Pratikligin sirlari nedir?hayatimi cok etkiliyor durum

O genlerle alakalı bir şey. Yoksa yoktur kendimden biliyorum :1: Şaka bir yana dip köşe temizliği aksatma. Birde eşyalarını azaltabildiğin kadar azalt merak etme ilerde bir gün lazım olmuyor.

aldığın eşyayı kullandıktan sonra yerine koyarsan bidaha onu düzeltmekle uğraşmazsın
en büyük pratiklik bu bana göre:)

Bence üşengeç olan insan pratik de olamaz.

Ya da kendi adıma konuşayım belki olan vardır. :9:

Ama sürekli hareket halinde olan bir insan ister istemez pratikleşir diye düşünüyorum...

Biraz tez canlı olmak lazım galiba

bence yeni evli olduğun için, bende yeni evliyken böyleydim, her işi annem yaparken iyiydi tabii:27::27:

zamanla alışırsın, bol bol misafir ağırla, tempoya alışmak için
:1:

Konu sahibi arkadas benim için sormus sanki.. Ben de çok agir canliyim evimi tertemiz yapmak tüm günümü alir oysa baskalari en fazla 3-4 saatte halledebiliyorlar.

Yetmiyormus gibi bir de asiri derecede sakarim. Elime ne gecerse kiriyorum istemeyerek. Kovaya güzelce ilaçli su yaparim tasirken saaark elimden kayar her yer su olur. Bulasik yikarken mutlaka biseyler kirarim. Misafir gelir çaydanligi devirirm. Valla çok zor bisey kizlar temizlige baslarken hep tedirgin oluyorum.

Selam,

pratikce bir is nasil yapilir? cabuk elli olmak ama yinede isini düzgün ve temiz yapmak?

lütfen hayatin hangi alaninda olursa yani kisacasi genel olarak bana bu konuda bilgi verirmisiniz?

ev olsun is olsun,yöntemleriniz nelerdir?

cok tesekkürler simdiden.

bu eli cabuk olmak birazda kişiyle alakalı yani mesela bn cok tez canlıyım hersey hemen olsun bitsin istediğim icin acele yaparım herseyımı ama allahtan sorun olmaz

herşeyi sürekli,rutin şekilde yapmaya başladıkça eliniz alıştığı için vakitlerde kısalacaktır.mesela bir yemeği başlarda 1 saatte yaparken aynı yemeği sıkça yapmaya başladığınızda o yemek çok çok daha kısa sürede olmaya başlayacaktır..akşamyatmadan önce evi kolaçan edersiniz,bir yerrde dağınıklık varmı yokmu diye toparlayıp yattığınızda sabaha temiz eve uyanmak insana huzur verir ve yavaş yavaş işleri aksatmadan hallettikçede pratikliğiniz artar.ev ne kadar temiz durursa o kadar toparlamak,temizlemek kolay olur..

Back
X