• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Ya biz tercih yapmıştık. Tekrar açmışlar kararsız kaldık 🥴🤣🤣

Ohh şükür nevoş. Bizede doğu yolu gözüktü galiba 😂 🥴🥴😑😑😑
Benim arkadaşlar hep öyle yaptı.Ben sizin yerinizde olsam çocuklar küçükken ve siz gençken doğuyu yapar kurtulurum😊
Hem ailenin yakınına gitmek için erken bir yaş🙈

Benim arkadaşlar hep öyle yaptı.Ben sizin yerinizde olsam çocuklar küçükken ve siz gençken doğuyu yapar kurtulurum😊
Hem ailenin yakınına gitmek için erken bir yaş🙈
Öyle yapacağız galiba nevoş. Hayırlısı olsun ne diyelim. Stresten elim ayağım titriyor 😒😑

Öyle yapacağız galiba nevoş. Hayırlısı olsun ne diyelim. Stresten elim ayağım titriyor 😒😑
Stres yapma canım her şeyde bir hayır vardır😍😊
Bak bizim 2006 da tayin çıktı.Ama eşim gitmek istemedi,müdür izin verdi.Ben 2 yıl her yaz evi toplayıp bekledim🤣Eşimin başının etini yedim diken üstündeyiz diye 🤷🏻‍♀️
Bal 13 yıl sonra hayrını göreceğiz😍❤️🥰

Stres yapma canım her şeyde bir hayır vardır😍😊
Bak bizim 2006 da tayin çıktı.Ama eşim gitmek istemedi,müdür izin verdi.Ben 2 yıl her yaz evi toplayıp bekledim🤣Eşimin başının etini yedim diken üstündeyiz diye 🤷🏻‍♀️
Bal 13 yıl sonra hayrını göreceğiz😍❤️🥰
Öyle canım. Her şeyde vardır bi hayır. 😍
Bu sefer yüzünüz güldü inşallah. Darısı başımıza olsun 😍 🌹

İyiyim canım 😍 eşyaların birazını koliledik bugün.

Şark yerleri 4 bölge olmuş. Ne yapsak diye düşünüyoruz 🥴Batıya gelsek 6 7 yıl sonra tekrar doğuya gelmek zorundayız. Bu yıl gitsek çocuklar küçükken aradan çıksa daha iyi olur. Aileler desen ayrı bir olay.
Nasıl yani, Doğu’da başka bir şehire mi geçme plânı oluştu?
Ben mi yanlış anladım?🤔

Yeni sisteme göre polisler 4 bölge de çalışacak. 1 doğu görevi yaptık, 1 doğu görevi daha yapacağız anlayacağın 🥴

Evet 2.şark çıktı hatta bize de çıkmıştı🤷🏻‍♀️
Şark görevinin süresi değişti mi peki?

Nevoş, o yüzden geçenlerde tekrar şarka gitmeyeceğiz tarzında konuşmuştun sanırım. Çıktı ama burada kalacağız falan demiştin sanki.🤔

Şark görevinin süresi değişti mi peki?

Nevoş, o yüzden geçenlerde tekrar şarka gitmeyeceğiz tarzında konuşmuştun sanırım. Çıktı ama burada kalacağız falan demiştin sanki.🤔
Evet bazı illerin yıllık süreleri düşmüş ama merkezler hemen hemen aynı gibi 🥴

Back
X