inadı var. dünden beri böyle. Bugün 48 kere söyledim hastaneye git, serum bağlarlar belki dedim. Tabii ki ne yaptı? Gitmedi Şimdi yattı, yatarken de dedim. Sabah 1 kez midem dersen anında hastaneye gidiyorsun diye bağrındım

fotoğraf çekilirim elbet, gönderirim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…