Ben suan kullaniyorum canm bat 17 aralik ...bana hamilelik için faydası olur mu bilmem ama ..kuruluk problemime çok çok yararlı geldi ...iliskide acı agri yasiyorsan tawsiye ederim acikcasiKızlar bu konu hakkında bilgisi kayganlastırıcı sperm koruma etkisi varmıs kullanan kullanmayı düsünen bilgisi olan varmıdır.
Ağrı acıdan ziyade gebelik için sormustum spermi koruyormus gebelik kolaylastırdını çok okudum senin ilk kullandın aymı gebelik içinmi kuruluk problemi içinmi kullanıo sunBen suan kullaniyorum canm bat 17 aralik ...bana hamilelik için faydası olur mu bilmem ama ..kuruluk problemime çok çok yararlı geldi ...iliskide acı agri yasiyorsan tawsiye ederim acikcasi
Bat ne zamn canım doktorunla konustunmu peki kendinmi basladınBen bu ay kullandım cnm Ovulasyon testiyle birlikte tam bu marka deildi ama aynı görevi görüyo ama bu marka daha iyiymiş ..beklemedeyim daha
Henüz ilk defa kullaniyorum bu 1.ayim ..gebelik için kullaniyorum canm ..bende internetten okudum bayağı yararını gören varmis. .insallah bizde goruruzAğrı acıdan ziyade gebelik için sormustum spermi koruyormus gebelik kolaylastırdını çok okudum senin ilk kullandın aymı gebelik içinmi kuruluk problemi içinmi kullanıo sun
17 aralik canm ...Batın ne zamn canım
tabikide ederim canm..ama hiç umudum yok açıkçası ...belirtilerimde hiç yok maleseffYazmıssın gerci 17 aralık die pardon canım haserdar edermisin beni:)
Güzel değerlendirdiysen olur insallah canım ya ne zamndır istiyosunuz belirtileri düsnme herkeste bir olmuo canım bnim hiç belirtim olmamıstı gerçi kaybettim amatabikide ederim canm..ama hiç umudum yok açıkçası ...belirtilerimde hiç yok maleseff
1 buçuk yıla giriyo ewleneli..1 yıldır istiyoruz ..klomen kullandm ramazan ayında hamile kaldm ama dikkatszlgm sonucunda dusuk yaptm..6 aydır yine uğraşıyorum ama nafile..yine klomen kullaniyorum 2.ayim oldu ..onun yani sira preseed de aldm kullandm ...bakalım 3 gün sonra ne olacak ..Güzel değerlendirdiysen olur insallah canım ya ne zamndır istiyosunuz belirtileri düsnme herkeste bir olmuo canım bnim hiç belirtim olmamıstı gerçi kaybettim ama
İnsallh olmustur canım hemen hemen aynı seyleri yasmısız1 buçuk yıla giriyo ewleneli..1 yıldır istiyoruz ..klomen kullandm ramazan ayında hamile kaldm ama dikkatszlgm sonucunda dusuk yaptm..6 aydır yine uğraşıyorum ama nafile..yine klomen kullaniyorum 2.ayim oldu ..onun yani sira preseed de aldm kullandm ...bakalım 3 gün sonra ne olacak ..
Inşallah olur canm ...rabbim yardım etsin hepimizeİnsallh olmustur canım hemen hemen aynı seyleri yasmısız
Klomen ise yaradimi canim.dusukten snr ne kre gecti.dusuk sebebi neydi.bu arada ben pressed kullandim.ise yaramadi bu ay hatta gec yumurtladim adetm gecikti ama bunla.alakasi varmidir bilemem..1 buçuk yıla giriyo ewleneli..1 yıldır istiyoruz ..klomen kullandm ramazan ayında hamile kaldm ama dikkatszlgm sonucunda dusuk yaptm..6 aydır yine uğraşıyorum ama nafile..yine klomen kullaniyorum 2.ayim oldu ..onun yani sira preseed de aldm kullandm ...bakalım 3 gün sonra ne olacak ..
Canm klomen ilk ay kullandigmda adetimi düzene koydu..2.ay geciktim 5 gun..test yaptm pozitif çıktı ..kanda da baktrdm pozitif...dünyalar benm oldu....aradan 5 gün geçmedi ramazan ayi.Ben oruç tutmuyordm hamilelikten dolayı..midem agrdi üstüne zorladm birşeyler yedim ..meğerse gıda zehirlenmesi gecirmistim. .doktora da gitmedim 2 gun sonra düşük gerçekleşti. ...4 ay bekledim olmadı yine doktorun yolunu tuttum ve klomen verdi bu 2.ayim ...Klomen ise yaradimi canim.dusukten snr ne kre gecti.dusuk sebebi neydi.bu arada ben pressed kullandim.ise yaramadi bu ay hatta gec yumurtladim adetm gecikti ama bunla.alakasi varmidir bilemem..
Adetleri n duzensizmi canim bnmde kurtajda n snr bile duzeni bozulmadi ama.son iko aydr 2 3 gun erken veya gec geliyor strestenmidir anlamadmCanm klomen ilk ay kullandigmda adetimi düzene koydu..2.ay geciktim 5 gun..test yaptm pozitif çıktı ..kanda da baktrdm pozitif...dünyalar benm oldu....aradan 5 gün geçmedi ramazan ayi.Ben oruç tutmuyordm hamilelikten dolayı..midem agrdi üstüne zorladm birşeyler yedim ..meğerse gıda zehirlenmesi gecirmistim. .doktora da gitmedim 2 gun sonra düşük gerçekleşti. ...4 ay bekledim olmadı yine doktorun yolunu tuttum ve klomen verdi bu 2.ayim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?