Buna bittim, tam benlik.. Ben de mutfak için cupcakeli istiyorum.
Hepsi çok güzel mutlu gğnlerde kullanınne kadar detaycısın özellikle peçetelere çok şaşırdım haziranda düğünüm olacak ama sadece büyük şeyleri aldım henüz detaylar çok yoracak belli ki beni
Ayy hevesine sağlık canım bende yavaş yavaş ıvır zıvır faslına başladım zaten daha keyifli oluyo küçük detaylar çünkü rengarenk şirin şirin. Ama benim peçeteye sıra gelmez kesin mutfak çok detaybu peçeteler buz dağının görünen kısmı, aslında daha çok var ama bazılarını fotoğraflamadan kaldırdım
benim ablam evlendi o da büyük parçaları almıştı sadece. bunları almazsan da kimse neden almadın eksik demez. önemli olanlar gerçekten büyük parçalar. benim misafir yemek takımım tencerelerim falan da var annem taa eskiden almış o yüzden onlarla uğraşıcağıma bunlarla uğraştım. bir an önce evlenmem lazım benim yoksa daha çoook alırım durduramıyorum kendimi
Ben bu cupcake serisine bayılıyorummm çok şirinlerrrrkanca ev çatallarımmmm
Ayy hevesine sağlık canım bende yavaş yavaş ıvır zıvır faslına başladım zaten daha keyifli oluyo küçük detaylar çünkü rengarenk şirin şirin. Ama benim peçeteye sıra gelmez kesin mutfak çok detaysen biran önce evlen bencede yoksa korkarım buzdolabını bile doldurursun
Aaaaane kadar uyguunn yeni mi aldın canım var mıdır bugünlerde??
evet canim yeni aldim daha, bu hafta indirimde baska renk modeller de var bi bak bence english home'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?