• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Selam hanımlar ne habersiniz hastaneye gitim bugün sigara durumu için 10 gündür 3-5 içmeye başladım Nevreste Nevreste ve berresuu berresuu durumu biliyordu.Röngten çekldi ciğerler çok daha iyi duruma gelmiş koah varmı diye test pıldı oda harika çıktı yırttım yani bant verdi bir müddet onu kaullanacam gene

Abla ben bal zencefil zerdeçal ve karabiberi karıştırdım öksürük krizi gelince yiyorum rahatlatıyor. Başucumda duruyor hep. Denemediysen bi dene istersen 🤍
Ahhh canım neler denedim bilsen😏
Ballı,pekmezli denedim.Ayva yaprağı,uhi hindi,ıhlamur🤭Zeytinyağı iç dediler,sirke iç dediler;tereyağı pekmez;süt,tarçın,zerdeçal🤭Yani aklına ne gelirse denedim.

Selam hanımlar ne habersiniz hastaneye gitim bugün sigara durumu için 10 gündür 3-5 içmeye başladım Nevreste Nevreste ve berresuu berresuu durumu biliyordu.Röngten çekldi ciğerler çok daha iyi duruma gelmiş koah varmı diye test pıldı oda harika çıktı yırttım yani bant verdi bir müddet onu kaullanacam gene
Harikasın çiçeeemm sanada bu yakışır 😍🍒🍒💜😘

Aman ablam başlama😏
İnşaallah çözüm olur😏

Ahhh canım neler denedim bilsen😏
Ballı,pekmezli denedim.Ayva yaprağı,uhi hindi,ıhlamur🤭Zeytinyağı iç dediler,sirke iç dediler;tereyağı pekmez;süt,tarçın,zerdeçal🤭Yani aklına ne gelirse denedim.
Hadi ya kıyamam 😔
Ne kadar kötü olduğunu daha iyi anladım şimdi 🥺

Back
X