• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Bunları nasıl saklıyosunuz ya, pişirip mi? Sonra çıkarıp nasıl kullanıyosunuz? Bugün buzluklarınızdan bahsedin 🤣
Şimdi çaya ,yemeğe misafir aldın.Ayyy börekler, poğaçalar,kurabiyeler, tatlılar hep kaldı kim yiyecek bunları:skandal:
Hatta patlıcan yemeği yaptın kaldı🤦🏻‍♀️Hemen tek seferlik saklama kaplarına koyuyoruz.
Doğru buzluğa🤗
Ama kutulardan emin değilsin hava alır mı acaba dersen ben dolap poşetine sarıp öyle atıyoruz🤗

Şimdi çaya ,yemeğe misafir aldın.Ayyy börekler, poğaçalar,kurabiyeler, tatlılar hep kaldı kim yiyecek bunları:skandal:
Hatta patlıcan yemeği yaptın kaldı🤦🏻‍♀️Hemen tek seferlik saklama kaplarına koyuyoruz.
Doğru buzluğa🤗
Ama kutulardan emin değilsin hava alır mı acaba dersen ben dolap poşetine sarıp öyle atıyoruz🤗
Kesinlikle👍🤩🤩

Doğru buzluğa🤗
Ben de bunlar doğru çöpe o_O
Vay arkadas ne müsrifmişim 🤦🏻‍♀️

Back
X