U user0 Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 103 22 13 24 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi user0 #1 kizlar selamm kan degerlerime baktirdim ve aclik sekerim 105 ciktii boyle bir durum yasayan anlayan var mi acaba normal mi?
kizlar selamm kan degerlerime baktirdim ve aclik sekerim 105 ciktii boyle bir durum yasayan anlayan var mi acaba normal mi?
N nilsuu nill Guru Kayıtlı Üye 1 Nisan 2014 523 170 323 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi user0 #2 Normal degil malesef yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor, paketli urun tatlilardan uzak kalmaya calisin
Normal degil malesef yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor, paketli urun tatlilardan uzak kalmaya calisin
U user0 Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 103 22 13 24 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi user0 #3 nilsuu nill .!.: Normal degil malesef yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor, paketli urun tatlilardan uzak kalmaya calisin Genişletmek için tıkla... yorumunuz icin cok tesekkur ederim arkadasim benim de 105 cikmisti doktor bir sey demedi diyince sormak istedim e nabizda da referans disi gozukuyor internetten bakinca da pre diyabet diyor
nilsuu nill .!.: Normal degil malesef yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor, paketli urun tatlilardan uzak kalmaya calisin Genişletmek için tıkla... yorumunuz icin cok tesekkur ederim arkadasim benim de 105 cikmisti doktor bir sey demedi diyince sormak istedim e nabizda da referans disi gozukuyor internetten bakinca da pre diyabet diyor