• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
50 kat yapıyorum canım. 😌
Mükemmel :rolleyes:

Kaymaklı olan tatlıdan yapıyor musun 🤭oda çok güzel oluyor. Mekik tatlısı da diyorlar midye de
images.webp

Ben de bunlar doğru çöpe o_O
Vay arkadas ne müsrifmişim 🤦🏻‍♀️
Ya ben mesela çocuklara her hafta poğaça ya da börek yapıyorum.2 ölçü falan yapıyorum.Soğutup dolap poşetlerine 3 er 5 er koyup buzluğa atıyorum.
Akşamdan çıkarıp sabah okul için çantalarına koyuyorum.
Arkadaşları hep annen hergün poğaça nasıl yapıyor diyorlardı🤣
Şerbetli tatlıyı 2008 yılında eşimle diyet yapıyorduk.Kızlar 3 yaşında🤭24 kilo falan vermiştim.
Bir yakınımız bize kadayıf getirdi.Biz yiyemiyoruz verecek kimse yok🤣Dedim hadi buzluğa atalım🤣Aylar sonra çıkardık parça parça efsane🤭Ondan beri her şeyi atarım.

Mükemmel :rolleyes:

Kaymaklı olan tatlıdan yapıyor musun 🤭oda çok güzel oluyor. Mekik tatlısı da diyorlar midye deEki Görüntüle 3034808
1 defa yaptım bunu, bir daha yapmadım. Ama kaymak değil de, irmikli muhallebi koydum. Şehzade pek sevmedi🙈
Geçen de bir daha fındıklı yapma, cevizlisi daha güzel oluyor dedi.
Aslında bu adama hiçbir şey yapmamam lazım.🤣🤣

Ya ben mesela çocuklara her hafta poğaça ya da börek yapıyorum.2 ölçü falan yapıyorum.Soğutup dolap poşetlerine 3 er 5 er koyup buzluğa atıyorum.
Akşamdan çıkarıp sabah okul için çantalarına koyuyorum.
Arkadaşları hep annen hergün poğaça nasıl yapıyor diyorlardı🤣
Şerbetli tatlıyı 2008 yılında eşimle diyet yapıyorduk.Kızlar 3 yaşında🤭24 kilo falan vermiştim.
Bir yakınımız bize kadayıf getirdi.Biz yiyemiyoruz verecek kimse yok🤣Dedim hadi buzluğa atalım🤣Aylar sonra çıkardık parça parça efsane🤭Ondan beri her şeyi atarım.
Ben de denicem bakalım 😍
Eşime söylemem buzluktan oldugunu :rolleyes:

1 defa yaptım bunu, bir daha yapmadım. Ama kaymak değil de, irmikli muhallebi koydum. Şehzade pek sevmedi🙈
İrmiğe kaymak diyolar zaten 😂
Şehzade de bişey beğenmiyor :63:
Gurme olmuş başına 😒

Aynı benim koca yemeye gelince götürüyor🤭Dün cevizli tahinli kurabiye yaptım öyle kafadan atmasyon ölçüyle🤣Çok güzel oldu.8-10 tane falan yedi.Sonra diyor bunun üstü yumuşak dağılanı oluyor o nasıldı🤭Un kurabiyesini söylüyor🤣

Back
X