precious'ın cicileri :)

Hepsi çok güzel mutlu gğnlerde kullanın ne kadar detaycısın özellikle peçetelere çok şaşırdım haziranda düğünüm olacak ama sadece büyük şeyleri aldım henüz detaylar çok yoracak belli ki beni

bu peçeteler buz dağının görünen kısmı, aslında daha çok var ama bazılarını fotoğraflamadan kaldırdım

benim ablam evlendi o da büyük parçaları almıştı sadece. bunları almazsan da kimse neden almadın eksik demez. önemli olanlar gerçekten büyük parçalar. benim misafir yemek takımım tencerelerim falan da var annem taa eskiden almış o yüzden onlarla uğraşıcağıma bunlarla uğraştım. bir an önce evlenmem lazım benim yoksa daha çoook alırım durduramıyorum kendimi

kanca ev çatallarımmmm

Eklentiler

• çatal-kancaev.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 141
Ayy hevesine sağlık canım bende yavaş yavaş ıvır zıvır faslına başladım zaten daha keyifli oluyo küçük detaylar çünkü rengarenk şirin şirin. Ama benim peçeteye sıra gelmez kesin mutfak çok detay sen biran önce evlen bencede yoksa korkarım buzdolabını bile doldurursun

nikah yaklaşsın kesin alırım

taa eylülde evlenicem

evet canim yeni aldim daha, bu hafta indirimde baska renk modeller de var bi bak bence english home'a

Canım sitesinden bulamadım ya linkini göndersene renklerine bakiim günlük dimi bunlar kumaşı nasıl peki?Sen aldığına göre dokundun biliyorsun... :)

Önsözdeki yazinizi kopyalasam yeri var yaklasik 2yildir sevdicegi olann ama yuzugu olmayan 2015eylul gibi kismetse gelin olmasi düsünülen bi adet kronikuykucuyum ben de :) Allahim sizede bizede rizasiyla kavusmayi nasip etsin güle güle kullanin ins hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…