En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Canım kızlar 4.5 yaşındaydı ben Antep'e gittim. Ben gittikten sonra babam yatalak oldu ve 10 yıl orada bir Allahın kulu gelmedi🤷🏻‍♀️
Çocuklar okula başlayınca zaten gelemiyorsun.Ben yine yılda iki kez geldim. 10 yıl ne rezil oldum.Margaretin yine kv yakın aynı şehirde🤷🏻‍♀️
Başıma neler geldi hep yalnızdım.Eşimde yok gidiydi çocukları yalnız büyüttüm.
Buraya geldim değişen bir şey olmadı ben yine yalnızım🤷🏻‍♀️
Senin bilmediğin durumlarım var.
Evet mesela başka şehirde yaşama planı bana cazip gelmiyor. Ya benim ailemin yanı olmalı ya da burası. Ankara Bursa’ya daha yakın ama oraya gidelim dese gidemem. Çünkü çocuklar olunca ve anne de çalışıyorsa büyüklerin yanında olmak işleri kolaylaştırıyor. Ben de eşim de çok zora gelemeyiz, o yüzden aile yanı şart. Ama inşallah bir gün Bursa olur bu aile yanı. 😂

Evet mesela başka şehirde yaşama planı bana cazip gelmiyor. Ya benim ailemin yanı olmalı ya da burası. Ankara Bursa’ya daha yakın ama oraya gidelim dese gidemem. Çünkü çocuklar olunca ve anne de çalışıyorsa büyüklerin yanında olmak işleri kolaylaştırıyor. Ben de eşim de çok zora gelemeyiz, o yüzden aile yanı şart. Ama inşallah bir gün Bursa olur bu aile yanı. 😂
Canım inan çalışmasan bile insanın haftada ayda bir sefer bile olsa gidecek bir yerinin olması çok güzel😍Benim çocuklarım çok yalnız büyüdüler😏

Canım inan çalışmasan bile insanın haftada ayda bir sefer bile olsa gidecek bir yerinin olması çok güzel😍Benim çocuklarım çok yalnız büyüdüler😏
Annenin yapacak bir şeyi yokmuş canım, babanı bırakamazdı.
Kardeşlerinin bir kısmı problemli benim anladığım.

Neyse ki kızların büyüdü, Firdefs var🤗😍🤷🏻‍♀️

Bizimde eşimle kültür ve hayata bakışımız çok farklı🤭
Eşimle ortak tek noktamız siyasi görüşlerimizdi. 👻 Onun dışında her şeyimiz farklı ama ikimiz de orta yolu buluyoruz sorun olmuyor pek. Zaten bu şehirde beni tutan tek şey o. Çekilmeyecek bir tip olsa bir saniye bile çekmem.😐

Eşimle ortak tek noktamız siyasi görüşlerimizdi. 👻 Onun dışında her şeyimiz farklı ama ikimiz de orta yolu buluyoruz sorun olmuyor pek. Zaten bu şehirde beni tutan tek şey o. Çekilmeyecek bir tip olsa bir saniye bile çekmem.😐
Bence daha iyi anlaşıyoruz.Benzeseydik olmazdı🤭

Back
X