Guzel gunlerde kullan cnm :)
Yanliz bisey dikkatimi cekti. Bi kac takim dondurmaligin var napcan onlari
Bide bikac tanede surahi ve karaf :)
Benmde agustos da dugnum olck bu kdr esyam yok henuz ya. Gozum korktu
Gerci benm tanisma nisan fasli bu yaz oldu hep...iki aydir ceyiz isine giristim...
aklimda kalacagina ceyizimde kalsin dedim aldim
Tatli kuplari olarak kullanicam, hatta kisa ayakli olanlara nette gormustum yogurt-manti gibi seyler koyuldugunu
karaf ve surahileri de degistirerek kullanirim artik.Benim ceyizimde asgari olan hersey var, sure uzadikca sacmaliyorum ben aslinda bittim okeye donuyorum
Guzel gunlerde kullan canim hersey cok guzelçooookk teşekkür ederim
Benim dikkatimi çeken de çay bardakları oldu, çok fazla değil mi?
Herşey bnce çook güzel görünüyo canm bnde daha nişanlı falan deglm ama yavaş yavaş biriktirmek gerekiyor böyle şeyleri sanırım nice mutlu günlerde kullan inş
bayıldımm canımm yaa çok güzel şeyler almışsınnduvar saatlerimiz aynı:) mutlulukla kullan
Topiğin hayırlı uğurlu olsun kuzucum hepsi birbirinden güzell güle güle kullan
Sagol insallah mutlulukla agiz tadiyla kullanmak nasip olurTopigin hayirli olsun canım. Güle güle kullan ins her bir ceyizini:) kahvaltı takımlarımız ayni buarada :)
bi tane daha var onu da unutmusum eklemeyi hic eklemiyim o zaman
Bende nisanli degilim ama gecen sene bir hevesle basladim almaya ve kendimi durduramiyorumSagolasin insallah
Mutfak saatimi eklemeyi unutmusumSagol tatlisim hepimiz askla kullanalim
tesekkur ederim bebiskoom
Sagol insallah mutlulukla agiz tadiyla kullanmak nasip olur
Kahvalti takimimi cok arastirdim ama icime sinen bu oldu. Karacanin diger adini bilmedigim meshur pembe ve mint yesili olan modelini de dusundum. Ama benim kendi ailem cok kalabalik. 5kardesiz biz. Bu takimda kucuk servisleri de acip kullanabilirim ama o takimda alttaki buyuk servis yesilken ustteki beyaz dolayisiyla masada fazlasiyla siritir. Ben 2takim almaktansa boyle bi cozum buldum kendimceSende askla huzurlq kullan insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?